Н У Х Т

У режимі онлайн відбулася атестація педагогічних працівників у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

01 квітня 2020

У режимі онлайн відбулася атестація педагогічних працівників у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

30 та 31 березня в Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося засідання атестаційної комісії в режимі онлайн із використанням середовища Zoom.

Атестація педагогічних працівників відбувалася з метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності освітнього процесу.

На засіданні атестаційної комісії про свою педагогічну діяльність звітували 18 педагогічних працівників коледжу. Атестаційною комісією вивчалася навчальна, організаційна, методична, виховна і громадська робота педагогічних працівників, також визначалася відповідність педагогічного працівника займаній посаді.

Атестаційна комісія підтвердила високий рівень підготовки педагогічних працівників, які атестувалися, їх добросовісне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків і присвоїла Олександру Тучинському кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», Наталії Руденко – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії». Також атестаційною комісією коледжу прийняте рішення про порушення клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про присвоєння вищої кваліфікаційної категорії 2 викладачам, про підтвердження вищої кваліфікаційної категорії 10 викладачам, про присвоєння педагогічного звання «викладач-методист» 5 викладачам, про відповідність займаній посаді 15 працівникам.

Вітаємо колег із успішним проведенням атестації, а педагогічним працівникам, які 15 квітня звітуватимуть про свою роботу перед атестаційною комісією ІІІ рівня, бажаємо успіху!

Опублікований: 01-04-2020
Читайте також:
Міжкафедральний науковий семінар

Наукове спілкування є невід’ємною складовою навчально-педагогічного процесу університету. Особливо важливо, коли до обговорення актуальних проблем долучаються не тільки співробітники «рідного» навчального закладу, але й фахівці інших наукових установ. 1 лютого 2021 року до дискусії про дисертаційну роботу асистентки кафедри експертизи харчових про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжкафедральний науковий семінар 05 лютого 2021

Puzzle-Marketing для майбутніх вступників

У рамках Дня відкритих дверей НУХТ відбулася зустріч абітурієнтів із викладачами кафедри маркетингу. Майбутнім студентам презентували спеціальності «Маркетинг», «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», за якими здійснюється підготовка бакалаврів і магістрів. Спікери розповіли про маркетингові дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Puzzle-Marketing для майбутніх вступників 26 лютого 2018

Цьогоріч студенти-підприємці відзначилися особливими здобутками

Підвели підсумки наукового студентського року на кафедрі маркетингу. Зокрема, вагомими здобутками відзначилися студенти спеціальності 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність». Конкурси всеукраїнського масштабу, де здобувачі кафедри здобули призові місця, характеризуються прагненням усіх ЗВО України щодо участі у них їхніх студентів і пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цьогоріч студенти-підприємці відзначилися особливими здобутками 09 липня 2020

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вже стало доброю традицією зустрічатися з абітурієнтами щодватижні по суботах. 20 лютого інформаційно-консультаційну підтримку майбутнім здобувачам вищої освіти забезпечували в.о. декана факультету Віта Цирульнікова, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко, заступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 лютого 2021