Н У Х Т

У ТОПі ЗВО з найвищою винахідницькою активністю

31 липня 2025

У ТОПі ЗВО з найвищою винахідницькою активністю

Навіть у складних умовах воєнного стану наші науковці, інноватори та винахідники продовжують працювати над пошуком нових рішень, адаптуючись до реалій сьогодення.

Нещодавно Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій (УКРНОІВІ/IP офіс) проінформував стосовно основних показників діяльності за перші три місяці року. Згідно з даними аналітично-статистичного буклету IP офісу «Інтелектуальна власність у цифрах. Перший квартал 2025 року» наш університет входить до ТОП-10 закладів вищої освіти з найвищою винахідницькою активністю. У першому кварталі 2025 року нашими винахідниками було подано 14 заявок на винаходи і корисні моделі.

Робота триває, тож до кінця року очікуємо на суттєве покращення цього показника.

Опублікований: 31-07-2025
Читайте також:
Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності» аспірантки Аліни Ковтун. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса. Автором за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 грудня 2019

День маркетолога-2025: синергія освіти та бізнесу

У студентському клубі університету відбулося щорічне свято, присвячене Дню маркетолога – «Love is ... Marketing», учасниками якого стали здобувачі вищої освіти усіх курсів спеціальності 075 «Маркетинг», освітньо-професійної програми «Маркетинг» бакалаврського та магістерського рівня, а також викладачі та представники бізнес-структур. Маркетингова ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День маркетолога-2025: синергія освіти та бізнесу 27 жовтня 2025

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко організував для студентів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідування Десятої міжнародної виставки інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології». Ця виставка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники 26 лютого 2020

Успішна акредитаційна експертиза відразу трьох освітньо-професійних програм відбулася у Волинському коледжі НУХТ

Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України №№799-л, 800-л від 10.06.2019 р. та 870-л від 12.06.2019 р. у Волинському коледжі нашого університету відбувалася первинна акредитаційна експертиза освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування», «Інженерія програмного забезпечення», «Облік і оподаткування». До екс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна акредитаційна експертиза відразу трьох освітньо-професійних програм відбулася у Волинському коледжі НУХТ 09 липня 2019