Студент кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич узяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», що відбулася на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі.
Наш студент виступив із доповіддю «Дослідження впливу картопляної клітковини на технологічні властивості напівфабрикатів» у межах секції «Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі».
Доповідь викликала зацікавленість учасників конференції, що підтверджує високий рівень виконання та актуальність, представленого у доповіді, матеріалу. За кращу доповідь та активну участь Артур Михалевич нагороджений Дипломом І ступеня. Також була відзначена його науковий керівник, доцент Алла Тимчук.
Вітаємо наших науковців і бажаємо подальших успіхів у науковій роботі!