Н У Х Т

Світла пам’ять Ельперіну Ігорю Володимировичу

15 березня 2024

Світла пам’ять Ельперіну Ігорю Володимировичу

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 15 березня 2024 р., на 74-му році, обірвалося життя професора кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління, засновника факультету автоматизації і комп’ютерних систем Ельперіна Ігоря Володимировича.

Упродовж 2000-2005 рр. він був деканом новоствореного факультету автоматизації і комп’ютерних систем. У період з 2005 р. по 2011 р. працював проректором з науково-педагогічної та виховної роботи університету. З 2011 р. по 2021 р. очолював кафедру автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління.

Пішла з життя добропорядна, чуйна і добра людина. Працелюб за натурою, Ігор Володимирович ніколи не пасував перед труднощами, згуртовував колектив, ніколи не скупився на добре слово, підтримку, не шкодував ні сил, ні часу, щоб втілити намічене, надихав колег власними науковими та практичними ідеями, високим професіоналізмом, компетентністю. Завдяки йому були створені унікальні сучасні лабораторії з мікропроцесорних засобів автоматизації. За час своєї плідної праці відзначений медаллю «В пам'ять 1500-летия Києва», знаками «Изобретатель СССР», «Відмінник освіти», «Петро Могила», Почесною грамотою Міністерства аграрної політики та продовольства України, Почесною грамотою Кабінету міністрів України і Подякою Київського міського голови.

Протягом трудової діяльності Ігор Володимирович підтвердив своє високе покликання – працювати з людьми і заради людей. Будемо пам’ятати його за уважне ставлення до колег і здобувачів освіти, за щире бажання допомогти кожному.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.

Світла пам'ять про Ігоря Володимировича Ельперіна, фахівця своєї справи, доброго колегу і друга назавжди залишиться в наших серцях.

Прощання з Ігорем Володимировичем Ельперіном відбудеться у понеділок, 18 березня 2024 р. об 11:20 за адресою м. Київ, Байкове кладовище (адміністративний корпус, прощальна зала). Поминальний обід, адреса: Проспект Перемоги 118, «Поминальна Святошино».

Опублікований: 15-03-2024
Читайте також:
У центрі уваги – кондитерська галузь: на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася ще одна наукова конференція

24 листопада в університеті відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яку традиційно щоосені проводять на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. До роботи конференції долучилися науковці із провідних профільних закладів вищої освіти Польщі, Словакії, Грузії т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – кондитерська галузь: на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася ще одна наукова конференція 25 листопада 2020

Викладачі кафедри економіки і права продовжують ділитися з колегами своєю викладацькою майстерністю

Відповідно до загальноуніверситетського графіку проведення відкритих занять 2 і 3 листопада на кафедрі економіки і права відбулися відкрите практичне заняття асистентки Ольги Макаревич і відкрита лекція доцентки Юлії Левченко. Асистентка Ольга Макаревич провела практичне заняття з навчальної дисципліни «Модуль 1. Економіка підприємства» для здобув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри економіки і права продовжують ділитися з колегами своєю викладацькою майстерністю 04 листопада 2021

Про якість та безпечність харчових продуктів

Ще одна подія відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології – доцент кафедри Ольга Слободян прочитала відкриту лекцію «Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів» з дисципліни «Біобезпека та якість продуктів харчування» для здобувачів-магістрів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Лектор із використанням мультимедійно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про якість та безпечність харчових продуктів 04 листопада 2019

Сервіс в індустрії гостинності на відкритій лекції викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 жовтня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася відкрита лекція «Сервіс в індустрії гостинності» старшої викладачки Раїси Матюшенко для студентів збірної групи ХЧ-3 спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування». Викладачкою було розкрито найбільш важливі питання сервісоло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сервіс в індустрії гостинності на відкритій лекції викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 10 жовтня 2023