Н У Х Т

Третьокурсники-хімтехнологи на АТ «Фармак»

06 листопада 2023

Третьокурсники-хімтехнологи на АТ «Фармак»

За сприяння відділу працевлаштування випускників у супроводі гарантки освітньої програми Олени Подобій та доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олесі Романової добувачі освіти 3 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» відвідали АТ «Фармак».

Як відомо, компанія є лідером із виробництва лікарських засобів в Україні та провідним експортером національної фармацевтичної продукції на ринку 50 країн світу.

Фахівці підприємства гостинно зустріли студентів і викладачок, яких познайомили з технологіями та обладнанням підготовки води, сучасним виробництвом твердих лікарських форм, суспензійних препаратів, особливостями розроблення та впровадження нових фармацевтичних продуктів.

Наші хіміки-технологи мали унікальну можливість поринути в світ сучасних тенденцій організації контролю якості сировини та готової продукції. Зокрема, ознайомилися з роботою лабораторії рідинної та газової хроматографії, лабораторії аналітичного аналізу та хроматомасспектрометра.

Здобувачі освіти й викладачки відчули атмосферу фармацевтичного виробництва, дізналися про особливості облаштування приміщень різного класу чистоти та необхідність перебування в них у спеціальному одязі та захисті, адже фармацевтичне виробництво вимагає високого ступеню чистоти та мінімізації мікробної контамінації.

Викладачки скористалися нагодою обговорити можливості подальшої співпраці під час практичної підготовки здобувачів і стажування на виробництві.

Екскурсанти щиро вдячні фахівцям компанії АТ «Фармак» за змістовне знайомство з виробництвом.

Опублікований: 06-11-2023
Читайте також:
Академік IUFoST відвідав університет і прочитав лекцію студентам

19 березня наш університет приймав чергового поважного гостя – до НУХТ завітав професор Октавіо Паредес-Лопез – найвідоміший у світі експерт з харчової біотехнології і нутріцевтики, який має майже 200 публікацій з цитованістю 10750 та h-індексом 50. Свого часу професор Паредес-Лопез був президентом Мексиканської академії наук, він – засновник і ака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академік IUFoST відвідав університет і прочитав лекцію студентам 19 березня 2019

Уявити свій майбутній шлях у світі харчових технологій...

5 листопада 2024 р. доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій і професорка кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек завітали з профорієнтаційним online-візитом до Горохівсього ліцею №1 ім. І. Я. Франка Горохівської міської ради Луцького району Волинської області. Викладачки ознайомили старшокласників із м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уявити свій майбутній шлях у світі харчових технологій... 06 листопада 2024

У роботі виставок «INPRODMASH» і «UPAKOVKA» узяв активну участь колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Днями відбулася знакова подія у світі харчової науки, техніки і технології – у Міжнародному виставковому центрі працювали виставки «INPRODMASH» і «UPAKOVKA». Провідні світові виробники обладнання і технологій представили свої інноваційні розробки, які у найближчому майбутньому визначатимуть харчову промисловість України і світу. Одним із активних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У роботі виставок «INPRODMASH» і «UPAKOVKA» узяв активну участь колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 14 вересня 2018

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води

Важливою складовою успішного навчання є правильний відпочинок. Викладачі кафедри технології цукру та підготовки води намагаються давати студентам всебічні знання, які стосуються не тільки обраних предметів. Студенти та викладачі часто відвідують події культурно-освітнього спрямування: вистави, виставки, літературно-мистецькі презентації, дискусії, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води 01 квітня 2019