Н У Х Т

Творці гастрономії

11 липня 2025

Творці гастрономії

Літо в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ – час цікавих і корисних заходів для учасників різного віку. Зокрема, крім проєкту для дітей, колектив коледжу підвищує кваліфікацію працівників підприємств. Наразі у коледжі на курсах кухарів навчаються чотири групи слухачів, що здобувають третій, четвертий, п’ятий і шостий розряди.

Уперше майже всі учасники – кухарі дитячих садочків Івано-Франківська, які проходять навчання безкоштовно за ваучерами обласного Центру зайнятості.

Програма курсів включає технологію приготування їжі, калькуляцію, організацію виробництва, санітарію, гігієну та охорону праці.

Зі слухачами працюють викладачі Михайло Рудак, Ольга Калакура, Людмила Косовська, Надія Олійник, Зоряна Мажак. Теоретична частина навчання – лекції, презентації, тестування відбувається в онлайн-режимі на платформі Moodle. Практичні навички слухачі відпрацьовують у кухні-лабораторії з викладачкою Любов’ю Стасюк.

Колектив нашого коледжу готує фахівців, які не просто варять і смажать – а творять гастрономію!

Опублікований: 11-07-2025
Читайте також:
До вирішення хімічних проблем сьогодення долучаються викладачі й студенти кафедри харчової хімії

27-29 березня на базі хімічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця) відбулася І Міжнародна (ХІ українська) наукова конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Хімічні проблеми сьогодення», на якій зібрались хіміки з усієї України та з-за кордону. У рамках конференції працювали секції: біохімії, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вирішення хімічних проблем сьогодення долучаються викладачі й студенти кафедри харчової хімії 31 березня 2018

Літня наукова школа CREATIVE SPARK для магістранток кафедри біотехнології і мікробіології

Навесні студенти кафедри біотехнології і мікробіології відвідували Львів, де брали участь у конкурсі студентських наукових робіт і окрім призових місць отримали подарунок від спонсорів заходу ПрАТ «Компанія «Ензим». 21-23 червня магістрантки І року навчання Оксана Боднар та Наталія Петренко скористалися отриманими сертифікатами для участі у літній ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літня наукова школа CREATIVE SPARK для магістранток кафедри біотехнології і мікробіології 27 червня 2019

Гостьова лекція від словацької експертки

29 жовтня 2024 р. відбулася гостьова онлайн-лекція «Benefits and risks of coffee consumption» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра, PhD Еви Іванісової, яка була організована кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Лекція була прочитана для здо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від словацької експертки 31 жовтня 2024

Вітаємо з успішною акредитацією ще шістьох освітньо-професійних програм!

Ще шість освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти нашого університету були успішно акредитовані Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. На засіданні, що відбулося 30 травня, за результатами розгляду акредитаційних справ були одностайно ухвалені рішення щодо надання акредитації бакалаврським осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з успішною акредитацією ще шістьох освітньо-професійних програм! 05 червня 2023