Н У Х Т

Третьокурсники-екологи дізнавалися, як вирішують екологічні проблеми на хлібокомбінаті №6

11 квітня 2019

Третьокурсники-екологи дізнавалися, як вирішують екологічні проблеми на хлібокомбінаті №6

10 квітня студенти-екологи 3 курсу разом із доцентом кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Салавор побували на дочірньому підприємстві ВАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 6».

«Київхліб» – найбільший столичний виробник хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів, що вже понад 85 років утримує провідні позиції у галузі вітчизняного хлібопечення. Щодня підприємства «Київхліб»  виготовляють понад 500 тонн продукції, піклуючись, щоб ароматний свіжий хліб був на столі кожної української родини. Зокрема, хлібокомбінат №6 випускає печиво вівсяне, соломку солодку та різні види пряників: із медом, із молочним смаком, із фруктовою начинкою. 

Головний технолог підприємства провела гостей цехами підприємства, детально розповіла про всі стадії технологічного процесу виробництва пряників і печива, ознайомила з особливостями роботи різних видів технологічного обладнання. Студенти-екологи проявили неабиякий інтерес, особливо цікавились, як забезпечується на підприємстві контроль якості продукції, та вирішуються екологічні проблеми. Директор підприємства особисто розповів про перспективи розвитку хлібобулочного виробництва, його стратегічну роль і відзначив, що фахівці-екологи  у найближчому майбутньому будуть найбільш затребуваними спеціалістами для будь-якої галузі виробництва.

Студенти із задоволенням продегустували весь асортимент продукції  і підтверджують її відмінний смак. Вони вдячні колективу підприємства за гостинність і можливість поглибити знання, отримані в університеті. 

Опублікований: 11-04-2019
Читайте також:
Успішний захист кваліфікаційних робіт-2025 менеджерів персоналу заочної форми здобуття освіти

З 11 по 19 лютого 2025 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися засідання екзаменаційної комісії щодо захисту кваліфікаційних робіт 18 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» заочної форми здобуття освіти. Екзаменаційна комісія працювала у складі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист кваліфікаційних робіт-2025 менеджерів персоналу заочної форми здобуття освіти 19 лютого 2025

Фінішна пряма магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

5 лютого 2021 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся попередній захист магістерських робіт здобувачів кафедри, що готуються до офіційного захисту. Комісія працювала у складі завідувача кафедри, професора Василя Пасічного, професорки Ірини Шевченко та доцентів Оксани Топчій, Ігоря Страшинського, Ольги Чернюшок, Олександри Гащ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішна пряма магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 08 лютого 2021

Фахівці НУХТ долучилися до обговорення якості освіти на Форумі UQAF-2024

Представники НУХТ, експерти НАЗЯВО: директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, доцентка, к.т.н. Олена Подобій, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка, к.т.н. Лариса Шаран, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н. Олег Кузьмін, асистентка цієї ж кафедри Мар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці НУХТ долучилися до обговорення якості освіти на Форумі UQAF-2024 30 вересня 2024

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Спеціаліст». Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів хлібопекарського напряму очолив генеральний директор об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а кондитерського напряму – голова  правлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст» 28 лютого 2017