Н У Х Т

Студенти спеціальності «Технології харчування» успішно захистили дипломні магістерські роботи

21 лютого 2017

Студенти спеціальності «Технології харчування» успішно захистили дипломні магістерські роботи

Нарешті студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності «Технології харчування» підійшли до фінішного бар’єру – захисту дипломних магістерських робіт. 13 студентів денної форми, які навчалися за державним замовленням, здобули освітній ступінь «магістр».

Захист дипломних робіт проходив дуже жваво, кожний із доповідачів намагався максимально чітко та лаконічно представити результати своєї науково-дослідної роботи, інноваційної для закладів ресторанного господарства. У супроводі мультимедійних презентацій прозвучали доповіді про підвищення харчової та біологічної цінності бісквітних напівфабрикатів, крекерів, шербету, макаронних виробів, м’ясних страв, білкових десертів, оздоблювальних напівфабрикатів із використанням традиційної й нетрадиційної рослинної сировини.

Екзаменаційна комісія, яку очолив завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Михайло Кравченко, у складі декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка, завідувача кафедри Оксани Арпуль, доцента кафедри Лариси Шаран, уважно переглядала всі дипломні проекти та задавала багато доречних питань, на котрі доповідачі зі впевненістю давали відповіді.

Голова та члени комісії відзначили високий рівень підготовки студентів, їх натхненний і сумлінний підхід до виконання своїх робіт, а також побажали, щоб здобуті знання сприяли кар’єрному зростанню та професійній реалізованості.

Тож весь викладацький склад кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу від щирого серця вітає магістрів спеціальності «Технології харчування»!

Опублікований: 21-02-2017
Читайте також:
Випускники не забувають університет і діляться своїми здобутками

Приємно, коли випускники не забувають університет і своїх викладачів, навідують Альма матер та діляться своїми здобутками. До НУХТ завітав легендарний випускник кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Богдан Лук’яненко. Взявши від навчання в університеті все по максимуму, зокрема, активно займаючись дослідницькою роботою, вис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники не забувають університет і діляться своїми здобутками 16 вересня 2020

Розпочався новий сезон хімічних лекторіїв для вступників

Час спливає дуже швидко, незабаром завершиться перший семестр цього навчального року, і зовсім скоро перед майбутніми вступниками постане завдання якомога краще здати НМТ аби вступити до вишу своєї мрії для здобуття обраної професії. Наші викладачі зажди раді допомогти їм у підготовці до успішного складання зовнішнього оцінювання й вступу до універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався новий сезон хімічних лекторіїв для вступників 23 жовтня 2023

Успішна підсумкова атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

16 лютого на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася підсумкова атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної та заочної скороченої форм навчання у формі атестаційного екзамену. Привітали студентів і побажали їм успішно продемонструвати здобуті теоретичні знання та практичні навички...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна підсумкова атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання 18 лютого 2021

Тиждень циклової комісії «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж»

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ завершився тиждень циклової комісії «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж». Спеціальність передбачає вивчення точних наук, які важко опанувати без інтелекту та ерудиції. Студенти підтвердили цю думку, представивши на технічну виставку «Очумілі рученята» свої поробки. Багато студентів захоплюют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» 30 листопада 2018