Н У Х Т

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки

01 жовтня 2020

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки

Теоретична і практична підготовка здобувачів вищої освіти на кафедрі мехатроніки і пакувальної техніки здійснюється з врахуванням сучасних тенденцій розвитку науки і виробництва. Висококваліфіковані фахівці за напрямом 133 «Галузеве машинобудування» зростають шляхом формування у здобувачів міцних фундаментальних і прикладних знань. Такий рівень підготовки не можливий без перманентного, послідовного викладання на основі принципів доступності та науковості кваліфікованим кадровим складом кафедри.

Цього тижня відбулося відкрите лекційне заняття «Структура та кваліфікація мехатронних систем. Приклади застосування мехатронних модулів у харчовій промисловості» д.т.н., професора кафедри Людмили Кривопляс-Володіної з дисципліни «Мехатронні модулі технологічного обладнання».

Система викладання професора Кривопляс-Володіної є однією із запорук фахової підготовки молодих спеціалістів інженерно-технічного напрямку. Під час лекції викладач активно використовувала інноваційні технології на основі реалізації інтерактивних методів навчання, що передбачало роботу з інтерактивними матеріалами та надало можливість зробити заняття нестандартним і цікавим для здобувачів освіти.

Враховуючи необхідність викладання в умовах карантину, на прохання викладачів кафедри та здобувачів освіти, заняття транслювалося online на платформі відеоконференцій Zoom.

Лекція з елементами дискусії забезпечила активну взаємодію всіх суб’єктів навчання та спільну плідну працю задля досягнення поставленої мети.

Заняття відбулося відповідно до плану проведення відкритих занять викладачами Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ.

Опублікований: 01-10-2020
Читайте також:
Оnline-зустріч «Ресторанний бізнес в умовах війни» від зовнішніх стейкхолдерів

13 жовтня 2022 р. на запрошення зовнішніх стейкхолдерів освітньої програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 181 «Харчові технології», директора ГО «Ресторанна гільдія» Богдана Михайлова та директорки навчального центру PROFI CLUB Ольги Михайлової здобувачі освіти та викладачі кафедри технології ресторанної і а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оnline-зустріч «Ресторанний бізнес в умовах війни» від зовнішніх стейкхолдерів 14 жовтня 2022

Знання, що стануть у пригоді і в повсякденному житті

Одна освіта, без навичок і знань, що не тільки дають додаткові «скіли» для злету кар’єри, але й допомагають якнайдовше залишатись здоровими, гарними і молодими не варта нічого. Такого життєвого принципу дотримуються викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, оскільки знання, які вони дарують студентам, будуть корисними і в повсякденному житті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання, що стануть у пригоді і в повсякденному житті 30 вересня 2021

Лекторій-нетворкінг від успішної випускниці кафедри готельно-ресторанної справи

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» здобувачі-бакалаври четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» обговорили сучасні тренди в організації івент-заходів із засновницею й власницею проєкту Yashta Events, успішною випускницею кафедри готельно-ресторанної справи Олександрою Яштою. Олександра под...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій-нетворкінг від успішної випускниці кафедри готельно-ресторанної справи 18 лютого 2025

Кафедра фінансів забезпечує найкращі умови для здобуття студентами знань і навичок

На кафедрі фінансів відбулася гостьова лекція, організована доценткою Світланою Бойко для здобувачів освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування». Запрошена лекторка – провідна фахівчиня з визначення вартості дорожніх робіт, завідувачка відділу ДП «ДерждорНДІ» Юлія Бібик. Гостьова лекція допомогла здобувачам-фінансистам 2 курсу к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра фінансів забезпечує найкращі умови для здобуття студентами знань і навичок 07 листопада 2022