Н У Х Т

Студенти-біотехнологи проходять практику на найпотужніших фармацевтичних підприємствах

16 січня 2017

Студенти-біотехнологи проходять практику на найпотужніших фармацевтичних підприємствах

Для четвертокурсників-біотехнологів настав час проходження технологічної та переддипломної практики. Цього року кафедра біотехнології і мікробіології надала можливість своїм кращим студентам обирати собі місце проходження практики на найпотужніших фармацевтичних підприємствах: ПАТ «Київмедпрепарат» корпорації «Артеріум», ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПАТ «Фармак», ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» та інших.

Серед студентів, що обрали для проходження практики національного лідера з виробництва антибактеріальних препаратів ПАТ «Київмедпрепарат», – Євген Макаренко, Ольга Мамчур, Ігор Пилипонський, Владислав Шульман, Наталія Сновіда, Марина Шубіна, Владислава Гордієнко, Олена Долюк та Оксана Дубровська.

Після зимового відпочинку вони прибули на місце проходження практики, де  приємною несподіванкою для них стала зустріч із практикантами інших спеціальностей нашого вишу – студентами напрямку хімічних технологій та механіками. І всіх їх цікавило, де саме вони проходитимуть практику – у цеху, відділенні чи лабораторії?

Біотехнологів привітно зустріла Тетяна Березюк і розповіла подробиці проходження практики на ПАТ «Київмедпрепарат» та надзвичайно цікаву історію створення підприємства, провела короткий інструктаж з охорони праці.

Наступного ранку практиканти знайомились із регламентами підприємства для оформлення звітів. Вони отримали можливість обрати регламент із широкого переліку різних препаратів та їх лікарських форм, де можна було знайти відповідь на будь-яке виникаюче питання. Після ознайомлення кожного практиканта зі своїм регламентом, настав час для практичного закріплення вивченого в університеті матеріалу. Отож бажаємо успіху й вдалого проходження практики із ПАТ «Київмедпрепарат»!  

Опублікований: 16-01-2017
Читайте також:
Реалізуй себе: відбулася зустріч фахівців університету зі студентами технологічних спеціальностей Сумського коледжу НУХТ

Дводенний профорієнтаційний інтерактив для студентів старших курсів Сумського фахового коледжу НУХТ сьогодні продовжився зустріччю зі здобувачами спеціальностей 181 «Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів», 181 «Виробництво харчової продукції» та 241 «Ресторанне обслуговування». До зустрічі також доєдналися в.о. дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалізуй себе: відбулася зустріч фахівців університету зі студентами технологічних спеціальностей Сумського коледжу НУХТ 15 лютого 2024

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшли з друку навчальний посібник і робочий зошит з дисципліни «Технологічні основи технологій харчових виробництв», співавторками якого є завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Неміріч та старша викладачка циклової випускової комісії виробництва та технологій Відокремленого структурного підрозділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 квітня 2024

Викладачі діляться своїми методиками викладання

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся методичний семінар «Інноваційні методи та технології навчання у контексті викладання дисципліни «Кінематика та динаміка машин». Доповідач – доцент, к.т.н. Володимир Костін професійно окреслив нові підходи у навчанні в умовах війни. Лектор висвітлив основні завдання дисципліни, які полягають у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі діляться своїми методиками викладання 17 лютого 2023

Шлях до професійного лідерства у сфері гостинності розпочали магістранти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»

4 вересня 2025 року гарантка магістерської освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг), професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук зустрілася з першокурсниками-магістрантами. Гарантка ознайомила здобувачів із основними положеннями освітньої п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до професійного лідерства у сфері гостинності розпочали магістранти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» 05 вересня 2025