Н У Х Т

Студенти змагаються на краще знання економічних дисциплін

20 лютого 2017

Студенти змагаються на краще знання економічних дисциплін

20 лютого 2017 року в межах декади комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ відбулася Олімпіада з економічних дисциплін.

В  Олімпіаді взяли участь студенти 3-х і 4-х курсів спеціальностей «Маркетингова діяльність», «Організація виробництва», «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів», «Обслуговування комп’ютеризованих, інтегрованих та робототехнічних систем», «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв».

Найкращі результати продемонстрували студенти:
1 місце – Леонід Галєв
2  місце – Євгеній Стеценко
3  місце – Вікторія Бевз

Вітаємо переможців!

Опублікований: 20-02-2017
Читайте також:
На Різдво – до Прикарпаття!

Традиційно, напередодні Нового року й Різдвяних свят із метою популяризації різдвяних звичаїв і традицій Карпатського регіону, в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету за ініціативи студентської ради відбулася виставка-презентація «Святий вечір, добрий вечір». Кожна студентська група презентувала свій святко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Різдво – до Прикарпаття! 27 грудня 2019

Тренінг з фізики для старшокласників від викладачів НУХТ

2 лютого 2019 року вперше в історії кафедри фізики НУХТ відбувся Зимовий фізичний тренінг для старшокласників. Захід був організований спільно з фахівцями Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету й присвячувався ознайомленню учнів із розділом механіки та механічних коливань, підготовці до зо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг з фізики для старшокласників від викладачів НУХТ 05 лютого 2019

Пріоритет – харчова безпека!

Згідно з новим харчовим законодавством у всіх закладах ресторанного господарства вже повинні бути впроваджені стандарти харчової безпеки НАССР. Вперше в Україні компанія PROFI CLUB спільно з Інститутом післядипломної освіти НУХТ реалізувала освітній проект «Програма підготовки внутрішніх аудиторів системи харчової безпеки в закладах ресторанного г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пріоритет – харчова безпека! 09 січня 2018

Основи розроблення лікарських засобів опановували магістри-біотехнологи разом із фахівцем корпорації «Артеріум»

За вікном весна, починає пригрівати сонце… Зазвичай у такий період студентів можна зустріти в парку на лавці, а не на лекції за партою. Але це абсолютно не стосується магістрів першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології, адже лектор Інна Лич попіклувалась, аби зацікавити студентів і зробити лекції захопливими і пізнавальними. Заміс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основи розроблення лікарських засобів опановували магістри-біотехнологи разом із фахівцем корпорації «Артеріум» 09 квітня 2019