Н У Х Т

У таємниці «смачних» професій занурюють учнів наші здобувачі освіти

17 грудня 2021

У таємниці «смачних» професій занурюють учнів наші здобувачі освіти

До тижня професії кухар, кондитер, який цими днями проводився в ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» долучилися представники відокремленого структурного підрозділу «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ».

Студенти коледжу представили учням ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» презентацію «Ароматичні таємниці кави та правильна випічка до неї» і майстер-клас із приготування «Штруделя по-віденськи».

У рамках круглого столу «Успішна кар’єра: види та шляхи досягнення» випускники ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» отримали інформацію щодо умов вступу до коледжу на денну, заочну та дуальну форму навчання, ознайомилися зі спортивними та культурними заходами, умовами проживання в гуртожитках. Для отримання більш повної поточної інформації про Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ присутнім рекомендували взяти участь у Дні відкритих дверей коледжу.

Зустріч була організована за сприяння головчині методичної комісії професії кухар, кондитер Мар’яни Береш. 

Опублікований: 17-12-2021
Читайте також:
Поради від професіонала отримали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю

30 березня відбувся онлайн майстер-клас «Як боротися зі стресом в умовах невизначеності?». Захід провела тренер Ольга Назарук (LLC TRIGLAV INTERNATIONAL – стратегічний партнер Корпорації «Артеріум»). Вона вивчає проблему стресу вже 8 років, провела безліч тренінгів і готова ділитися практичними рекомендаціями, що є особливо актуальним у нинішній си...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради від професіонала отримали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю 31 березня 2020

Про маркетингової стратегії і стратегічне планування при побудові бізнесу розповіла нашим здобувачам фахівчиня-практик

На кафедру маркетингу завітала керівниця відділу маркетингових комунікацій мережі дилерських центрів «Богдан-Авто Холдинг» і досвідчений практик у напрямку стратегічного маркетингу Олександра Тимощук. Фахівчиня прочитала онлайн-лекцію «Роль маркетингової стратегії підприємства» для здобувачів спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про маркетингової стратегії і стратегічне планування при побудові бізнесу розповіла нашим здобувачам фахівчиня-практик 21 квітня 2021

Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Теоретичні знання – це добре, але використовувати їх у практичних ситуаціях – найкращій спосіб запам’ятати вивчене. Тому, студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчаться застосовувати отримані знання з англійської у реальних професійних ситуаціях. З усіма цими завданнями впоралися студенти груп ГС 1-1, 1-2 та 1-4 на додаткових заняттях ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 05 грудня 2019

Медичні вироби і біотехнологія

Нещодавно аспірант кафедри біотехнології і мікробіології Ростислав Гриник у рамках проходження педагогічної практики прочитав лекцію на тему «Медичні вироби: ключові аспекти для біотехнологів» з дисципліни «Промислова технологія лікарських засобів» (лекторка – доцентка Інна Лич) для здобувачів-біотехнологів. Лекція охопила широкий спектр питань, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Медичні вироби і біотехнологія 07 квітня 2025