Н У Х Т

Сучасні засідання кафедри

09 квітня 2020

Сучасні засідання кафедри

8 квітня 2020 року відбулося планове засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, яке, враховуючи реалії сьогодення, велося із використанням сучасних засобів комунікації, зокрема zoom-конференції.

Завідувач кафедри Василь Пасічний разом із колективом розглянули та обговорили питання:

1. Стан наповнення дистанційних курсів денної та заочної форм навчання, активізація роботи  здобувачів вищої освіти відповідних курсів і результати успішності студентів 4-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології», які вперше проходять підсумковий модульний контроль за технологіями дистанційного навчання. Колектив кафедри дуже схвально оцінив роботу здобувачів, викладачів та адміністрації НУХТ, які йдуть в ногу з часом і активно використовують сучасні можливості і вирішують завдання, викликані вимогами сьогодення.

2. Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», де по секції технології м’яса і м’ясних продуктів опубліковано 46 тез доповідей.

3. Готовність кафедри до проходження четвертокурсниками переддипломної практики дистанційно.

4. Нові завдання до виконання профорієнтаційної роботи з допомогою інтернету та соціальних мереж комунікації.

5. Затвердження тем кваліфікаційних робіт бакалаврів.

6. Підсумки стану виконання науково-дослідних робіт студентами усіх курсів.

Засідання кафедри пройшло дуже активно. Були підведені підсумки виконаної роботи та визначені нові завдання до виконання викладачами і здобувачами вищої освіти кафедри!

Опублікований: 09-04-2020
Читайте також:
Університет розширює коло міжнародних партнерів

Міжнародна співпраця – один із пріоритетів діяльності нашого університету. Коло міжнародних партнерів постійно розширюється, й нещодавно була започаткована співпраця ще з одним. Із метою забезпечення участі в проведенні спільних досліджень, реалізації інноваційних проектів та удосконалення ступеневої підготовки кадрів підписаний договір із Чеським...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет розширює коло міжнародних партнерів 16 січня 2017

Нові зустрічі здобувачів освіти з науковцями Інституту продовольчих ресурсів НААН України

Сучасною парадигмою вищої освіти є впровадження дієвих моделей, адаптованих до трансформації та впровадження технічних досягнень у освітній процес; урізноманітнення, оптимізація освітнього процесу; використання сучасних інформаційних і телекомунікаційних технологій. Це завдання є актуальним під час підготовки фахівців вищої освіти на кафедрі техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові зустрічі здобувачів освіти з науковцями Інституту продовольчих ресурсів НААН України 23 жовтня 2025

Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів

Поки переважна більшість студентів навчається дистанційно, у студентів-бакалаврів IV курсу практика. Цього року географія практики у студентів хіміків-технологів, що навчаються за паспортом спеціалізації «Хімічна технологія харчових добавок та парфумерно-косметичних засобів», є доволі широкою: від Києва, Житомира і Чернігова до Шостки, Дубно і Скви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів 08 лютого 2017

Профорієнтаційна зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками

26 листопада 2021 р. професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями випускних класів ЗОШ № 9 м. Києва на тему «Національний університет харчових технологій – провідний заклад харчової промисловості України». Мета заходу – популяризація спеціальностей інститутів і факультетів НУХТ. Учням, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками 29 листопада 2021