Н У Х Т

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріплюють теоретичні знання в кращих столичних закладах ресторанного господарства

07 жовтня 2024

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріплюють теоретичні знання в кращих столичних закладах ресторанного господарства

Уже доброю традицією для здобувачів-бакалаврів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» є виїзні лабораторні заняття, які відбуваються в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє».

Цього разу, разом із лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою вони відвідали заклад ресторанного господарства «Natalie's bar».

Власниця бару Наталія гостинно зустріла здобувачів і ознайомила із закладом. А далі всі перейшли до удосконалення практичних навичок. Бартендери Діана та Валерія поділилися досвідом роботи за барною стійкою, познайомили зі специфічним посудом, інвентарем та обладнанням. Ну, і звісно на всіх присутніх очікував професійний майстер-клас по приготуванню коктейлів методом «Шейк».

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро дякує власниці закладу, пані Наталії, за чудовий освітній захід і можливість для наших здобувачів поєднувати теоретичне навчання з практичним досвідом в умовах працюючих закладів ресторанного господарства м. Києва.

Опублікований: 07-10-2024
Читайте також:
Науковий семінар здобувачів освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся вже традиційний науковий семінар, присвячений підведенню підсумків роботи здобувачів освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» у рамках дисципліни «Науково-дослідницький практикум. Модуль 1». Здобувачі представили проєкти з операційного вдосконалення процесів виробництва у ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар здобувачів освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» 19 листопада 2024

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підвищують свою кваліфікацію

Співробітники Науково-технічної бібліотеки університету взяли участь у семінарі «Публікація в міжнародному виданні: практичні поради щодо підготовки, оформлення, розповсюдження наукової роботи», що відбувся на базі Державної науково-технічної бібліотеки України. Спікером виступила спеціаліст з навчання Ірина Тихонова. У рамках заходу були обговоре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підвищують свою кваліфікацію 30 січня 2018

Вільний вибір дисциплін для першокурсників

У рамках імплементації основних положень Закону України «Про вищу освіту» щодо формування індивідуального навчального плану здобувача вищої освіти за рахунок вільного вибору дисциплін відбулася процедура ознайомлення здобувачів 1 курсу  спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» з каталогом дисциплін вільного вибору. Нагадаємо, що загальни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вільний вибір дисциплін для першокурсників 30 травня 2022

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету розпочалися випускні іспити. Студенти групи кондитерів здають пробні роботи та дивують отриманими знаннями, здобутими навичками та здібностями. До оцінювання приготовлених страв залучені передові викладачі спецдисциплін кулінарного напряму, голова циклової комісії та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком 24 січня 2020