Н У Х Т

Thanksgiving Day на засіданні мовного клубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

25 листопада 2021

Thanksgiving Day на засіданні мовного клубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела разом із американським гостем Stuart Snuggs захід, присвячений святу Thanksgiving Day, зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління й факультету автоматизації і комп’ютерних систем.

День подяки – одне з найулюбленіших свят у Сполучених Штатах Америки, яке відзначають кожного четвертого четверга листопада. Традиційно у цей день американці висловлюють слова подяки Богу, природі, близьким і друзям.

Захід почався з вікторини, яка дала змогу студентам перевірити свої знання історії святкування Дня подяки та його традицій. Учасники зустрічі виявили неабияку активність та ентузіазм під час конкурсу й змогли дати правильну відповідь на більшість запитань. Водночас, незнайомі факти про День подяки були обговорені разом із викладачкою та іноземним гостем, що дало можливість учасникам збагатити свої міжкультурні знання про країну, мову якої вони вивчають. Захід був продовжений цікавим творчим завданнями, за умовами якого студентам було запропоновано створити листівку вдячності своїм друзям, родичам і вчителям, тощо. Наприкінці заходу, здобувачі освіти мали змогу почути цікаву історію про традиційне святкування Дня Подяки у сім’ї Stuart Snuggs та Америці загалом.

Це свято нагадало, що усім нам треба бути вдячними за все, що ми маємо, толерантно ставитись до традицій і звичаїв інших народів.

Опублікований: 25-11-2021
Читайте також:
Фахівці НУХТ оцінюють продукцію виробництв

Доцентка кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ Галина Волощук взяла участь у засіданні Спеціалізованої Дегустаційної Комісії ВАП, на якому свою продукцію представили підприємства ТОВ «Київхліб» (м. Біла Церква) та Українсько-Іспанське ТОВ «Урожай». Всього на дегустацію було запропоновано 10 зразків нових видів хлібобулоч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці НУХТ оцінюють продукцію виробництв 01 червня 2023

Науковці НУХТ – на захистах дисертацій у Румунії

Насичена й плідна співпраця з румунськими університетами триває – наші науковці, творча молодь і студенти виконують спільні дослідження та обмінюються досвідом. Сфери співпраці розширюються – румунські колеги запрошують наших науковців до участі у спеціалізованих вчених радах із захисту дисертацій. Днями ступінь докторів філософії здобували аспіра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ – на захистах дисертацій у Румунії 21 жовтня 2022

Дослідження тривають: на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся науковий семінар

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад.  І.С. Гулого  відбулася онлайн-зустріч викладачів у рамках наукового семінару. Доцент Анатолій Башта представив матеріали на тему «Визначення  граничних напружень у матеріалах за складного повторно змінюваного навантаження». За результатами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження тривають: на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся науковий семінар 25 квітня 2022

Завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів виступила в ролі експерта в програмі телеканалу ictv

Завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко взяла участь у зйомках телевізійного проекту телеканалу ictv. Тамара Носенко надала експертний висновок щодо термінів придатності, умов зберігання та показників якості риб’ячого жиру. Для глядачів значний інтерес представляє проблема фальсифікації цінного жиру, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів виступила в ролі експерта в програмі телеканалу ictv 18 квітня 2018