Н У Х Т

Стартує конференція молодих учених «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

10 квітня 2024

Стартує конференція молодих учених «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Розпочинає свою роботу 90 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Робота конференції проходитиме 11-12 квітня у 43 секціях, які охоплюють всі напрямки харчової науки, техніки і технології, а також економіку і управління, екологію і сталий розвиток, гуманітарні студії та інші суміжні напрямки.

Для участі у Конференції подали матеріали понад 1000 молодих науковців та студентів з України, Словаччини, Румунії, Польщі, Азербайджану, Болгарії та Хорватії.

Вітаємо учасників та гостей Конференції!

Запрошуємо всіх охочих приєднатися до роботи секцій.

Графік роботи секцій: https://conference.nuft.edu.ua/young/index_ua.html

Опублікований: 10-04-2024
Читайте також:
Професорка НУХТ здійснюватиме відбір «амбасадорських» вин

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько знову увійшла до Дегустаційної комісії, яка оцінюватиме та обиратиме найкращі зразки вітчизняних вин, вартих увійти до міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin». До цьогорічної Дегустаційної комісії обрали фахівці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка НУХТ здійснюватиме відбір «амбасадорських» вин 09 серпня 2023

Покращення підготовки студентів освітньої програми «Менеджмент персоналу» завдяки Uni-Biz Bridge: Skills in Focus

Викладачки кафедри економіки праці та менеджменту ,професорка Олена Драган, доцентки Ліана Мазник, Олена Безпалько, Любов Тертична і старша викладачка Юлія Гринюк взяли участь у Всеукраїнському проєкті «Uni-Biz Bridge: Skills in Focus» – масштабній ініціативі, спрямованій на зміцнення взаємозв’язку між освітою та бізнесом, сприяючи впровадженню суч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Покращення підготовки студентів освітньої програми «Менеджмент персоналу» завдяки Uni-Biz Bridge: Skills in Focus 12 березня 2025

Занурення у світ практичного туризму

Поки четвертокурсники захищають кваліфікаційні роботи, першокурсниці спеціальності 242 «Туризм та рекреація» проходять надзвичайно важливу практику на мальовничих берегах річки Тетерів, поблизу Коростишева та Радомишля. Керівником практики є досвідчений інструктор зі спортивного туризму Ігор Рудєв. Ця практика – не просто прогулянки на природі, а ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Занурення у світ практичного туризму 24 червня 2025

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів

11-12 листопада на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася у Zoom-форматі з прямою трансляцією на YouTube V Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів», яку урочисто відкрив проректор з наукової роботи університету к.т.н., доцент Сергій Токарчук. На конференції виступали висококваліфіковані фахівці з Держ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів 15 листопада 2021