Н У Х Т

Бізнес-кейси з управління персоналом для викладачів від Ugen

05 жовтня 2023

Бізнес-кейси з управління персоналом для викладачів від Ugen

4 жовтня 2023 року викладачі бакалаврської і магістерської освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу», професорка Олена Драган, доцентки Олена Безпалько, Ліана Мазник, Любов Тертична, аспірантка Анастасія Рудова взяли участь у заході «Бізнес-кейси з управління персоналом від UGEN» від команди HR-агенції UGEN. Досвідченими і чудовими спікерами заходу були: директорка UGEN, аспірантка КНУ імені Тараса Шевченка Анастасія Сичова і операційна менеджерка та аспірантка ДТЕУ Марина Джулай.

До заходу долучилося понад 130 викладачів різних закладів вищої освіти, що підтверджує актуальність і затребуваність  ознайомлення з методикою кейсів з управління персоналом для підвищення рівня викладання і зацікавленості, вмотивованості здобувачів вищої освіти.

Бізнес-кейси з управління персоналом охопили найрізноманітніші теми: підбір персоналу; бренд роботодавця; оцінювання персоналу; навчання співробітників.

Спікерки навели безліч прикладів з практики відомих компаній, поділилися власними напрацюваннями в управлінні персоналом. Викладачам сподобався захід, який пройшов у доброзичливій атмосфері та цікавій творчій дискусії.

Викладачки кафедри економіки праці та менеджменту щиро вдячні Анастасії Сичовій, Марині Джулай та усій команді HR-агенції UGEN за підтримку освітян і можливість отримання сучасних практичних навиків з управління персоналом. Вони чекають на нові заходи від UGEN для освітян і з радістю приєднаються.

Опублікований: 05-10-2023
Читайте також:
Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри

14 грудня 2022 року завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч у режимі Zoom-конференції прочитала відкриту лекцію «Мікробіологічні основи технології продукції ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Теоретичні ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри 16 грудня 2022

Вступні випробування до університету тривають

В університеті тривають вступні випробування для вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» денної і заочної форм навчання. 20, 22, 26 і 28 липня вступники до усіх навчально-наукових підрозділів університету складають фахове вступне випробування. 29 липня на тих, хто вступає на основі ступеня «магістр» (освітньо-кваліфікаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступні випробування до університету тривають 22 липня 2021

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Розроблення технології крижаного вина в агрокліматичних умовах північного Причорномор’я». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила здобувач кафедри енології Одеської національної академії харчових технологій Вікторія Луцькова (науковий керівник – професор Ок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 травня 2019

Досвід компанії «MARS» у створенні лінійок нових кондитерських виробів вивчали наші викладачі й здобувачі освіти

Здобувачі та викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли участь у вебінарі від менеджерки корпорації «MARS» Марини Безносюк. Фахівчиня розповіла про передумови створення лінійки нових кондитерських виробів: із поліпшеним складом і принципово нових. Також Марія Бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід компанії «MARS» у створенні лінійок нових кондитерських виробів вивчали наші викладачі й здобувачі освіти 20 квітня 2021