8 квітня 2020 року відбулося планове засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, яке, враховуючи реалії сьогодення, велося із використанням сучасних засобів комунікації, зокрема zoom-конференції.
Завідувач кафедри Василь Пасічний разом із колективом розглянули та обговорили питання:
1. Стан наповнення дистанційних курсів денної та заочної форм навчання, активізація роботи здобувачів вищої освіти відповідних курсів і результати успішності студентів 4-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології», які вперше проходять підсумковий модульний контроль за технологіями дистанційного навчання. Колектив кафедри дуже схвально оцінив роботу здобувачів, викладачів та адміністрації НУХТ, які йдуть в ногу з часом і активно використовують сучасні можливості і вирішують завдання, викликані вимогами сьогодення.
2. Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», де по секції технології м’яса і м’ясних продуктів опубліковано 46 тез доповідей.
3. Готовність кафедри до проходження четвертокурсниками переддипломної практики дистанційно.
4. Нові завдання до виконання профорієнтаційної роботи з допомогою інтернету та соціальних мереж комунікації.
5. Затвердження тем кваліфікаційних робіт бакалаврів.
6. Підсумки стану виконання науково-дослідних робіт студентами усіх курсів.
Засідання кафедри пройшло дуже активно. Були підведені підсумки виконаної роботи та визначені нові завдання до виконання викладачами і здобувачами вищої освіти кафедри!