Н У Х Т

Тиждень випічки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

09 грудня 2021

Тиждень випічки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

9 грудня США традиційно відзначає день випічки. Цей день – відмінний привід випробувати нові рецепти. День випічки має за мету залучення людей до приготування домашньої випічки та пригощання нею рідних, друзів, колег чи сусідів. Найкращий варіант проведення свята – спілкування з близькими людьми за спільним приготуванням смаколиків та їх вживанням у сімейному затишному колі.

Наші студенти вирішили взяти участь у флешмобі від кафедри іноземних мов професійного спрямування. Кожний міг приготувати щось смачненьке для себе та своїх рідних і поділитися чудовими фото.

Найпопулярнішими виявилися брауні (до речі, у США 8 грудня традиційно відзначають день брауні), класичний яблучний пиріг, смачнющі кекси, булочки з корицею, різні види печива та багато чого іншого.

Ми – любимо випічку, а випічка – любить нас. Тільки так можна створити щось по-справжньому особливе. 

Опублікований: 09-12-2021
Читайте також:
У центрі уваги – успішність здобувачів!

Кожна відеоконференція нині – це приємні емоції від зустрічі та спілкування з колегами. Уже вдруге засідання кафедри біотехнології і мікробіології відбулос дистанційно, на платформі Zoom. Як завжди обговорювалися важливі питання щодо успішності студентів і магістрів кафедри та остаточно вибудовувалася стратегія підготовки до захисту курсових проек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – успішність здобувачів! 17 квітня 2020

Практичні навички наукової комунікації

Здобувачі вищої освіти групи ТР-1-1М факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В. Ф. Доценка з викладачкою дисципліни «Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації» Ганною Бойко відвідали семінар, організований науково-технічною бібліотекою НУХТ. Бібліотекарка Валентина Каленська ознайомила майбутніх фахівців сфер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички наукової комунікації 20 листопада 2024

Студенти-хімтехнологи популяризують університет у школах, які закінчили

27 вересня студентка 4 курсу Юлія Коробка завітала до своєї рідної школи І-ІІІ ступенів №12 м. Бердичева Житомирської області. Вона розповіла учням 10-11 класів про переваги навчання в університеті та зокрема на спеціальності «Хімічні технології та інженерія». Дала поради, як зробити студентське життя насиченим та яскравим і здобути професію своєї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-хімтехнологи популяризують університет у школах, які закінчили 30 вересня 2019

Визначені переможці І туру ХІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

Учасники гідно змагалися за перемогу. Патріотизмом, любов’ю до України були сповнені їх есе на тему «Що означає бути українцем?». З-поміж студентів першого курсу переможцями стали: 1 місце – Дарія Каргіна (Навчально-науковий інститут економіки і управління), Владислав Шутенко (Навчально-науковий інститут харчових технологій) – за оригінальність ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І туру ХІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка 09 грудня 2020