Н У Х Т

Студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ здобувають нові перемоги

20 лютого 2017

Студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ здобувають нові перемоги

Студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості нашого університету здобувають нові перемоги. 16 лютого 2017 року наші спортсмени посіли перше командне місце на обласних змаганнях із лижних перегонів серед юнаків і друге місце серед дівчат.

Честь навчального закладу боронили: Остап Скакун, Орест Крупей, Павло Коваль, Ірина Загорська, Христина Нагайло.

Спортсменів підготував досвідчений тренер із лижного спорту, викладач комісії фізичного виховання Юрій Кряженков.

Вітаємо переможців!

Опублікований: 20-02-2017
Читайте також:
Мікробіологічна чистота лікарських засобів

Про мікробіологічний контроль нестерильних лікарських засобів у межах вивчення дисципліни «Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР» здобувачі-біотехнологи 4 курсу змогли дізнатися від інженера технологічної лабораторії центральної лабораторії фармацевтичної розробки АТ «Фармак» Валентина Моцара. Зокрема, фахівець зазначив, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічна чистота лікарських засобів 29 вересня 2021

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі

Викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели засідання Online English Speaking club. У засіданні взяли участь студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету біотехнологій та екологічного контролю. Цього разу засідання було присвячене ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі 27 жовтня 2020

Онлайн-профзустріч доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш провела зустріч у режимі онлайн-конференції з учнями Професійно-технічного училища № 46 с. Лазірки Оржицького району Полтавської області. Під час зустрічі учні груп ТУ-2, № 32, що навчаються за робітничими спеціальностями кондитер, кухар були ознайомлені зі структ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-профзустріч доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 червня 2021

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у столичної школи «Надія»

Спеціальна загальноосвітня школа «Надія» була заснована 2 жовтня 1992 року для дітей із важкими соматичними та психофізичними вадами. Тут навчаються дітки з комплексними патологіями. Головна мета школи – реалізація права громадян із вадами фізичного та розумового розвитку на освіту, формування та розвиток соціально зрілої, творчої особистості, забе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у столичної школи «Надія» 12 червня 2025