Н У Х Т

Тиждень економічних дисциплін завершився у Вінницькому коледжі НУХТ

06 квітня 2018

Тиждень економічних дисциплін завершився у Вінницькому коледжі НУХТ

У Вінницькому коледжі НУХТ під лозунгом «Технології успіху сучасної особистості» відбувся тиждень економічних дисциплін, упродовж якого студенти та викладачі подорожували стежками інструментарію формування сучасної успішної людини.

Відправним пунктом цієї подорожі стала ІІ Регіональна конференція «Ефективність  діяльності сучасного підприємства». Студенти, під керівництвом викладачів-економістів, аналізували проблеми підприємств і діагностували вимоги до них, як до майбутніх фахівців.

Формування інноваційних підходів викладацької діяльності мають базуватись на платформах адаптивності, Agille та форсайт-технологіях. Про що і йшлось на майстер-класі «Сучасні технології формування успішної особистості». Адже важливо вміти звернути увагу на самого себе та реально оцінити свої сильні і слабкі сторони.

У рамках тижня відбувся І етап конкурсу «Комп'ютерні технології в бухгалтерському обліку». Переможцем стала студентка групи 3-ОВ Катерина Кононенко, яка і презентуватиме коледж на обласному рівні.

Також студенти дізналися щодо прогресивних інноваційних технологій з вивчення англійської мови, лайфхаки, які дають змогу оволодіти значним словниковим запасом за досить короткий термін.

Підсумком тижня стали поради практичного психолога під час тренінгу «Віза у ваше життя». Учасники рольової гри звернули увагу на психологічні аспекти співбесіди, що дозволить майбутнім випускникам не розгубитись і почуватися впевнено при розмові з потенційним роботодавцем і отримати гідне місце роботи.

Опублікований: 06-04-2018
Читайте також:
На часі підготовка кваліфікаційних робіт

Перед етапом проведення попередніх захистів на кафедрі експертизи  харчових продуктів відбувся методичний семінар щодо уточнення вимог до виконання графічної частини кваліфікаційної роботи бакалаврів. Доповідачка, доцентка Оксана Петруша презентувала основні складові графічної частини, приділивши увагу особливостям представлення графічної інформац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На часі підготовка кваліфікаційних робіт 31 травня 2021

Вдалий старт ознайомлювально-виробничої практики технологів-другокурсників на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Не викликає сумніву важливість та актуальність практичної підготовки студентів на передових підприємствах харчової промисловості України. Адже, використовуючи всі набуті в нашому університеті навички та знання, лише на практиці на виробництві їх можна реально реалізувати. На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значну увагу приділяють плід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдалий старт ознайомлювально-виробничої практики технологів-другокурсників на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 18 січня 2019

З особливостями діагностики та лікування COVID-19 знайомляться студенти-біотехнологи

Мабуть, немає жодної людини в нашій країни, життя якої не зачепила сумнозвісна коронавірусна хвороба або, як її офіційно називають, COVID-19. Новинні стрічки кожного дня поновлюються десятками повідомлень щодо карантину, обмежень, рішень влади, статистики захворілих і т.д. І не так часто з’являються новини, які стосуються медичної сторони діагности...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З особливостями діагностики та лікування COVID-19 знайомляться студенти-біотехнологи 15 травня 2020

Чесність починається з кожного з нас!

До Міжнародного дня академічної доброчесності студенти-філологи обговорювали важливість неухильного дотримання фундаментальних цінностей академічної доброчесності, зокрема відповідальності, чесності, поваги, справедливості, довіри. Також під час тематичної бесіди порушили питання відповідальності за академічні порушення. Гарантка освітньої програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чесність починається з кожного з нас! 23 жовтня 2024