Н У Х Т

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь

24 квітня 2018

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич узяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», що відбулася на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Наш студент виступив із доповіддю «Дослідження впливу картопляної клітковини на технологічні властивості напівфабрикатів» у межах секції «Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі».

Доповідь викликала зацікавленість учасників конференції, що підтверджує високий рівень виконання та актуальність, представленого у доповіді, матеріалу. За кращу доповідь та активну участь Артур Михалевич нагороджений Дипломом І ступеня. Також була відзначена його науковий керівник, доцент Алла Тимчук.

Вітаємо наших науковців і бажаємо подальших успіхів у науковій роботі!

Опублікований: 23-04-2018
Читайте також:
Визнання досягнень наших випускників – краща нагорода для нас

Надійний партнер кафедри біотехнології і мікробіології – Інститут молекулярної біології і генетики (ІМБіГ) Національної академії наук України поділився новиною щодо присвоєння звань старшого дослідника своїм співробітникам, серед яких, цілком передбачувано, і колишня студентка спеціальності «Біотехнологія», а нині – к.б.н., старша наукова співробіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання досягнень наших випускників – краща нагорода для нас 08 жовтня 2021

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих студентами знань є практичні заняття. Для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Блощинською, що дозволило зануритися у процес засвоєння матеріа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» 18 квітня 2018

Унікальний захист курсових проєктів online – done!

Карантин хоч і є вимушеним заходом, хоч і накладає певні обмеження, однак і виявляє приховані можливості. На кафедрі біотехнології і мікробіології у форматі відеоконференції  відбувся захист курсових проєктів з дисципліни «Харчова біотехнологія». Такого одночасного і масового захисту курсових на кафедрі ще не проводилося – одночасно працювали п’ят...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальний захист курсових проєктів online – done! 30 квітня 2020

Теплі слова від здобувачів – найкраща нагорода

Наразі здобувачі освіти всіх курсів обирають свою освітню траєкторію на наступний навчальний рік. Аби полегшити їм цей відповідальний вибір, гаранти освітньо-професійних програм організовують зустрічі, на яких спільно з викладачами кафедр презентують каталоги дисциплін вільного вибору, надають роз’яснення та відповіді на питання, що виникають. Наш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теплі слова від здобувачів – найкраща нагорода 30 травня 2022