Н У Х Т

TIME TO GO!

22 лютого 2022

TIME TO GO!

Мабуть усім знайомі такі ігри, як шашки та шахи. Але існує настільна гра, яка виникла набагато раніше за них. Гра, за якою проводили час імператори та найвищі чиновники стародавнього Китаю, за допомогою якої вирішувалися ключові воєнні конфлікти у феодальній Японії, яка слугувала тренуванням для військових стратегів, на полі для якої розроблялися плани військових операцій, в якій ніколи не буває однакових партій і у якій варіантів розвитку подій більше, ніж атомів в усій сонячній системі. І зветься ця гра – Го.

Гра в Го вже давно підкорила світ і повсюдно визнана видом спорту, але для українців вона досі залишається доволі екзотичним видом проведення часу. Більшість жителів України за все життя жодного разу не грали в Го, але життя на те і життя, щоб спробувати все. Нещодавно 12 студентів-біотехнологів відгукнулися на пропозицію студентського активу і спробували свої сили в цій грі. На турнірі був присутній вповноважений представник української федерації Го, який реєстрував кожний хід учасників. У запеклій боротьбі перше місце здобув Микола Сидоренко, друге – Руслана Москаленко, третє – Катерина Овчаренко.

Гра була дуже цікавою та принесла багато приємних емоцій, тому хоч це і перша, але швидше за все не остання гра в Го в нашому університеті. 

Опублікований: 22-02-2022
Читайте також:
Підвищення кваліфікації працівників галузі триває!

У навчально-науковому комплексі Національного університету харчових технологій створений повний цикл навчання впродовж усього життя. У структурі успішно функціонують фахові коледжі, що забезпечують передвищу підготовку, навчально-наукові інститути і факультети, де здобувається повна вища освіта, а також інститути післядипломного навчання, де проход...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації працівників галузі триває! 11 вересня 2020

Позапланове засідання вченої ради університету присвятили кадровим питанням

9 грудня 2020 року в дистанційному режимі відбулося позапланове засідання вченої ради університету, основним питанням порядку денного якого були кадрові питання (обрання на посади). Розпочали засідання зі вшанування хвилиною мовчання пам’яті колег – декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка та завід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позапланове засідання вченої ради університету присвятили кадровим питанням 09 грудня 2020

Розвивається співпраця з академічними установами

Активно розвивається співпраця нашого університету з науковими установами Національної академії наук України. За ініціативи завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту, професорки Тамари Березянко і професора кафедри Ігоря Галиці між нашим університетом і Державною установою «Інститут ринку та економіко-екологічних  досліджень НАН України» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвивається співпраця з академічними установами 19 травня 2025

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу

27 жовтня 2022 р. викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за сприяння журналу «Food Safety Magazine» відвідали міжнародний вебінар «Проєктування та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів» (Food Safety ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу 28 жовтня 2022