Н У Х Т

Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

27 листопада 2020

Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

День Подяки (Thanksgiving Day) – національне свято США, яке широко відзначається в четвертий четвер листопада. У Америці це державне свято відзначають всенародними гуляннями і костюмованими парадами. У 2020 році День Подяки в США відзначили 26 листопада.

Старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук організували і провели зі здобувачами освіти групи ТУ-1-10 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу виховний захід з англійської мови «Thanksgiving Day – history, facts, holiday meals».

Катерина Пономарьова і Марія Степанович підготували презентації з демонстрацією слайдів і невеличкий фільм «The Real Story of Thanksgiving» про історію свята.

Альона Харченко і Юлія Отрошок розповіли про смаколики Thanksgiving, традиційні страви Roast turkey, Green bean casserole, Mashed potatos, Pumpkin pie, Cranberry sauce and so on. Були продемонстровані найкращі фото святкових страв.

Відеоконференція завершилася вікториною trivia contest. Студенти відповідали на питання про важливі та цікаві факти з історії Thanksgiving Day. Найактивнішими були Володимир Паламарчук і Регіна Гостенко. Технічну координацію і фотографування взяв на себе Максим Драпак. Усі відчували себе однією командою. Захід відбувся в дружній атмосфері зацікавленості і взаємопідтримки.

Опублікований: 27-11-2020
Читайте також:
Її величність – метрологія!

13 грудня 2023 року для здобувачів другого курсу, що здобувають освіту за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», відбулася гостьова лекція з дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1 Законодавство в харчовій промисловості». Запрошеною лекторкою була директорка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Її величність – метрологія! 14 грудня 2023

Плідна нарада зі стейкхолдером

2 грудня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась нарада зі стейкхолдером освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», генеральним директором ТОВ «Шльосем Україна», головою Президі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна нарада зі стейкхолдером 07 грудня 2022

«Зелена миля 2018» у навчально-науковому комплексі НУХТ

1 червня колективи структурних підрозділів навчально-наукового комплексу НУХТ долучилися до Всеукраїнського забігу «Зелена миля 2018». Забіг відбувся у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ з метою популяризації фізичної культури та спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я, залучення студентської молоді до р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Зелена миля 2018» у навчально-науковому комплексі НУХТ 01 червня 2018

Захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт на кафедрі екології та екоменеджменту

17-25 червня 2025 року на кафедрі екології та екоменеджменту відбулися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія». Успішно захистилися 13 здобувачів, підтвердивши свою готовність до практичної діяльності в екологічній сфері. На «відмінно» екзаменаційна комісія оцінила роботи Інни Денисюк, Ти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт на кафедрі екології та екоменеджменту 27 червня 2025