У Національному університеті біоресурсів і природокористування України (м. Київ) відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», присвячена 15-річчю факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
У конференції взяли участь представники вищих закладів освіти України. Наш університет представляли доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і здобувачі-бакалаври третього року навчання.
Робота конференції розпочалася з пленарного засідання, після чого працювали у секції «Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК», до програми якої серед інших входили і усні доповіді Тетяни Рудь і Софії Сказько «Сучасна тенденція витримки пива в бочках», Андрія Данилюка та Євгена Коваля «Особливості виробництва кислого пива із використанням процесу спонтанного бродіння», Микити Дяченка та Надії Бризгалової «Вплив ізотонічних напоїв на отримання бажаних фізіологічних ефектів шляхом модифікації способу їх приготування». Ґрунтовні й актуальні доповіді наших студентів були високо оцінені оргкомітетом конференції, який відзначив їх усіх сертифікатами та дипломами І ступеня.
Вітаємо наших здобувачів освіти зі вдалим виступом, бажаємо успіхів і подальших наукових здобутків!