Н У Х Т

У студентів з’явилася перспектива побувати на профільній виставці у Токіо

10 січня 2018

У студентів з’явилася перспектива побувати на профільній виставці у Токіо

У 2017-2018 навчальному році благодійний Фонд Бориса Колеснікова проводить сім освітніх всеукраїнських конкурсів для студентів технічних спеціальностей.

У одному з них – «Харчові технології-2018» – студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли активну участь, 8 із них стали переможцями і вже 28-31 січня відвідають Міжнародну кондитерську виставку ISM 2018 у Кельні (Німеччина).

А тепер перспектива побувати на профільній виставці у Токіо (Японія) з’явилася у студентів факультету автоматизації і комп’ютерних систем, адже саме такий головний приз очікує на переможців конкурсу «Програміст-2018», реєстрація на який триває до 1 лютого 2018 року.

Узяти участь у конкурсі можуть студенти денної форми навчання вищих навчальних закладів України, яким на дату проведення виставки виповниться 18 років. Для участі потрібно зареєструватись на сайті фонду http://kolesnikovfund.org/ru/programmist-2018 по 1 лютого 2018 р. включно.

Після отримання листа-запрошення для участі в 1-му етапі конкурсу необхідно сформулювати ідею свого проекту, дати його короткий опис і зібрати команду для його виконання.

На 2-му етапі необхідно буде провести презентацію проекту, продемонструвати прототип або готовий проект.

На 3-му етапі проводиться хакатон за тематикою, оголошеною за тиждень до його старту.

Докладні умови участі в конкурсі: http://kolesnikovfund.org/rules/programmer-2018.pdf

Вірте у свої сили, беріть участь і перемагайте!

Опублікований: 10-01-2018
Читайте також:
На захист дисертаційної роботи виходить ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист аспіранткою Дарією Матяс дисертаційної роботи «Удосконалення технології мармеладу желейного з пониженим цукровмістом», виконаної під керівництвом доцента кафедри Юлії Камбулової. Головною ціллю представленої дисертаційної роботи є у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На захист дисертаційної роботи виходить ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 грудня 2018

Наукові проекти в межах програми «Горизонт 2020» дали значний науковий прогрес

 «Програма «Горизонт 2020» дає шанс нашим науковцям розкрити свій науковий потенціал саме в Україні. Що стосується впливу на економіку, суспільство та формування політики, то Європейська дослідницька рада встановила, що близько половини проектів уже вплинули на сфери науки та бізнесу. Більш того, майже три чверті з них мають середньостроковий та до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові проекти в межах програми «Горизонт 2020» дали значний науковий прогрес 18 липня 2018

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу

Здобувачі освіти кафедри маркетингу активно беруть участь в університетських заходах і вражають аудиторію науковою новизною та креативністю своїх досліджень.   Нещодавно студентка спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Євгенія Анікеєнко здобула одне із призових місць на ІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Вне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу 25 листопада 2020

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування

27 жовтня 2021 року на кафедру технології консервування завітала випускниця 2005 року Валентина Фролова з гостьовою лекцією «Управління безпечністю харчових продуктів згідно з вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P.». Валентина поділилася зі здобувачами вищої освіти кафедри особистим досвідом роботи як верифікатора і консультанта зі впровадж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування 28 жовтня 2021