Н У Х Т

Студенти нашого навчального комплексу знайомлять з традиціями української кухні

17 лютого 2017

Студенти нашого навчального комплексу знайомлять з традиціями української кухні

16 лютого 2017 року студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ познайомили з традиціями української кухні колектив ДНЗ №20 «Дзвіночок».

Для вихователів закладу Ілля Гетьман і Валентин Крижанівський (032 група) із викладачем Ганною Нефедовою провели майстер-клас по оформленню та подаванню страв української кухні.

Студенти презентували нову страву – «Рулет з бісквіту з гарбузом, фарширований грибами», рецептом якої люб’язно поділилися з присутніми.

Опублікований: 17-02-2017
Читайте також:
Важливий щабель на шляху майбутньої професії подолали студенти кафедри технології цукру і підготовки води заочної форми навчання

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся успішний захист дипломних проектів бакалаврів-цукровиків. До складу Екзаменаційної комісії увійшли: завідувач кафедри, доктор технічних наук, професор Наталія Гусятинська (голова), професори кафедри, д.т.н. Леонід Рева, к.т.н. Валерій Виговський та доцент, к.т.н. Світлана Шульга, а також керівн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий щабель на шляху майбутньої професії подолали студенти кафедри технології цукру і підготовки води заочної форми навчання 19 лютого 2020

Наукова весна здобувачів кафедри маркетингу

У секції «Маркетинг» 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» результати своїх наукових і практичних досліджень представили  здобувачі спеціальностей D5 «Маркетинг» (освітньої програми «Маркетинг»), D7 «Торгівля» (освітньої програми «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова весна здобувачів кафедри маркетингу 10 квітня 2025

Наукові пошуки хімтехнологів

Підведено підсумки роботи секції «Хімічні технології», яка працювала 11 квітня в рамках 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». До оргкомітету надійшло понад 40 тез наукових доповідей і 25 постерів стендових доповідей. Се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки хімтехнологів 15 квітня 2024

Цікаво, навчально, продуктивно

3 листопада на лабораторній роботі «Контроль та використання інгредієнтів, що формують колір харчових продуктів» з дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 2. Інгредієнти і допоміжні матеріали» здобувачі групи ХЕ-3-12 під керівництвом доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Мельник та асисте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво, навчально, продуктивно 08 листопада 2023