Н У Х Т

Своє професійне покликання шукали в університеті учасники профорієнтаційного табору IBS Education

29 березня 2019

Своє професійне покликання шукали в університеті учасники профорієнтаційного табору IBS Education

В університеті побували учасники весняного профорієнтаційного табору IBS Education – освітньої компанії, що має на меті допомагати школярам робити свідомий вибір майбутньої професії.

В університеті гостей зустрічали представники студентської ради НУХТ, які вже вдруге організовують подібний захід для IBS Education (попередній був восени) за сприяння фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Вони підготували насичену й цікаву програму для майбутніх вступників.

Школярі зустрілися з першим проректором Володимиром Яровим і проректором з науково-педагогічної та виховної роботи Ларисою Арсеньєвою, відвідали власний арт-простір наших студентів – актову залу й студентський клуб, Науково-технічну бібліотеку університету, побували на аюрведичному сніданку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, де отримали корисні поради щодо правильного харчування. З цікавістю оглянули матеріально-технічну базу й поспілкувалися з викладачами факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Крім того, наші гості отримали лайфхак «Корисні поради для вступника-2019» від відповідального секретаря Приймальної комісії Вадима Серпученка та тісно поспілкувалися з членами студентської ради університету у рамках круглого столу.

Школярі отримали інформаційно-рекламні матеріали й вичерпні відповіді на всі свої запитання, а ще – запрошення знову завітати до університету й брати участь у майстер-класах та інших івентах наших кафедр.

Сподіваємося, візит до НУХТ стане відправною точкою у прийнятті школярами рішення щодо вибору майбутньої професії, й ми зустрінемося з ними вже під час вступної кампанії. 

Опублікований: 29-03-2019
Читайте також:
У фокусі уваги здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій – функціонально-технологічні властивості рослинних порошків

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося відкрите лабораторне заняття з навчальної дисципліни «Технологія продуктів  функціонального призначення». Заняття для здобувачів четвертого курсу освітнього рівня «бакалавр» провела асистентка кафедри Тетяна Федоренко.  Лабораторна робота була присвячена дослідженню функціонально-технологічних в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій – функціонально-технологічні властивості рослинних порошків 16 листопада 2023

Наші викладачі діляться знаннями з колегами та студентами інших вишів

Доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Олександр Пупена прочитав гостьову онлайн-лекцію у Технічному університеті «Метінвест Політехніка» для майбутніх магістрів і бакалаврів напряму автоматизації у металургії та гірництві. Наш фахівець зробив загальний огляд концепції Industry 4.0., обговорив зі слухачами сутніс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі діляться знаннями з колегами та студентами інших вишів 21 грудня 2023

Точки взаємодії освіти та бізнесу для розв’язання кадрових проблем шукають викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту

Асистент кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доктор філософії Петро Зінькевич взяв участь у заході «Освіта та бізнес в енергетиці: точки взаємодії для розв’язання кадрових проблем», організованому Глобальним договором ООН в Україні в рамках Української енергетичної ініціативи за підтримки DTEK. Кадровий дефіцит в енергетиці – гостра про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Точки взаємодії освіти та бізнесу для розв’язання кадрових проблем шукають викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту 24 червня 2024

Методики відновлення внутрішньої рівноваги для наших здобувачів і викладачів

У продовження співпраці НУХТ і Громадської організації «Хартфулнес Інститут» в Україні за ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася онлайн-лекція на тему «Як обирати серцем в часи всесвітньої невизначеності». Лекторами виступили тренерка медитації «Heartfulness», енергопрактикиня, РhD, доцентка Ольга Васянович та ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методики відновлення внутрішньої рівноваги для наших здобувачів і викладачів 10 червня 2025