Н У Х Т

Студентка кафедри експертизи харчових продуктів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства

01 квітня 2019

Студентка кафедри експертизи харчових продуктів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства

У Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася науково-практична конференція, де були представлені наукові студентські роботи переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства.

Студентка нашого університету Олександра Каржевська за результатами другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства у 2018/19 навчальному році посіла друге місце.

Тема роботи – «Шляхи підвищення конкурентоспроможності морозива власної торгової марки (за матеріалами ТОВ «Ашан Україна гіпермаркет»). Науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко.

У роботі визначені сучасні тенденцій розвитку ринку морозива та обґрунтування доцільності впровадження товарів під private label, зокрема морозива власної торгової марки «Ашан», як одного з найперспективніших шляхів розвитку сучасного рітейлера.

Вітаємо переможницю і її наукового керівника!

Опублікований: 01-04-2019
Читайте також:
Здобувачі-менеджери удосконалюють soft&hard skills

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» використали чудову можливість для професійного зростання – взяли участь у серії тренінгів Economist Career Way від Ugen. Тренінги від потужних роботодавців PwC, Deloitte, UKRSIBBANK, EY, ProСredit Bank, Національний Банк України, KPMG, Baker Tilly стали у нагоді  для удосконалення soft&hard skills наши...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-менеджери удосконалюють soft&hard skills 30 травня 2023

Голова правління ПрАТ «СК» КД Життя» прочитав лекцію для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

29 квітня 2021 року голова правління ПрАТ «СК» КД Життя» Віталій Коваленко для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» прочитав лекцію в онлай-форматі ZOOM на актуальну тему «Система пенсійного забезпечення в Україні, впровадження 2-го рівня». У ході зустрічі поспілкувалися на тему фінансової грамотності майбутніх фахівців обліку і оп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голова правління ПрАТ «СК» КД Життя» прочитав лекцію для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» 30 квітня 2021

«Технології харчових концентратів» з гостьовим лектором

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція. Цього разу спікером виступив завідувач відділу виробництва ТОВ «Чіпси Люкс» Євген Строкач. Підприємство є дочірнім компанії ПрАТ «Монделіс Україна», що входить до групи компаній «Mondelēz International». Лекція «Технологія виробництва чіпсів» відбулася...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Технології харчових концентратів» з гостьовим лектором 18 жовтня 2023

Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі!

У рамках вивчення дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 3. Оцінка терміну придатності харчових продуктів» здобувачі групи ХЕ-4-12 під керівництвом викладачів кафедри експертизи харчових продуктів – лекторки, доцентки Оксани Петруші, доцента Богдана Пащенка та асистентки Анни Логінової провели віртуальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі! 08 лютого 2024