Н У Х Т

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»

19 листопада 2018

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»

З 12 по 16 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості  НУХТ відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».
Заходи, що відбулися в рамках тижня, були спрямовані на розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму майбутніх фахівців-кондитерів харчової галузі.
12 листопада запам’яталося яскравою тематичною виставкою хлібобулочних і кондитерських виробів «Україна в Європі», де студенти продемонстрували свої професійні вміння та бажання вражати. Перемогла група 3-Х-119. Завершився день виховною годиною для студентів першого курсу «Обрядовий український хліб» і «Національні десерти різних країн світу».
13 листопада відбувся конкурс професійної майстерності  «Кращий пекар-кондитер СКХП НУХТ-2018» серед студентів 2-4 курсів.
Оцінювало конкурс компетентне журі у складі: завідувача технологічного відділення Олени Рибалки, заступника директора з виховної роботи Олени Шапаренко та викладача спецдисциплін Ірини Лози.
Конкурс складався з тестових завдань, виготовлення кейк-попсу, конкурсів «Вправний дегустатор», «Знаний кондитер» і конкурсу вболівальників «Десерти різних країн».
Усі учасники показали високі результати при вирішенні теоретичних і практичних завдань.  Результати конкурсу:
І місце – група 2-Х-120  - «За креативний підхід до виконання завдань і ерудицію»
ІІ місце – група 3-Х-119- «За творчі ідеї та професійний підхід»
ІІІ місце – група 4-Х -116.
У номінації «The best of the best» «За професійні якості, за зразкове виконання обов'язків, за працьовитість і відповідальність» - група 4-Х-117
У номінації «Підкорений горизонт» - група 3-Х-118
Приємним додатком до нагород стали солодощі.
14 листопада відбувся конкурс стіннівок «Десерти різних країн», у якому перемогла група 1-х-121.
15 листопада студенти вражали витворами мистецтв з карамелі та цукерок на виставці творчих робіт «Солодка казка». 

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
Кіноклуб: що обереш ти – м'ясо чи шоколад?

Перегляд  фільмів англійською мовою – чудовий і веселий спосіб покращити свої англомовні навички.  Саме тому у рамках традиційного Movie club, організованого кафердрою іноземних мов професійного спрямування, здобувачі першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із доценткою Галиною Лук’янець дивились фільми. Студенти мали можлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кіноклуб: що обереш ти – м'ясо чи шоколад? 20 січня 2022

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Неперевершений майстер-клас і педагогічну майстерність із проведення лекційних занять продемонструвала доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Юлія Теличкун для провідних викладачів нашого університету і гостей із Політехнічного університету Тімішоари (Румунія). Пані лектор разом із потоком найкращих студентів універс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 27 квітня 2018

Ефективні методики викладання іноземних мов опановують наші викладачі

30 листопада старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко мала чудову нагоду стати учасником практичного вебінара «How languages are learned: Language learning Experience» («Як вивчаються мови: Досвід вивчення мови»), організованого International House Kyiv, лідером у навчанні англійської та підвищення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективні методики викладання іноземних мов опановують наші викладачі 30 листопада 2021

Тріумф молодих науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

13 вересня у рамках виставок кондитерської та хлібопекарської промисловості Sweets&Bakery Ukraine відбулося нагородження переможців професійного дегустаційного конкурсу кондитерських виробів «Солодкий тріумф» і професійного конкурсу кондитерської упаковки «Тріумф упаковки». Нагадаємо, що участь у конкурсах беруть виробники всіх видів кондитерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тріумф молодих науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 вересня 2018