Н У Х Т

Студенти НУХТ відкривають нові фахові горизонти

25 жовтня 2019

Студенти НУХТ відкривають нові фахові горизонти

Магістранти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» Катерина Левченко та Вікторія Тиха (керівник – доцент Наталія Сабадаш) проходили переддипломну практику у ТОВ «Лукі Лук».

Підприємство на ринку з 2013 року і вже завоювало прихильність споживачів. ТОВ «Лукі Лук» концентрується на «зеленій концепції», що дає змогу максимально вивчити потреби і бажання людей, для яких «еко-» – це спосіб життя. Підприємство надає можливість споживачеві зробити прекрасний вибір натуральної косметики по догляду за тілом і волоссям.

Катерина Левченко та Вікторія Тиха – перші практиканти молодого підприємства, що стрімко розвивається. Керівництво та працівники гостинно прийняли студенток. Інженер-технолог Аліна Ровінська детально ознайомила з усіма етапами виробництва, дала змогу власноруч приготувати косметику та спробувати розробити власні зразки. Оцінивши здібності наших студенток, які були набуті на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, магістрантам було запропоновано залишитися працювати на офіційних засадах та обійняти посаду помічника технолога.           

У сучасному світі хімік-технолог – це вкрай перспективна професія, яка користується попитом на ринку праці. Після практики на виробництві стає зрозуміло, що магістранти не даремно обрали цю спеціальність. Адже хімік-технолог займається проведенням досліджень і хімічних експертиз, розробленням хімічних рецептур різноманітної продукції, відповідає за технологічний процес виробництва. Такі фахівці  затребувані на підприємствах, що випускають косметику, парфумерію, побутову хімію, фармацевтичні препарати, продукти харчування тощо. Проте, як і в будь-якій галузі, професійне зростання буде залежати від цілеспрямованості, наполегливості та бажання випускників досягти успіху в улюбленій справі.

Опублікований: 25-10-2019
Читайте також:
Кіноклуб німецькою мовою

Під час чергового засідання кіноклубу студенти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій та другого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом зі старшою викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганною Бойко познайомились з традиціями святкування Карнавалу в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кіноклуб німецькою мовою 26 травня 2022

Комбуча – напій здоров’я та довголіття!

Під такою назвою у рамках V-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи» на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся потужний профорієнтаційний захід – майстер-клас із виробництва ком бучі, на який завітали студенти Київського профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комбуча – напій здоров’я та довголіття! 31 жовтня 2025

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва і старша викладачка кафедри Світлана Батиченко відвідали Кулінарний центр МХП. Вони побували на індустріальній кухні з новітнім обладнанням, унікальною дизайнерською виробничою лінією та досвідченими кухарями; у лабораторії сенсорного аналізу – сучасному стратегічному підрозділі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств 04 грудня 2024

Вступники з Бердичіва завітали в університет разом із батьками-випускниками НУХТ

Цьогорічні випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права, продовжують знайомство з університетом. Кілька разів упродовж минулого навчального року у коледж приїздили профорієнтаційні делегації кафедр НУХТ. І ось випускники завітали до нас, щоб на власні очі побачити все, про що стільки чули. Гостинно зустрів своїх майбутніх сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники з Бердичіва завітали в університет разом із батьками-випускниками НУХТ 18 серпня 2020