Н У Х Т

У режимі онлайн відбулася атестація педагогічних працівників у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

01 квітня 2020

У режимі онлайн відбулася атестація педагогічних працівників у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

30 та 31 березня в Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося засідання атестаційної комісії в режимі онлайн із використанням середовища Zoom.

Атестація педагогічних працівників відбувалася з метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності освітнього процесу.

На засіданні атестаційної комісії про свою педагогічну діяльність звітували 18 педагогічних працівників коледжу. Атестаційною комісією вивчалася навчальна, організаційна, методична, виховна і громадська робота педагогічних працівників, також визначалася відповідність педагогічного працівника займаній посаді.

Атестаційна комісія підтвердила високий рівень підготовки педагогічних працівників, які атестувалися, їх добросовісне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків і присвоїла Олександру Тучинському кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», Наталії Руденко – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії». Також атестаційною комісією коледжу прийняте рішення про порушення клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про присвоєння вищої кваліфікаційної категорії 2 викладачам, про підтвердження вищої кваліфікаційної категорії 10 викладачам, про присвоєння педагогічного звання «викладач-методист» 5 викладачам, про відповідність займаній посаді 15 працівникам.

Вітаємо колег із успішним проведенням атестації, а педагогічним працівникам, які 15 квітня звітуватимуть про свою роботу перед атестаційною комісією ІІІ рівня, бажаємо успіху!

Опублікований: 01-04-2020
Читайте також:
Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій першокурсників вітали…

Студентське життя – час, коли все нове, цікаве та захоплююче. З перших же хвилин у цьому переконалися цьогорічні першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій, для яких традиційна на початку навчального року зустріч-знайомство з керівництвом інституту та викладачами перетворилася на яскраву, незабутню подію. 1 вересня у актовій з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій першокурсників вітали… 04 вересня 2023

Кафедра гуманітарних дисциплін вшанувала День захисників і захисниць України

Кафедра гуманітарних дисциплін провела низку заходів, присвячених Дню захисників і захисниць України, що традиційно відзначається водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Професорка Надія Левицька ознайомила здобувачів з історією вшанування цього свята та його значенням для сьогодення, українським козацтвом, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін вшанувала День захисників і захисниць України 04 жовтня 2023

Плановий науковий семінар на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

5 листопада на кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся черговий науковий семінар. Першою до виступу запросили в.о. завідувача кафедри, доцентку Галину Лук’янець, яка висвітлила тему «Освіта в еру масового доступу до цифрових технологій: виклики та можливості». У доповіді йшлося про переваги та виклики цифровізації, як цифрові техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плановий науковий семінар на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 08 листопада 2024

Практичний досвід від стейкхолдера: гостьова лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 листопада 2024 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» у рамках вивчення дисципліни «Організація ресторанного господарства» було організовано онлайн-лекцію на тему «Сучасні аспекти вибору асортименту продукції та форму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід від стейкхолдера: гостьова лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2024