Н У Х Т

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

23 квітня 2019

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Сьогодні в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася презентація авторських страв від викладачів і майстрів виробничого навчання кулінарного напряму.

Основна мета заходу – продемонструвати прийоми та способи приготування страв, як зі звичайних інгредієнтів народжуються справжні кулінарні шедеври, гідні бути представленими у найкращих ресторанах світу.

На розгляд запрошеним були презентовані страви майстрів кулінарної справи: викладача спецдисциплін кулінарного напряму Романії Душенко – холодна закуска «Тар-тар з лосося та авокадо» та рулети із риби сібас, фаршировані сиром «Моцарелла» та морською капустою під сирним соусом; майстра в/н Уляни Драгинич – «Суфле рибне з яблучним соусом» й холодна закуска – теплий салат із печінкою та лісовими ягодами; майстра в/н Ольги Клим – «Рулет рибний із персиковим соусом» і салат «Пробудження весни» з лососем і фруктами; майстра в/н Тетяни Мельник – холодна закуска – салат «Весняна феєрія» та друга страва – свиняча вирізка, фарширована в’яленими помідорами, запечена у тісті «Філо»; майстра в/н Наталії Сахнович – друга страва «Куряче філе фаршироване сиром «Фета» та м’ятою з ягідним соусом» і холодна закуска «Карпачо з буряка з сиром «Дор-Блю» та карамелізованими горіхами.

Приготовлені страви справили неабияке враження на присутніх своїм естетичним виглядом, способом подачі та смаковими властивостями.

Опублікований: 23-04-2019
Читайте також:
Про особливості перестрахування – з перших вуст

На кафедрі фінансів відбулася гостьова лекція «Перестрахування», яку на запрошення доцентки кафедри Оксани Толстенко прочитала заступниця голови правління страхової компанії «Інноваційний страховий капітал» Ганна Плотнікова. Лекції фахівців-практиків відрізняються тим, що від них можна почути про нюанси практичної діяльності, про які не написано в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості перестрахування – з перших вуст 26 квітня 2021

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів під патронатом представників мережі супермаркетів «Сільпо» відбулася гостьова лекція на тему «Основні аспекти управління якістю харчової продукції у роздрібній мережі» для магістрантів і бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології». Присутні познайомилися з керівником департаменту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів 05 квітня 2024

Студенти Вінницького коледжу долучилися до благодійної програми ГО «Сонячна країна»

Напередодні Дня Святого Миколая Чудотворця кожна людина має можливість від щирого серця виконати свій душевний обов’язок,  допомогти тим, хто особливо потребує уваги та любові. Не один рік студенти-волонтери Вінницького коледжу нашого університету беруть участь у благодійній програмі  ГО «Сонячна країна» – «Святі дива Миколая». З 12 по 14 грудня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького коледжу долучилися до благодійної програми ГО «Сонячна країна» 22 грудня 2018

Відкриття нового навчального року у Навчально-науковому інституті харчових технологій

З перших же хвилин цьогорічні першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій переконалися, що студентське життя – час, коли все нове, цікаве та захоплююче, адже традиційна на початку навчального року зустріч-знайомство з керівництвом інституту та викладачами перетворилася для них на яскраву, незабутню подію. У актовій залі дружна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриття нового навчального року у Навчально-науковому інституті харчових технологій 03 вересня 2024