Н У Х Т

У кращих туристичних дестинаціях Болгарії стажуються студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

15 жовтня 2019

У кращих туристичних дестинаціях Болгарії стажуються студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

З метою підвищення ефективності міжнародної співпраці та якості практичної підготовки фахівців, цього року студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Виробництво харчової продукції» Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ проходили міжнародне фахове стажування в Болгарії у готелі White Lagoon Beach****.

У рамках тижня циклової комісії готельного обслуговування відбулося підведення підсумків першої програми міжнародних стажувань студентів відділення. Модератор заходу – голова циклової комісії готельного обслуговування Ірина Тарасюк.

Завдяки міжнародному фаховому стажуванню студенти закріпили та поглибили теоретичні знання з організації та технології обслуговування у готельних підприємствах відповідно до міжнародних стандартів, ознайомилися з інноваційними технологіями готельно-ресторанного бізнесу, організацією послуг харчування і виробничих процесів у одному з кращих готельних комплексів Болгарії та вдосконалили комунікаційні навики й знання іноземної мови.

Студенти мали чудову нагоду поєднати практичну підготовку у кращих туристичних дестинаціях морського узбережжя Болгарії зі знайомством із культурою цієї країни та відпочинком на узбережжі моря. Також, несподіваною й приємною була зустріч зі студентами Маріупольського коледжу Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, які також проходила стажування у White Lagoon Beach****. У травні 2019 року студенти нашого коледжу були у Маріуполі в рамках акції «Схід і Захід разом», а завдяки стажуванню знову разом зустрілися, тільки цього разу у Болгарії.

Присутня на підведенні підсумків стажування виконавчий директор компанії «Інтернообмін» Ольга Білан висловила вдячність від себе особисто та адміністрації готельно-ресторанного комплексу White Lagoon Beach**** за підготовку фахівців, що володіють високим рівнем практичних навичок, є відповідальними та ініціативними, а також вручила учасникам стажування сертифікати про проходження міжнародного стажування, що надає нашим студентам суттєві конкурентні переваги на ринку праці.

Завідувач відділення готельно-ресторанної справи Дмитро Сколоздра зауважив, що нові реалії об’єктивно вимагають від коледжу істотно підвищити роль всіх аспектів міжнародного співробітництва в цілому і міжнародних зв’язків зокрема. Міжнародне стажування студентів у Болгарії є ефективним напрямом підвищення якості підготовки фахівців відділення готельно-ресторанної справи.

Студенти-учасники стажування поділилися враженнями про стажування, висловили вдячність директору коледжу Михайлу Григорціву, який особливо турбується про забезпечення своїх студентів кращими базами практики для корисного, цікавого та насиченого проходження практики з отриманням успішного досвіду для майбутньої професійної діяльності, а також викладачам циклової комісії готельного обслуговування за організацію та підтримку впродовж всього стажування у Болгарії.

Опублікований: 15-10-2019
Читайте також:
Здобувачі-фінансисти взяли участь у англомовному вебінарі НБУ

У нагоді стало якісне володіння англійською мовою майбутнім бакалаврам спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», які навчаються в англомовних групах: разом із доценткою кафедри фінансів Ганною Рогановою вони взяли участь у вебінарі НБУ, який проводився англійською мовою «Обіцянка децентралізації та роль центрального банку»/«The...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-фінансисти взяли участь у англомовному вебінарі НБУ 01 квітня 2021

Над пошуком ефективних рішень екологічних проблем харчових підприємств працюють наші студенти під час переддипломної практики

Уже традиційно студенти-екологи проходять переддипломну практику на провідних підприємствах харчової промисловості. Для молоді – це завжди довгоочікувана подія, адже, в першу чергу, це захоплива подорож у нове місто, знайомство з виробничими потужностями реального підприємства, новими цікавими людьми-фахівцями своєї справи та можливість на період п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над пошуком ефективних рішень екологічних проблем харчових підприємств працюють наші студенти під час переддипломної практики 15 лютого 2019

Перспективні дослідження економістів

Кафедра економіки і права активно долучилася до 90 Ювілейної Міжнародної наукової конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді ‒ вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» і працювала у двох секціях ‒ «Економіка підприємств харчової промисловості» та «Економіко-правове забезпечення бізнесу». Засідання за уч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективні дослідження економістів 15 квітня 2024

Аюрведа: сім стовпів життя

Такою була тема гостьової лекції лікаря аюрведичної медицини та хірургії, візіонера у сфері інтегрованого зцілення та цілісного благополуччя Ачарья Шрі Варми, що відбулася за ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та сприяння ГО «Хартфулнес Інститут» в Україні. Ачарья Шрі Варма походить із шанованої династії традиційних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аюрведа: сім стовпів життя 24 квітня 2025