Н У Х Т

Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

27 листопада 2020

Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

День Подяки (Thanksgiving Day) – національне свято США, яке широко відзначається в четвертий четвер листопада. У Америці це державне свято відзначають всенародними гуляннями і костюмованими парадами. У 2020 році День Подяки в США відзначили 26 листопада.

Старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук організували і провели зі здобувачами освіти групи ТУ-1-10 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу виховний захід з англійської мови «Thanksgiving Day – history, facts, holiday meals».

Катерина Пономарьова і Марія Степанович підготували презентації з демонстрацією слайдів і невеличкий фільм «The Real Story of Thanksgiving» про історію свята.

Альона Харченко і Юлія Отрошок розповіли про смаколики Thanksgiving, традиційні страви Roast turkey, Green bean casserole, Mashed potatos, Pumpkin pie, Cranberry sauce and so on. Були продемонстровані найкращі фото святкових страв.

Відеоконференція завершилася вікториною trivia contest. Студенти відповідали на питання про важливі та цікаві факти з історії Thanksgiving Day. Найактивнішими були Володимир Паламарчук і Регіна Гостенко. Технічну координацію і фотографування взяв на себе Максим Драпак. Усі відчували себе однією командою. Захід відбувся в дружній атмосфері зацікавленості і взаємопідтримки.

Опублікований: 27-11-2020
Читайте також:
Перший етап пройдений успішно

У Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освіти 4 курсу спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» освітньо-професійних програм «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та «Обслуговування комп’ютеризованих інтегровани...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший етап пройдений успішно 25 червня 2021

Здобувачі ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на онлайн-екскурсії

Здобувачі освіти групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою ознайомилися з технологією виробництва сиру «Пармезан» і блакитного сиру «Стілтон». Обрані технології є нетрадиційними для української харчової промисловості. Проте, необхідно готувати здобувачів на перспективу, адже не за г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на онлайн-екскурсії 14 березня 2023

До заходів Всеукраїнського форуму крафтових дистиляторів долучилися фахівці університету

17-19 жовтня 2019 року в Україні вперше під патронатом Асоціації крафтових дистиляторів України та за підтримки спонсорів відбувся Форум «Міцний Крафт-2020». Всеукраїнський форум крафтових дистиляторів «Міцний Крафт-2020» дає можливість об'єднатися всім, хто створює та виробляє крафтові міцні напої, здатні конкурувати на міжнародному ринку і на ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До заходів Всеукраїнського форуму крафтових дистиляторів долучилися фахівці університету 21 жовтня 2019

Чергова гостьова лекція про українське крафтове виробництво на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Гостьовим лекціям у форматі вебінарів властива головна ознака традиційного семінару – інтерактивність, коли фахівець ділиться досвідом, а слухачі задають питання і гість відповідає на них. У продовження такої практики, за ініціативи завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професора Василя Пасічного та гарантки освітньої програми «П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова гостьова лекція про українське крафтове виробництво на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 17 квітня 2023