Н У Х Т

У світ міксології та трендів барної індустрії поринули здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

09 жовтня 2023

У світ міксології та трендів барної індустрії поринули здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

У світ міксології та трендів барної індустрії поринули третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У рамках вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» вони познайомилися з особливостями діяльності барів, їх матеріально-технічним забезпеченням та опанували нові для себе навички.

У лабораторії організації ресторанного обслуговування студенти відпрацювали основні техніки наливання напоїв і засвоїли порядок підготовки до відкриття закладу, підготувавши широкий асортимент простих і складних заготовок для барів.

Третьокурсники вчилися готувати смачні коктейлі, декорувати їх, ефектно подавати, застосовувати нові техніки і використовувати новітнє обладнання – і під час лабораторних занять відчули себе у ролі професійних барменів.

Під керівництвом досвідченої викладачки, доцентки Ольги Пушки майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи навчаються організовувати процес обслуговування споживачів готельних і ресторанних послуг на основі використання сучасних інформаційних, комунікаційних і сервісних технологій із дотриманням стандартів якості і норм безпеки. Вони набувають необхідних знань і вмінь для організації роботи і обслуговування у барах, вивчають культуру споживання напоїв й рухаються вперед, до вершин барного мистецтва.

Викладацький колектив кафедри готельно-ресторанної справи імплементує сучасні освітні технології у навчальний процес для формування та розвитку професійних компетентностей фахівців з готельно-ресторанної справи!

Опублікований: 09-10-2023
Читайте також:
Чи така вже сувора алгоритмічна диктатура?

Із поняттям диктатури в багатьох із нас асоціація вельми чітка – авторитарна форма правління, суцільний контроль за кожним громадянином. Однак 21 жовтня професор із Португалії Дмитро Метілка у своїй гостьовій онлайн-лекції дав зрозуміти слухачам – студентам і педагогам нашого університету, що диктатура буває не лише політичною, а й алгоритмічною. Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи така вже сувора алгоритмічна диктатура? 22 жовтня 2025

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва вручила сертифікати випускникам сертифікатної освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Впродовж 10 тижнів слухачі програми опановували фахові секрети пивоваріння, технології кондитерських виробів, морозива і кавових напоїв, новітніх для вітчизн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 21 червня 2018

Продовжується проєкт «Кулінарна школа «Франківські кухарики»

Викладачі і студенти відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» продовжують заходи в рамках кулінарної школи «Франківські кухарики» для діток, якими опікується Івано-Франківська служба у справах дітей. Долучення малюків і підлітків до кулінарних традицій другий рік поспіль відбувається на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується проєкт «Кулінарна школа «Франківські кухарики» 20 червня 2024

Про комп'ютерну візуалізацію для контролю якості харчових продуктів у лекції партнерів університету з Осієкського університету (Хорватія)

Партнери університету з Осієкського університету (Хорватія) – професори Ясміна Лукінак і Марко Юкіч продовжили цикл лекцій у рамках ІХ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності». Тема чергової лекції – «Комп'ютер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про комп'ютерну візуалізацію для контролю якості харчових продуктів у лекції партнерів університету з Осієкського університету (Хорватія) 14 грудня 2020