Н У Х Т

У Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей

13 лютого 2017

У Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей

11 лютого 2017 року у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки.

Перед початком зустрічі з майбутніми абітурієнтами, педагогічні працівники коледжу провели екскурсії по навчальних кабінетах, сучасних лабораторіях, навчально-тренувальних центрах комерційного, туристичного, ресторанного напрямів і розповіли про професії та спеціальності, які опановують студенти.

В актовій залі відбулася зустріч із директором коледжу та заступниками, які розповіли про переваги навчання в коледжі, про перспективу подальшого працевлаштування та кар'єри.

Окремо була акцентована увага на умовах прийому у 2017 році. Кожний із присутніх мав нагоду задати запитання, які його турбували, і відразу отримати на них компетентну, вичерпну відповідь.

День відкритих дверей – традиційний захід, у рамках якого майбутні студенти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до своєї освіти в сучасному навчальному закладі.

Опублікований: 13-02-2017
Читайте також:
Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету

16 вересня розпочинається навчання у цьогорічного студентського поповнення нашого університету. Карантинні обмеження продовжують коригувати наші плани, й у цьому році першокурсники і студенти-скороченики (випускники фахових коледжів, що вступили на скорочену форму навчання) залишилися без традиційної урочистої церемонії посвяти в студенти. Мало тог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету 15 вересня 2020

Унікальні й надихаючі конкурсні роботи наших здобувачів на кулінарному конкурсі «Horeca Masters Cup»

На базі Кулінарного центру МХП відбувся кулінарний конкурс «HoReCa Masters Cup», участь у якому могли взяти молоді шефи віком від 18 до 30 років. Серед 66 конкурсантів, які надіслали на розгляд професійного журі свої авторські рецепти, були здобувачі бакалаврського та магістерського рівня освітньо-професійних програм «Технології харчування» і «Техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальні й надихаючі конкурсні роботи наших здобувачів на кулінарному конкурсі «Horeca Masters Cup» 29 березня 2024

Фахівці університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості»

29 жовтня 2018 р. викладачі університету, доцент Тетяна Янюк і професор Галина Поліщук взяли участь у засіданні експертної комісії конкурсу «Столичний стандарт якості» з оцінювання якості продукції і спроможності її виробництва на підприємствах, розташованих у м. Києві. Щорічний конкурс «Столичний стандарт якості» організовує і проводить Київська т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості» 30 жовтня 2018