7-8 вересня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти долучилися до участі в роботі II Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності».
Урочисто відкрили конференцію та привітали присутніх: проректор із наукової роботи та зовнішніх зв’язків Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат біологічних наук, професор Андрій Вовканич, декан факультету туризму Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат економічних наук, доцент Володимир Холявка, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, докторка ветеринарних наук, професорка Марія Паска.
Під час конференції доповідачі розкрили питання підготовки конкурентоспроможних працівників індустрії гостинності, тенденції та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу та проблемні сторони в умовах пандемії, ознайомили з принципами роботи Комітету з питань ресторанного бізнесу при Жіночій діловій палаті України, зосередилися на особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР.
Присутні віртуально відвідали ресторан «Дефіляда» та на майстер-класі «Сучасна українська кухня: не міф і не вигадка», дізналися про креативний спосіб приготування традиційних українських дерунів із локальної сировини та спосіб їх подання у вигляді бургера.
Серед доповідачів конференції – наша здобувачка вищої освіти 3 курсу Софія Бенедичук, яка під керівництвом викладачки Ольги Дульки підготувала доповідь «Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19».
Конференція відбулася дистанційно, однак усі присутні відчули привітну атмосферу міста Львова.
Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний за запрошення та співпрацю з академічною спільнотою Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.