Н У Х Т

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

23 квітня 2019

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Сьогодні в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася презентація авторських страв від викладачів і майстрів виробничого навчання кулінарного напряму.

Основна мета заходу – продемонструвати прийоми та способи приготування страв, як зі звичайних інгредієнтів народжуються справжні кулінарні шедеври, гідні бути представленими у найкращих ресторанах світу.

На розгляд запрошеним були презентовані страви майстрів кулінарної справи: викладача спецдисциплін кулінарного напряму Романії Душенко – холодна закуска «Тар-тар з лосося та авокадо» та рулети із риби сібас, фаршировані сиром «Моцарелла» та морською капустою під сирним соусом; майстра в/н Уляни Драгинич – «Суфле рибне з яблучним соусом» й холодна закуска – теплий салат із печінкою та лісовими ягодами; майстра в/н Ольги Клим – «Рулет рибний із персиковим соусом» і салат «Пробудження весни» з лососем і фруктами; майстра в/н Тетяни Мельник – холодна закуска – салат «Весняна феєрія» та друга страва – свиняча вирізка, фарширована в’яленими помідорами, запечена у тісті «Філо»; майстра в/н Наталії Сахнович – друга страва «Куряче філе фаршироване сиром «Фета» та м’ятою з ягідним соусом» і холодна закуска «Карпачо з буряка з сиром «Дор-Блю» та карамелізованими горіхами.

Приготовлені страви справили неабияке враження на присутніх своїм естетичним виглядом, способом подачі та смаковими властивостями.

Опублікований: 23-04-2019
Читайте також:
Курсові роботи захищає третій курс

Завершується цей непростий навчальний рік. Ніхто не уявляв, що ми змушені будемо проводити навчання та приймати захист курсових і дипломних робіт дистанційно. Та практика показала, що наш колектив успішно справляється з усіма викликами сьогодення. Нещодавно у форматі конференції Zoom свої курсові роботи з дисципліни «Технологія мікробного синтезу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курсові роботи захищає третій курс 27 травня 2020

Облік виробничих накладних витрат на відкритій лекції для бакалаврів

Старша викладачка кафедри обліку і аудиту Світлана Ніколаєнко прочитала відкриту лекцію «Облік виробничих накладних витрат» з  дисципліни «Управлінський облік» для здобувачів освітнього рівня «Бакалавр» 4 року навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і аудит». Лекторка побудувала логічну схему викладе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Облік виробничих накладних витрат на відкритій лекції для бакалаврів 31 жовтня 2023

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі

На початку цього року був підписаний договір про співпрацю між нашим університетом і Громадською організацією «Освітня фундація продуктового ІТ», яка тісно співпрацює з продуктовою IT-компанією Genesis. Мета співпраці – сприяння розвитку вищої освіти і науки України; проведення двосторонніх заходів спрямованих на обмін досвідом за пріоритетними і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі 06 березня 2023

Практична цінність кваліфікаційної бакалаврської роботи випускниці кафедри технології цукру і підготовки води

19 червня 2024 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційної роботи «Проєкт технічного переоснащення відділення водопідготовки ПрАТ «Оболонь» (м. Київ) з метою розширення асортименту фасованих питних вод» здобувачкою освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична цінність кваліфікаційної бакалаврської роботи випускниці кафедри технології цукру і підготовки води 21 червня 2024