Н У Х Т

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – кращі доповідачі наукової конференції НУБіП

29 квітня 2024

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – кращі доповідачі наукової конференції НУБіП

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України (м. Київ) відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», присвячена 15-річчю факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

У конференції взяли участь представники вищих закладів освіти України. Наш університет представляли доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і здобувачі-бакалаври третього року навчання.

Робота конференції розпочалася з пленарного засідання, після чого працювали у секції «Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК», до програми якої серед інших входили і усні доповіді Тетяни Рудь і Софії Сказько «Сучасна тенденція витримки пива в бочках», Андрія Данилюка та Євгена Коваля «Особливості виробництва кислого пива із використанням процесу спонтанного бродіння», Микити Дяченка та Надії Бризгалової «Вплив ізотонічних напоїв на отримання бажаних фізіологічних ефектів шляхом модифікації способу їх приготування». Ґрунтовні й актуальні доповіді наших студентів були високо оцінені оргкомітетом конференції, який відзначив їх усіх сертифікатами та дипломами І ступеня.

Вітаємо наших здобувачів освіти зі вдалим виступом, бажаємо успіхів і подальших наукових здобутків!

Опублікований: 29-04-2024
Читайте також:
Викладачі підвищують кваліфікації, долучаючись до англомовного курсу програми Жана Моне

Доцентка кафедри економіки і права, гарантка освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Оксана Відоменко з 30 жовтня по 13 листопада 2024 року проходила навчання на англомовному курсі «Цифрова трансформація в зеленому туризмі: європейські практики та сталість» (обсягом 1 кредит ECTS), організованому в рамках проєкту Жана Моне «T...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підвищують кваліфікації, долучаючись до англомовного курсу програми Жана Моне 15 листопада 2024

Лабораторні заняття у чізарні: бакалаври знайомляться з особливостями виробництва крафтових сирів

У рамках вивчення дисципліни «Комплексна дисципліна. Харчові технології 4. Технології зберігання, консервування та переробки молока» для здобувачів другого курсу освітнього ступеню «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» організовано лабораторні заняття в умовах майстерні авт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні заняття у чізарні: бакалаври знайомляться з особливостями виробництва крафтових сирів 12 грудня 2023

Карантинні заходи в університеті продовжено

Наказом №86 від 29 липня 2020 року в університеті продовжено дію карантину з 1 до 31 серпня. Зокрема, продовжена дія п.п. 2, 3, 4, 5, 10 наказу №57 від 22 травня 2020 року. Приймальній комісії на час роботи відбіркових комісій та вступних випробувань до університету наказано дотримуватися «Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантинні заходи в університеті продовжено 29 липня 2020

Захисти бакалаврських робіт на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту

17 лютого на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання спеціальності141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», освітньо-професійної програми «Електротехнічні системи електроспоживання». Роботу Екзаменаційної комісії очолив завідувач кафедри електропостачан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти бакалаврських робіт на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту 17 лютого 2023