Н У Х Т

Thanksgiving Day на засіданні мовного клубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

25 листопада 2021

Thanksgiving Day на засіданні мовного клубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела разом із американським гостем Stuart Snuggs захід, присвячений святу Thanksgiving Day, зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління й факультету автоматизації і комп’ютерних систем.

День подяки – одне з найулюбленіших свят у Сполучених Штатах Америки, яке відзначають кожного четвертого четверга листопада. Традиційно у цей день американці висловлюють слова подяки Богу, природі, близьким і друзям.

Захід почався з вікторини, яка дала змогу студентам перевірити свої знання історії святкування Дня подяки та його традицій. Учасники зустрічі виявили неабияку активність та ентузіазм під час конкурсу й змогли дати правильну відповідь на більшість запитань. Водночас, незнайомі факти про День подяки були обговорені разом із викладачкою та іноземним гостем, що дало можливість учасникам збагатити свої міжкультурні знання про країну, мову якої вони вивчають. Захід був продовжений цікавим творчим завданнями, за умовами якого студентам було запропоновано створити листівку вдячності своїм друзям, родичам і вчителям, тощо. Наприкінці заходу, здобувачі освіти мали змогу почути цікаву історію про традиційне святкування Дня Подяки у сім’ї Stuart Snuggs та Америці загалом.

Це свято нагадало, що усім нам треба бути вдячними за все, що ми маємо, толерантно ставитись до традицій і звичаїв інших народів.

Опублікований: 25-11-2021
Читайте також:
НУХТ – на BAROMETER International Bar Show

Днями у Києві відбулася знакова подія для барної індустрії – BAROMETER International Bar Show. Ця міжнародна платформа об’єднує професіоналів, ентузіастів, виробників і освітян, відкриваючи простір для обміну знаннями, трендами, інноваціями та натхненням. Наш університет на події представляли викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – на BAROMETER International Bar Show 06 жовтня 2025

Удосконалюємо підготовку за третім рівнем вищої освіти

У період локального моніторингу освітніх програм в університеті відбулося засідання робочої групи освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього («Доктор філософії») рівня вищої освіти. Основним питанням, яке розглядалось на засіданні, було обговорення пропозицій щодо удосконалення освітньо-наукової програми. Гарант програми, професор Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалюємо підготовку за третім рівнем вищої освіти 12 лютого 2024

Студенти кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі

Студенти разом із асистентом кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Владленою Михайленко відвідали заклад ресторанного господарства «Пивна дума». Особливістю закладу є власна міні-пивоварня, де здійснюється приготування пива та реалізація його в цьому ж закладі й в інших закладах мережі. Майбутнім технологом прочитали лекцію по т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі 22 листопада 2018

Викладачі НУХТ обговорюють енергетичну та екологічну безпеку України

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки разом із видатними експертами активно приєдналися до публічної онлайн-дискусії «Європейський зелений курс і повоєнна відбудова України: як забезпечити енергетичну та екологічну безпеку», яка відбулася 1 листопада 2023 року в рамках щорічної Конференції УНП. Подія відзначилася активною участю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ обговорюють енергетичну та екологічну безпеку України 03 листопада 2023