Н У Х Т

Своє професійне покликання шукали в університеті учасники профорієнтаційного табору IBS Education

29 березня 2019

Своє професійне покликання шукали в університеті учасники профорієнтаційного табору IBS Education

В університеті побували учасники весняного профорієнтаційного табору IBS Education – освітньої компанії, що має на меті допомагати школярам робити свідомий вибір майбутньої професії.

В університеті гостей зустрічали представники студентської ради НУХТ, які вже вдруге організовують подібний захід для IBS Education (попередній був восени) за сприяння фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Вони підготували насичену й цікаву програму для майбутніх вступників.

Школярі зустрілися з першим проректором Володимиром Яровим і проректором з науково-педагогічної та виховної роботи Ларисою Арсеньєвою, відвідали власний арт-простір наших студентів – актову залу й студентський клуб, Науково-технічну бібліотеку університету, побували на аюрведичному сніданку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, де отримали корисні поради щодо правильного харчування. З цікавістю оглянули матеріально-технічну базу й поспілкувалися з викладачами факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Крім того, наші гості отримали лайфхак «Корисні поради для вступника-2019» від відповідального секретаря Приймальної комісії Вадима Серпученка та тісно поспілкувалися з членами студентської ради університету у рамках круглого столу.

Школярі отримали інформаційно-рекламні матеріали й вичерпні відповіді на всі свої запитання, а ще – запрошення знову завітати до університету й брати участь у майстер-класах та інших івентах наших кафедр.

Сподіваємося, візит до НУХТ стане відправною точкою у прийнятті школярами рішення щодо вибору майбутньої професії, й ми зустрінемося з ними вже під час вступної кампанії. 

Опублікований: 29-03-2019
Читайте також:
Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю

Нещодавно відбувся другий етап загальноуніверситетського конкурсу «Brain-Ring». У зв'язку з карантинними обмеженнями захід відбувся на платформі Zoom, але, незважаючи на це, під час гри всі відчули драйвові емоції та заряд енергії. Участь у цьому етапі брали команди всіх навчальних підрозділів університету. Питань було небагато, але вони були креа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю 19 травня 2021

Про почуття англійською

Вивчення іноземної мови базується на чотирьох основних принципах: читання, письмо, говоріння та сприйняття мови на слух. Ні для кого не секрет, що опанувати останнє – найскладніше. Можна мати чималий словниковий запас, добре говорити і читати, але досить важко розпізнавати знайомі слова в потоці мовлення (не кажучи вже про незнайомі). Існує декільк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про почуття англійською 30 жовтня 2020

Інновації в техніці низьких температур

12 червня 2025 року студенти групи 21-Х Полтавського фахового коледжу НУХТ Артем Жмуренко та Ілля Солонарь під керівництвом викладача фахових дисциплін Павла Ксенженка взяли участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Інновації в техніці низьких температур». Студенти виступили з доповіддю «Холодильні агенти: від виникнення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації в техніці низьких температур 20 червня 2025

ISO 22000:2018 – неформальне навчання для вдосконалення hard skills у харчовій безпеці

У межах неформальної освіти бакалаври освітньої програми «Технології харчування» пройшли сертифікатний курс «ISO 22000:2018. Система управління безпечністю харчових продуктів», орієнтований на розвиток важливих hard skills у сфері харчової безпеки, що дозволяє ефективно впроваджувати та підтримувати систему управління безпечністю харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ISO 22000:2018 – неформальне навчання для вдосконалення hard skills у харчовій безпеці 16 квітня 2025