На кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти здобувачів вищої освіти:
– дипломних проєктів фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Бакалавр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання;
– магістерських робіт фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання.
У роботі Екзаменаційних комісій взяли участь досвідчені спеціалісти харчової промисловості: заступниця директора з наукової роботи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України, вчений секретар, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник Ірина Романчук (голова), д.т.н., професор, завідувач кафедри Галина Поліщук, к.т.н., директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, к.т.н., доцент кафедри Олена Грек, к.т.н., доцент кафедри Олена Красуля (секретар).
На захисті були присутні та активно брали участь в обговоренні робіт президент компанії «Pravio» Валентин Запорощук і менеджер по підбору персоналу цієї компанії Катерина Дворянець.
Представлені до захисту дипломні проекти були унікальними та особливими, присвячені інноваційним тематикам молокопереробної галузі.
Здобувачі продемонстрували високий рівень знання технологічних процесів і навички аналізу виробничих ситуацій.
Колектив кафедри бажає подальших успіхів випускникам і неодмінної реалізації свої знань!