Н У Х Т

Своєчасні до вимог ринку проєкти представили магістранти-економісти

20 грудня 2024

Своєчасні до вимог ринку проєкти представили магістранти-економісти

Зимова заліково-екзаменаційна пора на кафедрі економіки і права відзначилася успішним захистом кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка підприємства».

Магістранти денної та заочної форми здобуття освіти представили свої кваліфікаційні роботи екзаменаційній комісії. Цьогоріч комісію очолював Юрій Задріпряний – фахівець і практик з багаторічним досвідом, заступник генерального директора, голова Київського відділення науково-технічного товариства харчової промисловості України, ТОВ «Єврокон Україна», заступник голови оргкомітету IV Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи». Разом із в.о. завідувача кафедри Юлією Левченко та членами комісії, доцентами кафедри протягом двох засідань із захисту денної та одного захисту заочної форм здобуття освіти заслухали захисти кваліфікаційних робіт здобувачів. Роботи вирішували актуальні теми бізнесу: підвищення ефективності, господарські ризики, попередження банкрутства тощо. Не менш своєчасні до вимог ринку проєкти-пропозиції представили здобувачі, серед яких охоплено наступні напрями: діджиталізація бізнесу, використання сучасних технологій, лізинг, системи керування ресурсами, CRM та EPR системи тощо.

У результаті всі магістранти отримали позитивні оцінки й рішенням екзаменаційної комісії їм присвоєно освітній ступінь «Магістр» зі спеціальності 051 «Економіка». Здобувачки денної форми Ірина Гаркавенко та Дар’я Сюра і здобувачка заочної форми Марія Пономарьова рекомендовані до отримання дипломів із відзнакою.

Викладачі кафедри щиро вітають своїх вихованців і бажають розвитку та подальших здобутків у освітньо-науковому і професійному просторі.

Опублікований: 20-12-2024
Читайте також:
Ректор підписав накази про зарахування вступників до бакалаврату на місця державного замовлення

8 серпня завершився строк вибору місця навчання (виконання вимог до зарахування) вступниками до бакалаврату на бюджет. І вже сьогодні відбулося зарахування вступників на місця державного замовлення на основі повної загальної середньої освіти та на скорочену форму навчання для відкритих конкурсних пропозицій на основі здобутих освітніх ступенів «мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректор підписав накази про зарахування вступників до бакалаврату на місця державного замовлення 09 серпня 2024

Студенти-менеджери демонструють високий рівень фахової підготовки

Студенти-менеджери, бакалавр Іван Захарченко (група МН-4-5) та магістрантка Анастасія Тарануха (група МН-1-3М) стали півфіналістами VІII Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2021», що проводиться Компанією інтелектуальних технологій за підтримки Міністерства освіти і науки України, Київського національного економічного університету імені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-менеджери демонструють високий рівень фахової підготовки 23 березня 2021

Продовжується наукове консультування нашими викладачами підприємств, установ, організацій

За ініціативи проректорки з науково-педагогічної та виховної роботи, професорки Лариси Арсеньєвої продовжується наукове консультування викладачами університету підприємств, установ, організацій. Зокрема відповідно до договору між ТОВ «ЕСМАШ-3», що спеціалізується на вирощуванні овочів, баштанних культур, коренеплодів, бульбоплодів і грибів, універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується наукове консультування нашими викладачами підприємств, установ, організацій 12 листопада 2024

Марафон гостьових лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів продовжують залучати до навчального процесу провідних фахівців-практиків. Цього тижня здобувачі освіти мали два цікавих й корисних для професійного розвитку гостьових івенти. 4 листопада гостьове заняття на тему «Підготовка та планування наукового дослідження та його практична реалізація» в рамках ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон гостьових лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів 07 листопада 2024