Н У Х Т

Сучасна інженерія в дії!

03 жовтня 2025

Сучасна інженерія в дії!

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки за підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка провела захопливий майстер-клас у новітніх лабораторіях кафедри. Подія була орієнтована на робототехнічні комплекси пакувального обладнання за спеціальністю G9 – напрям, що поєднує інженерію, мехатроніку та автоматизацію.

Запрошені учні Київського ліцею комп’ютерних технологій активно долучилися до роботи, випробовуючи можливості сучасних систем.

Модератором зустрічі виступила завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна. А гаранти бакалаврської та магістерської освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» Сергій Токарчук і Костянтин Васильківський висвітлили важливі питання професійного спрямування майбутніх інженерів, розвиток soft skills, міждисциплінарні підходи та перспективи інтеграції у світовий ринок інженерних рішень.

Під час заходу майбутні вступники не тільки ознайомилися зі структурою та умовами навчання в університеті, а й спробували себе у ролі молодих інженерів – працювали на спеціалізованих навчальних стендах із пневмоавтоматики, досліджували принципи роботи сучасних систем і відчули, як теорія перетворюється на практику.

Такі події демонструють – НУХТ готує фахівців нового покоління, які мають не тільки знання, а й реальні навички роботи з інноваційним обладнанням, затребуваним у світовій харчовій і пакувальній промисловості.

Інженерія майбутнього починається тут – у лабораторіях НУХТ!

Опублікований: 03-10-2025
Читайте також:
Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2020 року денної форми навчання. Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» , освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 12 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт. Екзаменаційну комісію приємно вразив високий рівень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій 12 червня 2020

Ініціативні другокурсники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки долучаються до модернізації лабораторної бази

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» другого курсу спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого не витрачають час «зеленої зони» даремно. Після тривалих карантинних обмежень ініціативна група студентів до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ініціативні другокурсники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки долучаються до модернізації лабораторної бази 10 вересня 2021

Багато запитань і активна дискусія під час вебінару на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

22 квітня 2020 року за ініціативи викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу з дисципліни «Стратегічне управління та корпоративна соціальна відповідальність в туризмі» відбувся вебінар співзасновниці ТОВ «Туристична професійна група», справжнього професіонала з великої літери, давнього друга кафедри Олени Бойко. На учасників чекали – ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Багато запитань і активна дискусія під час вебінару на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 23 квітня 2020

Франківські кухарики

Служба у справах дітей Івано-Франківська започаткувала проєкт «Кулінарна школа «Франківські кухарики» за участю дітей, якими опікується. Базою для проведення заходів проєкту став Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ, досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання якого вже провели у рамках «Франківських кухари...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Франківські кухарики 17 травня 2023