Н У Х Т

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»

19 листопада 2018

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»

З 12 по 16 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості  НУХТ відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».
Заходи, що відбулися в рамках тижня, були спрямовані на розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму майбутніх фахівців-кондитерів харчової галузі.
12 листопада запам’яталося яскравою тематичною виставкою хлібобулочних і кондитерських виробів «Україна в Європі», де студенти продемонстрували свої професійні вміння та бажання вражати. Перемогла група 3-Х-119. Завершився день виховною годиною для студентів першого курсу «Обрядовий український хліб» і «Національні десерти різних країн світу».
13 листопада відбувся конкурс професійної майстерності  «Кращий пекар-кондитер СКХП НУХТ-2018» серед студентів 2-4 курсів.
Оцінювало конкурс компетентне журі у складі: завідувача технологічного відділення Олени Рибалки, заступника директора з виховної роботи Олени Шапаренко та викладача спецдисциплін Ірини Лози.
Конкурс складався з тестових завдань, виготовлення кейк-попсу, конкурсів «Вправний дегустатор», «Знаний кондитер» і конкурсу вболівальників «Десерти різних країн».
Усі учасники показали високі результати при вирішенні теоретичних і практичних завдань.  Результати конкурсу:
І місце – група 2-Х-120  - «За креативний підхід до виконання завдань і ерудицію»
ІІ місце – група 3-Х-119- «За творчі ідеї та професійний підхід»
ІІІ місце – група 4-Х -116.
У номінації «The best of the best» «За професійні якості, за зразкове виконання обов'язків, за працьовитість і відповідальність» - група 4-Х-117
У номінації «Підкорений горизонт» - група 3-Х-118
Приємним додатком до нагород стали солодощі.
14 листопада відбувся конкурс стіннівок «Десерти різних країн», у якому перемогла група 1-х-121.
15 листопада студенти вражали витворами мистецтв з карамелі та цукерок на виставці творчих робіт «Солодка казка». 

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності

5 березня 2019 року відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри технології оздоровчих продуктів Ірини Ясінської з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». На відкрите заняття завітали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності 06 березня 2019

Традиційний захід напередодні Дня працівників харчової промисловості

Традиційно, напередодні Дня працівників харчової промисловості, що святкується у третю неділю жовтня, в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ проходить тиждень комісії фахових дисциплін технологічного циклу. В рамках тижня сьогодні відбувся відкритий захід «Знайомтесь – технолог!». Метою заходу є знайомство студентів-першокурсників спеціал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний захід напередодні Дня працівників харчової промисловості 16 жовтня 2018

Доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці взяла участь у обговоренні актуальних проблем безпеки життєдіяльності

Міжнародною Академією безпеки життєдіяльності за участі ДУ «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці»  Державної служби України з питань праці проведено круглий стіл «Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності – енергобезпека, енергоресурсозбереження, інноваційні технології в охороні праці». Метою заходу було об...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці взяла участь у обговоренні актуальних проблем безпеки життєдіяльності 17 грудня 2018