Н У Х Т

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

23 квітня 2019

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Сьогодні в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася презентація авторських страв від викладачів і майстрів виробничого навчання кулінарного напряму.

Основна мета заходу – продемонструвати прийоми та способи приготування страв, як зі звичайних інгредієнтів народжуються справжні кулінарні шедеври, гідні бути представленими у найкращих ресторанах світу.

На розгляд запрошеним були презентовані страви майстрів кулінарної справи: викладача спецдисциплін кулінарного напряму Романії Душенко – холодна закуска «Тар-тар з лосося та авокадо» та рулети із риби сібас, фаршировані сиром «Моцарелла» та морською капустою під сирним соусом; майстра в/н Уляни Драгинич – «Суфле рибне з яблучним соусом» й холодна закуска – теплий салат із печінкою та лісовими ягодами; майстра в/н Ольги Клим – «Рулет рибний із персиковим соусом» і салат «Пробудження весни» з лососем і фруктами; майстра в/н Тетяни Мельник – холодна закуска – салат «Весняна феєрія» та друга страва – свиняча вирізка, фарширована в’яленими помідорами, запечена у тісті «Філо»; майстра в/н Наталії Сахнович – друга страва «Куряче філе фаршироване сиром «Фета» та м’ятою з ягідним соусом» і холодна закуска «Карпачо з буряка з сиром «Дор-Блю» та карамелізованими горіхами.

Приготовлені страви справили неабияке враження на присутніх своїм естетичним виглядом, способом подачі та смаковими властивостями.

Опублікований: 23-04-2019
Читайте також:
День Української Державності у навчально-науковому комплексі університету

28 липня 2022 року Україна вперше відзначила День Української Державності, встановлений Указом Президента з метою вшанування видатного державотворця, князя Володимира Великого, а також як засвідчення поваги до видатних українців – Тараса Шевченка, Миколи Костомарова, Володимира Антоновича, Михайла Драгоманова, Івана Франка, Лесі Українки, Михайла Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Української Державності у навчально-науковому комплексі університету 29 липня 2022

Організацію технологічних операцій на підприємстві наші студенти опановують в умовах виробництв

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ мають можливість отримувати не тільки теоретичні знання на заняттях, але й набувати практичні навички з обраної професії на різних підприємствах України. Так, 2 жовтня студенти 3-го курсу спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організацію технологічних операцій на підприємстві наші студенти опановують в умовах виробництв 03 жовтня 2019

Захисти магістрів-маркетологів – інтеграція з європейською освітою!

На кафедрі маркетингу відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 075 «Маркетинг», освітньо-професійної програми «Маркетинг», гаранткою якої є доцентка кафедри Ірина Бойко. Магістранти денної та заочної форм здобуття освіти представили свої кваліфікаційні робот и і продемонстрували достатньо висо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістрів-маркетологів – інтеграція з європейською освітою! 12 грудня 2024

Довгоочікувана подія для мікробіологів

Науковці кафедри біотехнології і мікробіології не могли залишитися осторонь від важливої події – чергового, XVI з’їзду Товариства мікробіологів України ім. С.М. Виноградського, що відбувся нещодавно після тривалої перерви, зумовленої пандемією коронавірусу і воєнними діями. Мікробіологів з усіх куточків України і зарубіжних гостей гостинно прийняв ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікувана подія для мікробіологів 17 червня 2025