Н У Х Т

Студенти факультету автоматизації і комп’ютерних систем захищають честь університету на KPI-Open 2018

03 липня 2018

Студенти факультету автоматизації і комп’ютерних систем захищають честь університету на KPI-Open 2018

2 липня розпочалася Тринадцята міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С.А. Лебедєва і В.М. Глушкова KPI-Open 2018, що відбувається на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», починаючи з 2006 року.

Олімпіада KPI-Open – одне з найбільших очних змагань із програмування в світі і найбільше в Україні. Вона стала важливою подією для програмістів із України, країн СНД і всієї Східної Європи. Олімпіада проводиться за оригінальними правилами, приведеними у відповідність із міжнародними.

За роки існування в KPI-Open взяли участь 3500 осіб, що складали 860 команд зі 165 вищих навчальних закладів із 15 країн.

Команди факультету автоматизації і комп’ютерних систем нашого університету – традиційні учасники цих престижних інтелектуальних змагань. Цього року честь нашого вишу захищають команди «NUFT_ Prohar», «NUFT_ Small_gang», «NUFT_Hoffman», «NUFT_Mandelbrot's_children» і «NUFT_Small_Bang». Незмінний тренер наших команд – в.о. завідувача кафедри інформатики, доцент Сергій Грибков.

Олімпіада триватиме по 7 липня включно. Сьогодні відбулося урочисте відкриття, а наразі триває 1-й тур Олімпіади. На наших студентів чекає надзвичайно жорстка конкурента боротьба, тож бажаємо їм наснаги й успіху у підкоренні найвищих щаблів турнірної таблиці!

Опублікований: 03-07-2018
Читайте також:
Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування

21 червня успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська. Науковий керівник – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування 21 червня 2019

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства готується до вступної кампанії

24 травня доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Кириленко та Зоряна Романова провели онлайн-зустріч зі старшокласниками спеціалізованої школи № 200 з поглибленим вивченням англійської мови ім. Василя м. Києва. Викладачі презентували наш університет і його підрозділи, зокрема Навчально-науковий інститут харчових техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства готується до вступної кампанії 27 травня 2024

Стейкхолдери засвідчують практичну цінність кваліфікаційних робіт магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Під час захисту здобувачі представили результати досліджень щодо удосконалення технології та рецептур органічних продуктів та впровадження їх виробниц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери засвідчують практичну цінність кваліфікаційних робіт магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 15 лютого 2023

Приємні миті спілкування

Викладачі наших кафедр активно допомагають старшокласникам краще опановувати складні навчальні дисципліни та у підготовці до ЗНО. Для цього вони влаштовують лекторії та майстер-класи у зручний для школярів час. Не виключення і кафедра фізики, доцент якої Михайло Лазаренко днями провів майстер-клас «Магнітні поля навколо нас». Метою даної роботи бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємні миті спілкування 06 лютого 2020