Н У Х Т

Студенти удосконалюють свої навички під час навчальної практики

23 лютого 2017

Студенти удосконалюють свої навички під час навчальної практики

Протягом шести тижнів студенти 3 курсу спеціальності «Обслуговування програмних систем і комплексів» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ проходили навчальну практику з оброблення оперативної  інформації. Особливістю практики є те, що студенти виконували завдання у сучасному середовищі LibreОffice,  яке  є безкоштовним із відкритим кодом (OpenSource), на відміну від пакету Microsoft Office. Вони мали змогу переконатися в тому, що у найпопулярнішого ліцензійного програмного забезпечення є вільні безкоштовні аналоги, які не поступаються функціоналом, зручні і доступні у користуванні.

Програмою практики передбачене виконання більше 20 практичних робіт, які охоплюють широке коло практико-орієнтованих завдань щодо оброблення комплексних текстових документів, автоматизації обчислень в електронних таблицях, розроблення мультимедійних презентацій, оброблення комп’ютерної графіки.

Після закінчення практики на засіданні циклової комісії відбувся захист звітів.

Підсумовуючи результати практики, з впевненістю можна сказати, що у студентів посилилося критичне ставлення до своїх знань, умінь, навичок, професійної майстерності; підвищилася вимогливість до особистої компетентності; певним чином змінилося ставлення до обраної професії.

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
Пам’ятай про Крути!

29 січня Україна вшановує героїв бою під Крутами. Цього дня, в 1918 році відбувся бій між українськими військами та загонами більшовиків. Після бою в полон до ворогів потрапили 27 юнаків, які були ними страчені. Трагічна загибель студентського куреня під Крутами стала символом патріотизму і жертовності в боротьбі за незалежну Україну. У пам'ять пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пам’ятай про Крути! 29 січня 2021

Керівництво університету преміювало працівників із нагоди 8 Березня

Традиційно з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня за зразкове виконання трудових обов'язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності ректорат університету прийняв рішення преміювати працівників нашого навчального закладу. Наказ

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівництво університету преміювало працівників із нагоди 8 Березня 06 березня 2018

Майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від VIP-шефа Джанні Тота

15 травня свій пам’ятний візит на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, що ще довго згадуватимуть і студенти, і викладачі VIP-шеф Джанні Тота продовжив майстер-класом. Як зізнався сам шеф, кухня для нього – це пристрасть, місце натхнення. Він обожнює готувати, вигадувати нові смаки й поєднувати інгредієнти – гаряче з холодним, м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від VIP-шефа Джанні Тота 15 травня 2018

Секрети приготування кавових напоїв здобувачам освіти від керуючого спеціалізованим ресторанним підприємством

Відбулося чергове виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів третього курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Майстер-клас із приготування ароматних кавових напоїв провів керуючий закладом ресторанного господарства в м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети приготування кавових напоїв здобувачам освіти від керуючого спеціалізованим ресторанним підприємством 05 жовтня 2022