Н У Х Т

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки

01 жовтня 2020

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки

Теоретична і практична підготовка здобувачів вищої освіти на кафедрі мехатроніки і пакувальної техніки здійснюється з врахуванням сучасних тенденцій розвитку науки і виробництва. Висококваліфіковані фахівці за напрямом 133 «Галузеве машинобудування» зростають шляхом формування у здобувачів міцних фундаментальних і прикладних знань. Такий рівень підготовки не можливий без перманентного, послідовного викладання на основі принципів доступності та науковості кваліфікованим кадровим складом кафедри.

Цього тижня відбулося відкрите лекційне заняття «Структура та кваліфікація мехатронних систем. Приклади застосування мехатронних модулів у харчовій промисловості» д.т.н., професора кафедри Людмили Кривопляс-Володіної з дисципліни «Мехатронні модулі технологічного обладнання».

Система викладання професора Кривопляс-Володіної є однією із запорук фахової підготовки молодих спеціалістів інженерно-технічного напрямку. Під час лекції викладач активно використовувала інноваційні технології на основі реалізації інтерактивних методів навчання, що передбачало роботу з інтерактивними матеріалами та надало можливість зробити заняття нестандартним і цікавим для здобувачів освіти.

Враховуючи необхідність викладання в умовах карантину, на прохання викладачів кафедри та здобувачів освіти, заняття транслювалося online на платформі відеоконференцій Zoom.

Лекція з елементами дискусії забезпечила активну взаємодію всіх суб’єктів навчання та спільну плідну працю задля досягнення поставленої мети.

Заняття відбулося відповідно до плану проведення відкритих занять викладачами Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ.

Опублікований: 01-10-2020
Читайте також:
Смак традицій у сучасних технологіях

У цьому навчальному році до навчального плану підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» вперше введена нова дисципліна «Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів», що має на меті поєднати багаті кулінарні традиції України зі сучасними підходами до виробництва харчових продуктів. На першому лаб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смак традицій у сучасних технологіях 30 вересня 2025

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінює випускові роботи бакалаврів у філіях НУХТ

19-20 лютого 2025 року у Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів заочної форми здобуття вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційна комісія працювала у складі доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталії Фалендиш, в.о. директорки К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінює випускові роботи бакалаврів у філіях НУХТ 24 лютого 2025

Широке коло актуальних питань обговорили в рамках конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»

14 вересня в рамках наукової програми Всеукраїнського тижня харчових технологій кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з ТОВ «АССО Іnternational» провела V Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві». Учасників наукового зібрання привітав проректор унів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке коло актуальних питань обговорили в рамках конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» 14 вересня 2021

Пакувальні машини та технології очима молоді

У рамках 88-ї Міжнародної наукової конференції «Наукові досягнення молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» молоді вчені, аспіранти і студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки працюють у секції «Харчові технології та інженерія», підсекції «Машини та технології пакування», присвяченій актуальним питанням в індустрії па...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальні машини та технології очима молоді 02 травня 2022