Н У Х Т

Триває активна профорієнтаційна робота кафедри готельно-ресторанної справи

11 січня 2024

Триває активна профорієнтаційна робота кафедри готельно-ресторанної справи

4 січня 2024 року за сприяння класних керівників 11-х класів і дирекції КЗЗСО І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №1» відбулася профорієнтаційна зустріч відповідального за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи, асистента Артема Ущаповського зі старшокласниками.

Викладач ознайомив зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих спеціалістів в університеті та на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Також він наголосив на важливості підготовки до складання НМТ-2024 і розповів про підготовчі курси, що успішно функціонують в НУХТ.

Активно обговорювався учасниками зустрічі Проєкт порядку прийому до ЗВО у 2024 році, тому Артем Ущаповський проінформував про основні новації, що чекають майбутніх вступників, і звернув увагу школярів на можливість участі у громадському обговоренні Проєкту, яке триває до 31 січня 2024 року.

А щоб отримати більш детальну інформацію про майбутній фах, викладач запросив учнів та їх батьків відвідувати Дні відкритих дверей НУХТ.

Зустріч була активною і плідною, всі присутні отримали ґрунтовні відповіді на запитання.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку за організацію зустрічі класним керівникам 11-х класів Юлії Приходько та Ніні Сушині, а також директорці ліцею Тетяні Прищенко.

Опублікований: 11-01-2024
Читайте також:
Підсумки конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології», організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату і працівників цеху № 7 ПАТ «Київхліб» і ТОВ «Сузір’я солодощів». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» 04 квітня 2018

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії

Осінь – час красивих краєвидів і прохолодних вечорів, але водночас це період розвитку, зростання та заглиблення у захоплюючий навчальний процес. Тож, на лабораторних заняттях з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікроорганізми як біологічні агенти» робота просто «кипить». Запорукою успіху кожної справи є досконалий розбір ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії 25 жовтня 2024

Пізнавально-солодкий майстер-клас для першокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 вересня здобувачі першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з метою набуття нових навичок по виготовленню шоколадних цукерок і розширення знань щодо шоколаду разом із викладачками кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталією Стукальською та Владленою Михайленко в межах кураторської години відвідали Львівську майстер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавально-солодкий майстер-клас для першокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 23 вересня 2021

Перші кроки у науці: наші викладачі оцінюють роботи учнів-членів МАН

2 березня відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Національного центру «Мала академія наук України» по відділенню «Економіка», секції «Менеджмент та маркетинг».  У складі журі працювала доцентка кафедри маркетингу, гарантка бакалаврської освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки у науці: наші викладачі оцінюють роботи учнів-членів МАН 03 березня 2025