Н У Х Т

Спільне навчання – спільне й дозвілля

24 лютого 2021

Спільне навчання – спільне й дозвілля

Дружно та весело проводити час – одна з особливостей здобувачів факультету біотехнології та екологічного контролю. Вони не можуть один без одного й коли не навчаються, і навіть в умовах обмеження спілкування знаходять можливість провести вільний час разом. Цього разу команда майбутніх біотехнологів зібралася разом, щоб зіграти в нову гру «Among Us», своєрідну мафію на космічному кораблі.

Гравці отримали купу позитивних емоцій та гарно розпорядилися своїм дозвіллям. А своїми враженнями діляться студенти групи БТ-1-1:

Олена Зюзько: «Нам випала чудова можливість взяти участь у грі «Among Us» разом зі студентами нашого факультету. Грали ми близько двох годин. Спочатку було важко, адже хтось знав про гру більше, а хтось менше. Проте після двох раундів, правила стали зрозумілими всім. Ми виконували завдання, шукали зрадника на кораблі, а також  мали можливість змінити свого персонажа.

Гра в «Among Us» дала можливість більше поспілкуватися один із одним, адже весь час ми вели дискусію. Кожний із нас отримав позитивні емоції, відволікся від буденних справ і з користю провів час. Тому хочу подякувати організаторам за чудово проведений час, і сподіваюся, що у нас буде ще можливість пограти всім разом»

Михайло Галецький: «Єдине, що може веселити студентів під час карантину – це інтерактиви. Одним із таких заходів була гра «Among us», яка сильно нагадувала мафію. Заворожуючий геймплей із живими гравцями, які теж бажають виграти, дуже сильно відчувався дух змагань між людьми, дуже збуджена атмосфера в зумі (авжеж, ніхто не  хоче програвати!), в кінці кожного раунду я захоплювався діями інших людей, які отримали перемогу, бо вони зробили все максимально добре. Сам процес був складений дуже комфортно, аби ніхто нікому не заважав. Усе було дуже атмосферно, давно я не відчував таких чарівних відчуттів».

Опублікований: 24-02-2021
Читайте також:
Актуальні теми економічного підприємницького простору у кваліфікаційних роботах здобувачів

У червні завершується навчальний рік у наших здобувачів – частина очікує літніх канікул, а інша отримує результат багаторічної праці у вигляді диплому. Цьогоріч у цей період на кафедрі економіки і права у режимі online відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка». Екзаменаційна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні теми економічного підприємницького простору у кваліфікаційних роботах здобувачів 27 червня 2022

Проблеми переходу суспільства до сталого розвитку – у центрі уваги науковців

В університеті у рамках проєктів ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMOCHAIR) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019- 1-UA-EPPJMO-SUPPA) відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Зважаючи на карантинні обмеження, конференція працювала в онлайн-форм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми переходу суспільства до сталого розвитку – у центрі уваги науковців 02 липня 2020

Відкрите практичне заняття в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування

25 жовтня доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування, в.о. завідувача кафедри Олена Галинська провела відкрите практичне заняття «Dealing with complaints (Розглядання скарг)» з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» у групі 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (ГС-1-7). На занятті були присутні викладач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите практичне заняття в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування 27 жовтня 2021

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія

5 жовтня 2023 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся методичний семінар за темою «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID», який провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна. Мета семінару – сприяння підвищенню наукометричних показників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія 06 жовтня 2023