Н У Х Т

Своєчасні до вимог ринку проєкти представили магістранти-економісти

20 грудня 2024

Своєчасні до вимог ринку проєкти представили магістранти-економісти

Зимова заліково-екзаменаційна пора на кафедрі економіки і права відзначилася успішним захистом кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка підприємства».

Магістранти денної та заочної форми здобуття освіти представили свої кваліфікаційні роботи екзаменаційній комісії. Цьогоріч комісію очолював Юрій Задріпряний – фахівець і практик з багаторічним досвідом, заступник генерального директора, голова Київського відділення науково-технічного товариства харчової промисловості України, ТОВ «Єврокон Україна», заступник голови оргкомітету IV Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи». Разом із в.о. завідувача кафедри Юлією Левченко та членами комісії, доцентами кафедри протягом двох засідань із захисту денної та одного захисту заочної форм здобуття освіти заслухали захисти кваліфікаційних робіт здобувачів. Роботи вирішували актуальні теми бізнесу: підвищення ефективності, господарські ризики, попередження банкрутства тощо. Не менш своєчасні до вимог ринку проєкти-пропозиції представили здобувачі, серед яких охоплено наступні напрями: діджиталізація бізнесу, використання сучасних технологій, лізинг, системи керування ресурсами, CRM та EPR системи тощо.

У результаті всі магістранти отримали позитивні оцінки й рішенням екзаменаційної комісії їм присвоєно освітній ступінь «Магістр» зі спеціальності 051 «Економіка». Здобувачки денної форми Ірина Гаркавенко та Дар’я Сюра і здобувачка заочної форми Марія Пономарьова рекомендовані до отримання дипломів із відзнакою.

Викладачі кафедри щиро вітають своїх вихованців і бажають розвитку та подальших здобутків у освітньо-науковому і професійному просторі.

Опублікований: 20-12-2024
Читайте також:
Здобувачки спеціальності «Туризм» долучилися до організації і проведення церемонії нагородження переможців премії «СІЛЬ»

28 листопада відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ІХ Національної ресторанної премії «СІЛЬ» 2021. Нагородження ресторанних закладів знаком якості є результатом піврічної роботи експертного журі. На церемонії нагородження премії ведучому допомагала наша здобувачка 2 курсу спеціальності «Туризм» Регіна Гостенко, яка працює в компанії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачки спеціальності «Туризм» долучилися до організації і проведення церемонії нагородження переможців премії «СІЛЬ» 30 листопада 2021

Викладацько-студентська профорієнтаційна діяльність факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Професійна орієнтація учнівської молоді – стратегічний пріоритет діяльності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка. Кожний тиждень сповнений нових профорієнтаційних зустрічей, активну участь в яких беруть і викладачі, і студенти випускових кафедр. Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацько-студентська профорієнтаційна діяльність факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 13 травня 2024

Робота секції «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

З метою пошуку обдарованої студентської молоді, зацікавленої таким сучасним напрямком розвитку світової економіки як біотехнологія, та створення умов для її творчого росту, активізації науково-дослідної роботи студентів у нашому університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робота секції «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 12 квітня 2021

Досвід, знання та нові можливості: дослідження в Інституті харчової біотехнології та геноміки НАН України

Магістрантки спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Олександра Побута і Вікторія Негретова пройшли професійну практику на базі ДУ «Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України». Ця практика була організована в межах угоди про освітньо-наукову співпрацю ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід, знання та нові можливості: дослідження в Інституті харчової біотехнології та геноміки НАН України 19 липня 2024