Н У Х Т

Спільними зусиллями наближаємо Перемогу!

23 лютого 2023

Спільними зусиллями наближаємо Перемогу!

22 лютого Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого спільно з кафедрою гуманітарних дисциплін провів онлайн-захід, присвячений річниці злочинного повномасштабного вторгнення росії в демократичну Україну.

Захід відкрив заступник директора інституту Юрій Вересоцький, який зазначив, що війна розділила життя багатьох українців на «до» та «після». Українським захисникам не лише вдалося відбити атаки ворога, а й відвоювати більшу частину захоплених ним територій. Наш героїчний опір є боротьбою не лише за фізичне виживання українського народу та свободу країни, а й за власну ідентичність, цінності нашого суспільства як частини європейської спільноти.

Завідувачка кафедри гуманітарних дисциплін, професорка Надія Левицька наголосила, що повномасштабний напад росії на Україну став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України ще 9 років тому з окупації Криму у 2014 році. Збройна агресія росії підірвала систему колективної світової безпеки, яка була встановлена після Другої світової війни.

Модераторка заходу, доцентка Олена Пивоваренко ознайомила присутніх із хронологією вторгнення, окреслила всі ключові події війни.

Запрошена гостя, віце-президентка німецько-українскої асоціації «Ukrainian Future» Ганна Прайне-Косач наголосила на тому, що важливо брати участь в інформаційному протистоянні, усілякими можливими способами доносити світовій спільноті правду про катастрофічні наслідки російського вторгнення.

Доцентка Людмила Приблуда зауважила, що на тлі російської агресії українці почали більше розуміти значення захисту державної мови як чинника безпеки держави.

Захопливими, цікавими були виступи здобувачів, які розповіли про боротьбу на енергетичному, мовному, інформаційному фронті, про студентів, які активно допомагають наближати Перемогу.

Було віддано шану полеглим захисникам, з-поміж яких є здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

Непохитно віримо в нашу Перемогу!

Слава Україні та її Захисникам!

Вистоїмо! Переможемо!

Опублікований: 23-02-2023
Читайте також:
Повідомлення про отримання рекомендації на навчання на бюджеті будуть розміщені у е-кабінетах вступників

Сьогодні стане відомо, хто зі вступників отримав рекомендацію для навчання на бюджетному місці. Йдеться про вступників, що вступають після школи для здобуття освітнього ступеня «бакалавр», а також «магістр» медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямування. Розподіл бюджетних місць відбувається за алгоритмом адресного розміщення державного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Повідомлення про отримання рекомендації на навчання на бюджеті будуть розміщені у е-кабінетах вступників 01 серпня 2018

Магістранти продовжують відвідувати вебінари для науковців від «Clarivate»

8 і 15 лютого 2024 року здобувачка освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко взяла участь у двох вебінарах із серії «Research Smarter» на теми «Світ журналів: хороші, погані та хижацькі» та «Відкритий доступ». У ході вебінарів говорили про критерії якості наукових журналів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти продовжують відвідувати вебінари для науковців від «Clarivate» 23 лютого 2024

На актуальні питання одинадцятикласників дали відповіді наші фахівці

Яку спеціальність обрати? – актуальне питання для одинадцятикласників. Саме на нього намагалися дати відповідь учням 11-го класу школи №25 Шевченківського району м. Києва наші фахівці. У супроводі класного керівника старшокласники відвідали наш університет і отримали можливість ознайомитись із освітньою роботою провідних випускових кафедр. На кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На актуальні питання одинадцятикласників дали відповіді наші фахівці 24 грудня 2019

Співробітництво з болгарськими колегами триватиме й надалі!

15 липня 2020 року відбулося підписання Протоколу про співробітництво та обміни між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти і науки Республіки Болгарія на 2020/2021, 2021/2022, 2022/2023, 2023/2024 навчальні роки, що регламентує освітні взаємовідносини між країнами на наступний чотирирічний період. Підписання Протоколу відбуло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітництво з болгарськими колегами триватиме й надалі! 17 липня 2020