Н У Х Т

Твоє майбутнє у твоїх руках!

27 листопада 2024

Твоє майбутнє у твоїх руках!

21 листопада вагомий «десант» наших студентів-біотехнологів різних ступенів освіти доєднався до форум PRO МАЙБУТНЄ, який проводився провідною фармацевтичною компанією Farmak, де вони дізналися про актуальні тренди, сучасні підходи до розвитку та про навички, які допоможуть створювати успішне майбутнє.

Запрошені компанією топові спікери Андрій Длігач, Костянтин Шнайдер, Олександр Краковецький, Артем Биковець розкрили актуальні теми: як бізнес і повсякденне життя стають дедалі більш технологічними: завдяки роботам, автоматизації та штучному інтелекту; що потрібно робити сьогодні, щоб завтра ваші дії змінювали світ на краще; як презентувати свої навички та ідеї, щоб виділятися серед інших і будувати кар’єру своєї мрії.

Студенти активно спілкувалися й отримували корисну інформацію, поради та настанови від керівників і засновників різних провідних успішних компаній не тільки у конференц-залі, а і у чудово облаштованому укритті (реалії сьогодення!).

Основним мотивом цього потужного освітнього заходу від Farmak було надихнути молодь мислити сміливо та діяти впевнено, щоб вони змогли зробити цей світ здоровішим, інноваційним і більш сучасним.

Викладачі ж також мали змогу побачилися і поспілкувалися з випускниками кафедри біотехнології і мікробіології різних років – Валентином Моцаром, Вoлoдимиром Фeдoрeнкoм, Женею Макаренко, Ольгою Олійник, Людмилою Устінцевою, Олегом Євтушенком, Олександром Бурдаком, Катериною Карпюк, які успішно працюють у цій компанії.

Наші біотехнологи щиро вдячні компанії Farmak за організацію та проведення такого важливого і потужного для студентства форуму.

Опублікований: 27-11-2024
Читайте також:
Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня 2021 року здобувачі групи ХЧ-3-13ск кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри Тетяною Роман відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP) – головну подію пакувальної та харчової промисловості України. Вони ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 червня 2021

Чому варто отримати магістерський рівень вищої освіти…

Учасники робочих груп трьох освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрілися у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, які прагнуть досягти магістерського рівня вищої освіти в галузі харчових технологій. Здобувачам-бакалаврам було наголошено на важливості продовження освіти на другому (магістерськом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому варто отримати магістерський рівень вищої освіти… 15 лютого 2024

Навчаємо і навчаємось онлайн

У період карантину для багатьох відкрилися можливості дистанційної освіти, яку пропонують провідні університети світу, зокрема для тих, хто володіє англійською і бажає її удосконалювати. Такою нагодою скористалися і викладачі кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Михайло Арич та Юрій Кулинич. Вони розвивали фах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчаємо і навчаємось онлайн 06 травня 2020

До чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя готуються науковці університету

26-27 березня 2019 року в університеті працюватиме традиційна Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Захід  відбудеться за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України. Учасники зібрання дізнаються про підсумки роботи бурякоцукрової галузі України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя готуються науковці університету 14 січня 2019