Н У Х Т

Своє професійне покликання шукали в університеті учасники профорієнтаційного табору IBS Education

29 березня 2019

Своє професійне покликання шукали в університеті учасники профорієнтаційного табору IBS Education

В університеті побували учасники весняного профорієнтаційного табору IBS Education – освітньої компанії, що має на меті допомагати школярам робити свідомий вибір майбутньої професії.

В університеті гостей зустрічали представники студентської ради НУХТ, які вже вдруге організовують подібний захід для IBS Education (попередній був восени) за сприяння фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Вони підготували насичену й цікаву програму для майбутніх вступників.

Школярі зустрілися з першим проректором Володимиром Яровим і проректором з науково-педагогічної та виховної роботи Ларисою Арсеньєвою, відвідали власний арт-простір наших студентів – актову залу й студентський клуб, Науково-технічну бібліотеку університету, побували на аюрведичному сніданку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, де отримали корисні поради щодо правильного харчування. З цікавістю оглянули матеріально-технічну базу й поспілкувалися з викладачами факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Крім того, наші гості отримали лайфхак «Корисні поради для вступника-2019» від відповідального секретаря Приймальної комісії Вадима Серпученка та тісно поспілкувалися з членами студентської ради університету у рамках круглого столу.

Школярі отримали інформаційно-рекламні матеріали й вичерпні відповіді на всі свої запитання, а ще – запрошення знову завітати до університету й брати участь у майстер-класах та інших івентах наших кафедр.

Сподіваємося, візит до НУХТ стане відправною точкою у прийнятті школярами рішення щодо вибору майбутньої професії, й ми зустрінемося з ними вже під час вступної кампанії. 

Опублікований: 29-03-2019
Читайте також:
Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині

Триває плідна співпраця колективу кафедри технології молока і молочних продуктів з відомими фахівцями-технологами. 1 квітня 2024 р. відбулася гостьова лекція «Промислове і крафтове виробництво морозива» провідної технологині з виробництва морозива Ольги Байсари для бакалаврів, магістрантів та аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології», а та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині 02 квітня 2024

Літні змагання наших студентів

Фізична культура і спорт – невід’ємна частина життя наших студентів. Протягом навчального року в усіх навчальних підрозділах навчально-наукового комплексу НУХТ відбувається багато фізкультурно-оздоровчих заходів – це і традиційні «Дня здоров’я» та цілий ряд змагань і конкурсів, і спартакіади, і участь у всеукраїнських акціях. У Смілянському коледж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літні змагання наших студентів 31 липня 2018

Навчатися не лише корисно: стипендії за неформальну освіту – не міф, а реалії сьогодення

Неформальна освіта може мати значний вплив на особистий і професійний розвиток. Вона  може бути доповненням до основної освіти, розширювати можливості і впливати на особистий і професійний розвиток. Тож здобувач четвертого курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Артур Захаров спробува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчатися не лише корисно: стипендії за неформальну освіту – не міф, а реалії сьогодення 13 жовтня 2023

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі

Викладачі  кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у щорічній VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася 25 жовтня 2022 року за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта», за підтримки проєкту «Німецько-україн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі 28 жовтня 2022