Н У Х Т

Студенти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у LactalisHackathonUA2019

08 квітня 2019

Студенти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у LactalisHackathonUA2019

6 квітня студенти групи МО-4-2 взяли участь у першому всеукраїнському хакатоні, організованому представником молочної галузі – компанією «Lactalis» в Україні.

Студенти у командах вирішували поставлені підприємствами завдання, брали участь у брейн-штормах і працювали над бізнес-кейсами.

Під кінець заходу студенти презентували учасникам і топ-менеджменту компанії свої бізнес-ідеї: втілення  інноваційних, енерго- та ресурсоощадних технологій молочних продуктів.

LactalisHackathonUA2019 дав змогу майбутнім фахівцям молочної галузі познайомитись із однодумцями з усієї країни.

Керівництво компанії «Lactalis» в Україні наголосило на можливості працевлаштування студентів кафедри після закінчення навчання.

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів вкотре може пишатися своїми студентами та бажає успіхів!

Опублікований: 08-04-2019
Читайте також:
До університету завітала делегація Республіки В'єтнам

10 вересня до нашого університету завітала делегація Соціалістичної Республіки В'єтнам у складі пана Май Ха, пана Дінь Ван Ньа, пані Нгуєн Тхі Хоай Чам, пана Лє Мань Луана. Вони мають значні досягнення у різних галузях – серед них і представники науки, й владних структур, і бізнесу, але всіх їх об’єднує те, що свого часу вони навчалися у закладах в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До університету завітала делегація Республіки В'єтнам 10 вересня 2019

Із порядком вибору навчальних дисциплін ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

23 травня 2022 року відбулася ще одна зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу. Цього разу гарантка ознайомила здобувачів із порядком вибору ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із порядком вибору навчальних дисциплін ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 23 травня 2022

Нарешті «живе» спілкування!

Завдяки послабленню карантинних обмежень, завідувач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, професор Валентин Петренко та доцент кафедри, гарант бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Олексій П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нарешті «живе» спілкування! 27 січня 2022

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття

У реальних виробничих умовах мережі ресторанів Argentina Grill та фабрики-кухні компанії Moderza м. Києва свої практичні навички набували здобувачі 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час проведення виїзного лабораторного заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології». З особливостями роботи фабрики-кухні та техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття 07 травня 2025