Н У Х Т

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь

24 квітня 2018

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич узяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», що відбулася на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Наш студент виступив із доповіддю «Дослідження впливу картопляної клітковини на технологічні властивості напівфабрикатів» у межах секції «Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі».

Доповідь викликала зацікавленість учасників конференції, що підтверджує високий рівень виконання та актуальність, представленого у доповіді, матеріалу. За кращу доповідь та активну участь Артур Михалевич нагороджений Дипломом І ступеня. Також була відзначена його науковий керівник, доцент Алла Тимчук.

Вітаємо наших науковців і бажаємо подальших успіхів у науковій роботі!

Опублікований: 23-04-2018
Читайте також:
Практичні кейси максимально ефективного використання власних ресурсів

3 листопада відбулася гостьова лекція на тему «Сильні сторони як стратегія успіху. Як використовувати свої ресурси максимально ефективно» Director of Talent компанії Global Mediator Олесі Лук’яненко. Захід викликав велику зацікавленість викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління та здобувачів освітніх ступенів «бакалавр», «маг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси максимально ефективного використання власних ресурсів 05 листопада 2025

Про облік, аудит і переваги вступу до НУХТ

Викладачка кафедри обліку і аудиту Ірина Кравченко зустрілася з учнями 9-11 класів спеціалізованої школи №207. У ході спілкування вона детально розповіла про усі переваги вступу та отримання освіти у НУХТ, і зокрема за освітньою програмою кафедри обліку і аудиту. Школярі отримали інформацію про умови вступу, особливості прийому у 2024 році, пільги...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про облік, аудит і переваги вступу до НУХТ 19 березня 2024

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа». Студенти представили Екзаменаційній комісії з атестації здобувачів вищої освіти проекти різних типів готельних підприємств – турис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів 17 лютого 2018

Інноваційні напрямки розвитку технологій на секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води»

Кафедра технології цукру і підготовки води також взяла активну участь у роботі 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Під час роботи секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води» здобувачі освіти традиційно ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні напрямки розвитку технологій на секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води» 15 квітня 2024