Н У Х Т

Тиждень економічних дисциплін завершився у Вінницькому коледжі НУХТ

06 квітня 2018

Тиждень економічних дисциплін завершився у Вінницькому коледжі НУХТ

У Вінницькому коледжі НУХТ під лозунгом «Технології успіху сучасної особистості» відбувся тиждень економічних дисциплін, упродовж якого студенти та викладачі подорожували стежками інструментарію формування сучасної успішної людини.

Відправним пунктом цієї подорожі стала ІІ Регіональна конференція «Ефективність  діяльності сучасного підприємства». Студенти, під керівництвом викладачів-економістів, аналізували проблеми підприємств і діагностували вимоги до них, як до майбутніх фахівців.

Формування інноваційних підходів викладацької діяльності мають базуватись на платформах адаптивності, Agille та форсайт-технологіях. Про що і йшлось на майстер-класі «Сучасні технології формування успішної особистості». Адже важливо вміти звернути увагу на самого себе та реально оцінити свої сильні і слабкі сторони.

У рамках тижня відбувся І етап конкурсу «Комп'ютерні технології в бухгалтерському обліку». Переможцем стала студентка групи 3-ОВ Катерина Кононенко, яка і презентуватиме коледж на обласному рівні.

Також студенти дізналися щодо прогресивних інноваційних технологій з вивчення англійської мови, лайфхаки, які дають змогу оволодіти значним словниковим запасом за досить короткий термін.

Підсумком тижня стали поради практичного психолога під час тренінгу «Віза у ваше життя». Учасники рольової гри звернули увагу на психологічні аспекти співбесіди, що дозволить майбутнім випускникам не розгубитись і почуватися впевнено при розмові з потенційним роботодавцем і отримати гідне місце роботи.

Опублікований: 06-04-2018
Читайте також:
Нові форми зацікавлення майбутніх вступників

20 грудня 2017 відбувся майстер-клас «Обслуговування комп’ютера в домашніх умовах» для учнів 9-х класів КЗСОР «Сумська обласна гімназія для талановитих та творчо обдарованих дітей» з метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді. Викладач спецдисциплін Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Олександр Лисенко продемонстру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові форми зацікавлення майбутніх вступників 22 грудня 2017

Англомовний захід до 120-річчя від дня народження академіка Володимира Вернадського

17 березня 2023 року старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук провели захід, присвячений 120-річчю від дня народження Володимира Івановича Вернадського, науковця та філософа, одного із засновників Української академії наук, її дійсного члена (від 1918 року) та першого голови-президента (від 1 сі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовний захід до 120-річчя від дня народження академіка Володимира Вернадського 20 березня 2023

Здобувачі освіти представляють НУХТ на «Black Sea Science-2024»

Наші талановиті здобувачі освіти щорічно беруть участь і виборюють перемоги у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science», який проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Цього року до участі у секції «Харчова наука і техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти представляють НУХТ на «Black Sea Science-2024» 18 березня 2024

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка був проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). Захід відбувся завдяки підтримці партнерів НУХТ, що ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 січня 2023