До тижня професії кухар, кондитер, який цими днями проводився в ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» долучилися представники відокремленого структурного підрозділу «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ».
Студенти коледжу представили учням ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» презентацію «Ароматичні таємниці кави та правильна випічка до неї» і майстер-клас із приготування «Штруделя по-віденськи».
У рамках круглого столу «Успішна кар’єра: види та шляхи досягнення» випускники ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» отримали інформацію щодо умов вступу до коледжу на денну, заочну та дуальну форму навчання, ознайомилися зі спортивними та культурними заходами, умовами проживання в гуртожитках. Для отримання більш повної поточної інформації про Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ присутнім рекомендували взяти участь у Дні відкритих дверей коледжу.
Зустріч була організована за сприяння головчині методичної комісії професії кухар, кондитер Мар’яни Береш.