Н У Х Т

Студенти спеціальності «Технології харчування» успішно захистили дипломні магістерські роботи

21 лютого 2017

Студенти спеціальності «Технології харчування» успішно захистили дипломні магістерські роботи

Нарешті студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності «Технології харчування» підійшли до фінішного бар’єру – захисту дипломних магістерських робіт. 13 студентів денної форми, які навчалися за державним замовленням, здобули освітній ступінь «магістр».

Захист дипломних робіт проходив дуже жваво, кожний із доповідачів намагався максимально чітко та лаконічно представити результати своєї науково-дослідної роботи, інноваційної для закладів ресторанного господарства. У супроводі мультимедійних презентацій прозвучали доповіді про підвищення харчової та біологічної цінності бісквітних напівфабрикатів, крекерів, шербету, макаронних виробів, м’ясних страв, білкових десертів, оздоблювальних напівфабрикатів із використанням традиційної й нетрадиційної рослинної сировини.

Екзаменаційна комісія, яку очолив завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Михайло Кравченко, у складі декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка, завідувача кафедри Оксани Арпуль, доцента кафедри Лариси Шаран, уважно переглядала всі дипломні проекти та задавала багато доречних питань, на котрі доповідачі зі впевненістю давали відповіді.

Голова та члени комісії відзначили високий рівень підготовки студентів, їх натхненний і сумлінний підхід до виконання своїх робіт, а також побажали, щоб здобуті знання сприяли кар’єрному зростанню та професійній реалізованості.

Тож весь викладацький склад кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу від щирого серця вітає магістрів спеціальності «Технології харчування»!

Опублікований: 21-02-2017
Читайте також:
Викладачі кафедри технології консервування провели лабораторне заняття на Бориспільському заводі продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали Бориспільський завод продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса», який входить до скандинавського харчового концерну «Lantmannen». Під час відвідування цеху з виробництва сухих сніданків студенти мали змогу детально познайомитися з роботою екструдера, вивчити параметри виробництва різних в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології консервування провели лабораторне заняття на Бориспільському заводі продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса» 25 травня 2018

Молодь вражає науковим потенціалом: засідання секції «Технологія ресторанної продукції»

4 квітня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка у рамках 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала секція «Технологія ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодь вражає науковим потенціалом: засідання секції «Технологія ресторанної продукції» 06 квітня 2023

Наші викладачі готові до будь-яких ситуацій!

В умовах військового стану та соціально-економічної нестабільності важливою складовою безпеки людей є навички надання першої допомоги. Саме такі теоретичні знання та практичний досвід отримала викладачка кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Ірина Ніколаєнко на тренінгу з першої допомоги Товариства Червоного Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі готові до будь-яких ситуацій! 30 серпня 2022

Нетворкінг магістрантів кафедри готельно-ресторанної справи із успішними випускниками

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи і лекторка навчальних дисциплін «Управління готельним бізнесом» і «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» Тетяна Нікітіна запросила успішних випускників на зустріч із магістрантами. У рамках дисципліни «Управління готельним бізнесом» стейкхолдер, власник homemade-кондитерської Ігор Р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг магістрантів кафедри готельно-ресторанної справи із успішними випускниками 26 квітня 2021