Н У Х Т

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріплюють теоретичні знання в кращих столичних закладах ресторанного господарства

07 жовтня 2024

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріплюють теоретичні знання в кращих столичних закладах ресторанного господарства

Уже доброю традицією для здобувачів-бакалаврів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» є виїзні лабораторні заняття, які відбуваються в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє».

Цього разу, разом із лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою вони відвідали заклад ресторанного господарства «Natalie's bar».

Власниця бару Наталія гостинно зустріла здобувачів і ознайомила із закладом. А далі всі перейшли до удосконалення практичних навичок. Бартендери Діана та Валерія поділилися досвідом роботи за барною стійкою, познайомили зі специфічним посудом, інвентарем та обладнанням. Ну, і звісно на всіх присутніх очікував професійний майстер-клас по приготуванню коктейлів методом «Шейк».

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро дякує власниці закладу, пані Наталії, за чудовий освітній захід і можливість для наших здобувачів поєднувати теоретичне навчання з практичним досвідом в умовах працюючих закладів ресторанного господарства м. Києва.

Опублікований: 07-10-2024
Читайте також:
Ніщо не стане на заваді: відбулося планове засідання вченої ради університету

27 жовтня 2022 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. І хоча воно неодноразово переривалося повітряними тривогами, вчена рада поверталася до роботи після оголошення відбою й плідно попрацювала над питаннями життя й діяльності університету. Розпочали традиційно, привітавши колег, що відсвяткували дні народ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ніщо не стане на заваді: відбулося планове засідання вченої ради університету 27 жовтня 2022

Поєднання теоретичних знань і практичних навичок

Функціонування в умовах карантину корегує діяльність усіх без винятку підприємств та організацій, у тому числі й закладів вищої освіти. Виклики сьогодення змушують до переорієнтації освітнього процесу шляхом чергування оnline та ofline навчання. У цих умовах опанування здобувачами дисциплін, передбачених навчальним планом, зокрема практична підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання теоретичних знань і практичних навичок 13 жовтня 2020

Здобувачі освіти підкорюють міжнародні фахові конкурси

Здобувачі освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Ростислав Цвек і Лідія Воробець взяли участь у 17-му міжнародному Європейському кулінарному конкурсі EKOGALA 2023, який проходив у м. Жешув (Польща). Організатори конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти підкорюють міжнародні фахові конкурси 03 січня 2024

Практична підготовка здобувачів вищої освіти на найкращих підприємствах України!

Сьогодні, у День знань, наші старшокурсники розпочали новий навчальний рік з практичної підготовки. 567 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і 219 здобувачів освітнього ступеня «магістр» факультетів готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка, автоматизації і комп’ютерних систем, біотехнології та екологічного контролю ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка здобувачів вищої освіти на найкращих підприємствах України! 01 вересня 2022