Літо в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ – час цікавих і корисних заходів для учасників різного віку. Зокрема, крім проєкту для дітей, колектив коледжу підвищує кваліфікацію працівників підприємств. Наразі у коледжі на курсах кухарів навчаються чотири групи слухачів, що здобувають третій, четвертий, п’ятий і шостий розряди.
Уперше майже всі учасники – кухарі дитячих садочків Івано-Франківська, які проходять навчання безкоштовно за ваучерами обласного Центру зайнятості.
Програма курсів включає технологію приготування їжі, калькуляцію, організацію виробництва, санітарію, гігієну та охорону праці.
Зі слухачами працюють викладачі Михайло Рудак, Ольга Калакура, Людмила Косовська, Надія Олійник, Зоряна Мажак. Теоретична частина навчання – лекції, презентації, тестування відбувається в онлайн-режимі на платформі Moodle. Практичні навички слухачі відпрацьовують у кухні-лабораторії з викладачкою Любов’ю Стасюк.
Колектив нашого коледжу готує фахівців, які не просто варять і смажать – а творять гастрономію!