Н У Х Т

У кадрі – осінь

29 листопада 2021

У кадрі – осінь

Осінь добігає кінця, але не закінчуються цікаві й різноманітні студентські ініціативи.

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю надихнулися красою осені й влаштували черговий челендж.

Якою була для них цьогорічна осінь, можуть розповісти їхні осінні світлини, адже кожний бажаючий зміг узяти участь у конкурсі «Моє осіннє фото», який проходив в Instagram 22-23 листопада, і поділитися зі світом своєю осінню.

Тож, насолоджуйтесь чарівними спогадами БТЕКівців.

Більше осінньої краси в Інстаграм на @btec_official за хештегом #осінь_у_кадрі. 

Опублікований: 29-11-2021
Читайте також:
Фахівці Національної академії педагогічних наук України засвідчують високий рівень викладачів НУХТ

У Центральному інституті післядипломної педагогічної освіти Національної академії педагогічних наук України відбулося вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації співробітникам нашого університету – доцентам кафедри економіки праці та менеджменту Ользі Кириченко і Олені Чигринець, старшому викладачу кафедри економіки і права Олександру Тимченку, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Національної академії педагогічних наук України засвідчують високий рівень викладачів НУХТ 19 грудня 2018

Засідання Спілки голів рад директорів ВНЗ І-ІІ р. а. України відбулося в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

11 жовтня 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулося засідання Спілки голів рад директорів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації України. Перед початком пленарного засідання, члени Спілки вшанували загиблих воїнів АТО хвилиною мовчання та урочисто поклали квіти до меморіалу загиблих у меморіальному ск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання Спілки голів рад директорів ВНЗ І-ІІ р. а. України відбулося в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 12 жовтня 2018

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів

Практика в житті студента – невід’ємна частина навчального процесу, перехід від теорії до практичних навичок, один із найважливіших етапів у становленні кваліфікаційного рівня. У процесі проходження практики студенти мають змогу закріпити вже отримані знання та набути нові, розширити свій світогляд, вдосконалити якість професійної підготовки майбут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів 05 лютого 2020

Першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів побачили роботу системи контролю якості та безпечності компанії «Люстдорф»

Студенти першого курсу разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко побували на одному з найкрупніших вітчизняних виробників молочної продукції, підприємстві компанії «Люстдорф». Вже більше 15-ти років компанія займається виробництвом високоякісних молочних продуктів із вітчизняної сировини вищого та першого ґатунку під т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів побачили роботу системи контролю якості та безпечності компанії «Люстдорф» 11 травня 2018