Н У Х Т

Співпраця бізнесу та освіти – впевнений крок у майбутнє!

02 жовтня 2023

Співпраця бізнесу та освіти – впевнений крок у майбутнє!

28 вересня 2023 року в Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ відбулося відкриття  інноваційних STEM-лабораторій для підготовки фахових молодших бакалаврів спеціальностей «Галузеве машинобудування» та «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка».

В урочистих заходах взяли участь представники університету – завідувачі кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Микола Якимчук і автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління  Ярослав Смітюх.

Під час відкриття відбувся круглий стіл щодо розвитку співпраці бізнесу та навчального закладу, до якого долучилися директор коледжу Олександр Хоменко, директор ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Ольга Форостяна, керівниця відділу професійного навчання ПрАТ «МХП» Олена Азєєва, директор департаменту корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «МХП» Павло Мороз, голова Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко, міський голова Сергій Ананко, партнери з ПрАТ «МХП» та ПрАТ «Миронівська птахофабрика» та педагогічний колектив коледжу.

Було наголошено на важливості відповідальної корпоративної соціальної ініціативи підприємства ПрАТ «МХП» щодо надання сучасного обладнання STEM-лабораторій для професійного росту майбутніх фахівців.

У межах святкових заходів представники НУХТ зустрілися зі студентами спеціальностей «Галузеве машинобудування» та «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка» й презентували інформацію про освітні програми, за якими випускники коледжу можуть продовжити навчання в університеті. Микола Якимчук та Ярослав Смітюх відповіли на запитання студентів та запросили продовжити здобувати освіту в НУХТ.

Кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування і автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління вітають педагогічний і студентський колективи Смілянського технологічного фахового коледжу Національного університету харчових технологій з відкриттям інноваційних STEM-лабораторій для розвитку спеціальностей «Галузеве машинобудування» та «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка»!

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче

2021 рік зустрів нас карантинними обмеженнями у зв’язку з пандемією. Однак, здобувачів IV курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» труднощами не злякати. Їм вдалося у цей непростий для всіх час отримати низку спеціальних навичок і нових знань під час проходження практики на різноманітних підприємствах. Олександр Кучеренко ближче зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче 26 лютого 2021

Акцент на творчість і критичне мислення у бакалаврських роботах освітньої програми «Менеджмент персоналу»

З 11 по 20 червня 2025 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися засідання екзаменаційної комісії щодо захисту кваліфікаційних робіт 23 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» спеціальності 073 «Менеджмент». Екзаменаційна комісія працювала у складі завідувачки кафедри економіки п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акцент на творчість і критичне мислення у бакалаврських роботах освітньої програми «Менеджмент персоналу» 20 червня 2025

Усе про вплив COVID-2019 на організм людини знають тепер наші третьокурсники

Коронавірусна хвороба COVID-19 наразі є глобальною проблемою для людства, набувши характеру пандемії. З позиції токсикологів назріла необхідність узагальнити літературні дані про патогенетичні та патофізіологічні механізми формування основних клінічних проявів COVID-19 і обґрунтувати шляхи оптимізації лікувальних стратегій. Лекторка дисципліни «Ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про вплив COVID-2019 на організм людини знають тепер наші третьокурсники 20 січня 2021

Неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів!

Сучасна освіта – це синергія знань, дій і результатів. Сьогодні формування професіонала неможливе без інтеграції теоретичних основ із практичним досвідом, де кожна здобута концепція трансформується у прикладні навички. Саме в таких умовах народжується справжня експертиза, що визначає конкурентоспроможність і професійну мобільність здобувачів вищої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів! 27 березня 2025