Н У Х Т

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріплюють теоретичні знання в кращих столичних закладах ресторанного господарства

07 жовтня 2024

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріплюють теоретичні знання в кращих столичних закладах ресторанного господарства

Уже доброю традицією для здобувачів-бакалаврів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» є виїзні лабораторні заняття, які відбуваються в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє».

Цього разу, разом із лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою вони відвідали заклад ресторанного господарства «Natalie's bar».

Власниця бару Наталія гостинно зустріла здобувачів і ознайомила із закладом. А далі всі перейшли до удосконалення практичних навичок. Бартендери Діана та Валерія поділилися досвідом роботи за барною стійкою, познайомили зі специфічним посудом, інвентарем та обладнанням. Ну, і звісно на всіх присутніх очікував професійний майстер-клас по приготуванню коктейлів методом «Шейк».

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро дякує власниці закладу, пані Наталії, за чудовий освітній захід і можливість для наших здобувачів поєднувати теоретичне навчання з практичним досвідом в умовах працюючих закладів ресторанного господарства м. Києва.

Опублікований: 07-10-2024
Читайте також:
Магістранти опановують інновації молокопереробної галузі разом із фахівцями-виробничниками

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася гостьова лекція, яку для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» прочитав головний технолог із очищення води ТОВ «Вінкар Сістемс», доктор технічних наук Юрій Змієвський. Лекція «Застосування мембранних процесів розділення у моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують інновації молокопереробної галузі разом із фахівцями-виробничниками 18 жовтня 2022

З історією українських фальшивомонетників познайомилися бакалаври-фінансисти

Здобувачі освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» першого та четвертого року навчання за ініціативи кураторки Ганни Роганової відвідали віртуальну екскурсію до Музею грошей НБУ. Від гіда, доктора історичних наук, старшого зберігача фондів Музею грошей Андрія Бойка-Гагаріна здобувачі дізналися про грошовий обіг на українських...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З історією українських фальшивомонетників познайомилися бакалаври-фінансисти 02 березня 2023

Тиждень академічної доброчесності для першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Академічна доброчесність – запорука якісного навчального процесу. Традиційно новий навчальний рік для першокурсників на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався з тижня академічної доброчесності, адже етичними принципами академічної доброчесності має керуватися академічна спільнота під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень академічної доброчесності для першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 07 жовтня 2022

Рекламна кампанія НУХТ від фахівців кафедри технології оздоровчих продуктів

4 грудня 2018 року доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук відвідала Смілянський коледж харчових технологій НУХТ, де зустрілася зі студентами 4-го курсу – майбутніми молодшими спеціалістами, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Надія Івчук детально познайомила їх із правилами прийому до НУХТ, а також розповіла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламна кампанія НУХТ від фахівців кафедри технології оздоровчих продуктів 05 грудня 2018