Н У Х Т

Стажування під час навчання: відкриті горизонти та можливості

12 березня 2024

Стажування під час навчання: відкриті горизонти та можливості

Стажування – це не лише можливість отримати цінний досвід, але й шанс відкрити для себе шлях до власного професійного та особистісного розвитку. Здобувачка бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Олександра Васильєва проходила стажування у АТ «Київмедпрепарат» Корпорації «Артеріум» в рамках програми Arterium Intern Camp.

Arterium Intern Camp – це підтримка молодих спеціалістів і можливість для них розвинути практичні навики та працевлаштуватися у різних підрозділах, залучених до виготовлення продукції ТМ «Артеріум».

Оплачуване стажування, залежно від виду діяльності, триває від 3-ох до 6-ти місяців. За цей час студенти 3-4 курсів мають можливість ознайомитися з виробництвом на підприємствах «Київмедпрепарат» і «Галичфарм», дізнатися як розробляють лікарські засоби у дослідному центрі, ознайомитися з іншими процесами, в залежності від служби, в якій стажуються. Стажування кожен учасник програми проходить разом із наставником-колегою, в якого чималий багаж знань і багаторічний досвід роботи у своїй сфері.

Найуспішніші стажери, і серед них наша здобувачка, отримали сертифікати, які засвідчують пройдений навчальний курс.

Для нашої біотехнологині стажування стало ще й чудовим місцем для вдосконалення навичок спілкування, роботи в команді та адаптації до реальних викликів, що в сукупності зробило цей досвід неоціненним етапом професійного зростання.

Опублікований: 12-03-2024
Читайте також:
Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання

19 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри Ганни Пастух з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Тема заняття – «Зміна властивостей крохмалю в умовах сухого нагріванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання 20 березня 2019

Презентація кафедри експертизи харчових продуктів у коледжі НУХТ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга і Анастасія Чорна відвідали коледж ресторанного господарства НУХТ Із метою презентації спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Якість, стандартизація та сертифікація». Викладачів привітно зустріли заступник директора з навчальної роботи Микола Лобур, зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація кафедри експертизи харчових продуктів у коледжі НУХТ 29 листопада 2019

Участь у вебінарі від відомого бізнес-коуча взяли студенти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

4 жовтня 2021 року студенти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) взяли участь у вебінарі засновника міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор», автора комплексної методології по систематизації бізнесу Кирила Куницького. Вебінар «Як наймати красенів і звільняти ледарів» став для майбутні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь у вебінарі від відомого бізнес-коуча взяли студенти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 05 жовтня 2021

Професійний розвиток викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування

Підготовка фахівців для галузей харчової промисловості у її нинішньому принципово новому спрямуванні на оздоровлення кожного громадянина ставить нові, невідомі раніше виклики перед усіма викладачами нашого університету, зокрема кафедри іноземних мов професійного спрямування. Щоб дати здобувачам необхідні знання для майбутньої самостійної діяльност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний розвиток викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування 13 березня 2024