Н У Х Т

У студентів з’явилася перспектива побувати на профільній виставці у Токіо

10 січня 2018

У студентів з’явилася перспектива побувати на профільній виставці у Токіо

У 2017-2018 навчальному році благодійний Фонд Бориса Колеснікова проводить сім освітніх всеукраїнських конкурсів для студентів технічних спеціальностей.

У одному з них – «Харчові технології-2018» – студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли активну участь, 8 із них стали переможцями і вже 28-31 січня відвідають Міжнародну кондитерську виставку ISM 2018 у Кельні (Німеччина).

А тепер перспектива побувати на профільній виставці у Токіо (Японія) з’явилася у студентів факультету автоматизації і комп’ютерних систем, адже саме такий головний приз очікує на переможців конкурсу «Програміст-2018», реєстрація на який триває до 1 лютого 2018 року.

Узяти участь у конкурсі можуть студенти денної форми навчання вищих навчальних закладів України, яким на дату проведення виставки виповниться 18 років. Для участі потрібно зареєструватись на сайті фонду http://kolesnikovfund.org/ru/programmist-2018 по 1 лютого 2018 р. включно.

Після отримання листа-запрошення для участі в 1-му етапі конкурсу необхідно сформулювати ідею свого проекту, дати його короткий опис і зібрати команду для його виконання.

На 2-му етапі необхідно буде провести презентацію проекту, продемонструвати прототип або готовий проект.

На 3-му етапі проводиться хакатон за тематикою, оголошеною за тиждень до його старту.

Докладні умови участі в конкурсі: http://kolesnikovfund.org/rules/programmer-2018.pdf

Вірте у свої сили, беріть участь і перемагайте!

Опублікований: 10-01-2018
Читайте також:
Другокурсники знайомляться з готельним господарством столиці

14 березня 2025 р. другокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» разом зі своєю наставницею, старшою викладачкою Аліною Ковтун відвідали 4-зіркове готельне підприємство «Galera Resort», яке знаходиться в галерній затоці Голосіївського району. Із прилеглою територією, історією місцезнаходження, номерним фондом, службами готелю, ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з готельним господарством столиці 14 березня 2025

Строки подання щорічної звітності з наукової діяльності переносяться

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України Міністерство освіти і науки інформує про перенесення строків подання щорічної звітності. Зокрема, перенесено строки подання звітності щодо: - напрямів використання коштів, одержаних у результаті трансферу технологій, створених за рахунок коштів державного бюджету, затвердженого по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Строки подання щорічної звітності з наукової діяльності переносяться 11 березня 2022

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР

Згідно із Законом «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» обов’язковим для всіх харчових підприємств є розроблення і впровадження до кінця 2018 року систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами стандарту ISO 22000. Для підприємств, на яких впроваджена СМБХП чи інтегрована система м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР 25 червня 2018

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» долучилися до прямого ефіру на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City. Спікер – Василь Гроголь, готельєр, який змінює уявлення про гостинність і доводить, що готель може бути не лише засобом розміщення,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів 28 квітня 2020