Н У Х Т

Своїми враженнями від проходження практики поділилися студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

05 жовтня 2018

Своїми враженнями від проходження практики поділилися студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася конференція за результатами проходження літньої практики за участю студентів, які повернулися з практики з різних підприємств міста, області, а також із Польщі і Болгарії та студентів 1 курсу, викладачів і майстрів виробничого навчання.

На конференції студенти, котрі проходили практику, ділилися своїми враженнями про роботу, про те, як застосовували отримані в коледжі знання, вміння та навички та про здобуті на практиці нові знання та навички. Студенти-першокурсники мали нагоду задати запитання і отримати перші враження про те, що чекає на них на виробничій практиці, нові та сучасні вимоги до працівників сфери обслуговування.

Опублікований: 05-10-2018
Читайте також:
Останні тенденції у сфері органічного тваринництва на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

14 жовтня 2024 р. відбулася відкрита лекція «Основні принципи та вимоги до органічного тваринництва» к.т.н., доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інни Бобель з навчальної дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останні тенденції у сфері органічного тваринництва на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 жовтня 2024

Професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи

11-12 червня відбулися захисти онлайн курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу і 1 курсу зі скороченим терміном навчання заочної форми. Комісії із захисту курсових робіт у складі викладачів кафедри готельно-ресторанної справи відзначили, що майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи 15 червня 2020

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі

Кембриджські міжнародні іспити з англійської мови належать до групи найвідоміших іспитів з англійської мови, розроблених Кембриджським університетом. Сертифікати Кембріджу визнаються численними міжнародними університетами, компаніями та органами освіти як підтвердження міжнародно визнаних стандартів володіння англійською мовою. З метою ознайомленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі 10 вересня 2018

Актуальні питання мікро- та макроекономічного життя суспільства у секції «Економічна теорія»

Здобувачі освіти першого та другого курсів Навчально-наукового інституту економіки і управління представили свої доповіді з найбільш актуальних питань мікро- та макроекономічного життя суспільства у секції «Економічна теорія» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання мікро- та макроекономічного життя суспільства у секції «Економічна теорія» 10 квітня 2023