Н У Х Т

Триває активна профорієнтаційна робота кафедри готельно-ресторанної справи

11 січня 2024

Триває активна профорієнтаційна робота кафедри готельно-ресторанної справи

4 січня 2024 року за сприяння класних керівників 11-х класів і дирекції КЗЗСО І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №1» відбулася профорієнтаційна зустріч відповідального за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи, асистента Артема Ущаповського зі старшокласниками.

Викладач ознайомив зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих спеціалістів в університеті та на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Також він наголосив на важливості підготовки до складання НМТ-2024 і розповів про підготовчі курси, що успішно функціонують в НУХТ.

Активно обговорювався учасниками зустрічі Проєкт порядку прийому до ЗВО у 2024 році, тому Артем Ущаповський проінформував про основні новації, що чекають майбутніх вступників, і звернув увагу школярів на можливість участі у громадському обговоренні Проєкту, яке триває до 31 січня 2024 року.

А щоб отримати більш детальну інформацію про майбутній фах, викладач запросив учнів та їх батьків відвідувати Дні відкритих дверей НУХТ.

Зустріч була активною і плідною, всі присутні отримали ґрунтовні відповіді на запитання.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку за організацію зустрічі класним керівникам 11-х класів Юлії Приходько та Ніні Сушині, а також директорці ліцею Тетяні Прищенко.

Опублікований: 11-01-2024
Читайте також:
Зворушливо й тепло попрощалися з випускниками на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

1 березня у актовій залі університету панувала тепла, сповнена радості й світлого суму атмосфера – згуртована дружна родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу виряджала у самостійне професійне життя своїх магістрів. Це по-справжньому сімейне свято традиційно зібрало разом керівництво факультету, завідувачів кафедр, викладачів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зворушливо й тепло попрощалися з випускниками на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 01 березня 2018

НУХТ – провідний заклад освіти харчової промисловості України

3 грудня 2022 р. викладачки кафедри гуманітарних дисциплін, професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда з метою популяризації спеціальностей інститутів і факультетів університету поспілкувалися зі слухачами підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Фахівчині розповіли про переваг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – провідний заклад освіти харчової промисловості України 06 грудня 2022

Визначені напрямки удосконалення освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії»

В університеті провели локальний моніторинг освітньо-наукової програми підготовки за освітнім ступенем «доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Завдяки залученню до керівництва аспірантами, підготовки програм навчальних дисциплін і проведення занять провідних фахівців технологічних кафедр, в нашому університеті є можливості дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені напрямки удосконалення освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії» 03 лютого 2023

Вибір хімічного реактора – від теорії до практики: гостьова лекція для здобувачів освіти спеціальності «Хімічна технологія»

Днями відбулася гостьова лекція для студентів освітньо-професійної програми «Хімічна технологія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», яку на запрошення  доцентки Тетяни Бойчук прочитав генеральний директор ТОВ «УКРІНТЕКС» Олександр Топка. Лекція від фахівця-практика була надзвичайно цінною та корисною для здобувачів і викладачів, а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибір хімічного реактора – від теорії до практики: гостьова лекція для здобувачів освіти спеціальності «Хімічна технологія» 10 листопада 2022