Н У Х Т

Thanksgiving Day на засіданні мовного клубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

25 листопада 2021

Thanksgiving Day на засіданні мовного клубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела разом із американським гостем Stuart Snuggs захід, присвячений святу Thanksgiving Day, зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління й факультету автоматизації і комп’ютерних систем.

День подяки – одне з найулюбленіших свят у Сполучених Штатах Америки, яке відзначають кожного четвертого четверга листопада. Традиційно у цей день американці висловлюють слова подяки Богу, природі, близьким і друзям.

Захід почався з вікторини, яка дала змогу студентам перевірити свої знання історії святкування Дня подяки та його традицій. Учасники зустрічі виявили неабияку активність та ентузіазм під час конкурсу й змогли дати правильну відповідь на більшість запитань. Водночас, незнайомі факти про День подяки були обговорені разом із викладачкою та іноземним гостем, що дало можливість учасникам збагатити свої міжкультурні знання про країну, мову якої вони вивчають. Захід був продовжений цікавим творчим завданнями, за умовами якого студентам було запропоновано створити листівку вдячності своїм друзям, родичам і вчителям, тощо. Наприкінці заходу, здобувачі освіти мали змогу почути цікаву історію про традиційне святкування Дня Подяки у сім’ї Stuart Snuggs та Америці загалом.

Це свято нагадало, що усім нам треба бути вдячними за все, що ми маємо, толерантно ставитись до традицій і звичаїв інших народів.

Опублікований: 25-11-2021
Читайте також:
Кураторська година зі здобувачами першого курсу освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

5 грудня 2022 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася чергова кураторська година зі здобувачами першого курсу групи ОХ-1-2, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». Її провели куратори – асистент Андрій Слюсенко та доцентка Юлія Теличку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кураторська година зі здобувачами першого курсу освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» 08 грудня 2022

Зміст кваліфікаційної роботи бакалаврів має відповідати вимогам часу

31 травня 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся методичний семінар щодо оновлення змісту кваліфікаційної роботи бакалаврів. За ініціативи професорів кафедри Олександри Нєміріч та Олега Кузьміна було запропоновано включення пункту «Розроблення заходів щодо забезпечення санітарно-гігієнічних умов у проєктованому...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміст кваліфікаційної роботи бакалаврів має відповідати вимогам часу 03 червня 2024

Студенти Вінницького коледжу НУХТ долучилися до акції «Здай кров - врятуй життя»

Вінницька обласна станція переливання крові потерпає від нестачі донорів. Студенти Вінницького коледжу нашого університету долучилися до акції «Здай кров – врятуй життя», що проходила в рамках тижня «Безпеки дорожнього руху». Понад 20 небайдужих молодих людей, віком від 18 років подарували шанс на життя, тим, для кого донорська кров – це єдина на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького коледжу НУХТ долучилися до акції «Здай кров - врятуй життя» 26 листопада 2018

Як в університеті хіміко-біологічний клас 238-ї школи приймали

5 грудня 2018 року завідувачем Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентиною Кудіною і відповідальною за профорієнтаційну роботу факультету біотехнології та екологічного контрою (БТЕК) Наталією Володченковою була організована та проведена оглядова по університету та ознайомча по кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як в університеті хіміко-біологічний клас 238-ї школи приймали 07 грудня 2018