Н У Х Т

Спільне навчання – спільне й дозвілля

24 лютого 2021

Спільне навчання – спільне й дозвілля

Дружно та весело проводити час – одна з особливостей здобувачів факультету біотехнології та екологічного контролю. Вони не можуть один без одного й коли не навчаються, і навіть в умовах обмеження спілкування знаходять можливість провести вільний час разом. Цього разу команда майбутніх біотехнологів зібралася разом, щоб зіграти в нову гру «Among Us», своєрідну мафію на космічному кораблі.

Гравці отримали купу позитивних емоцій та гарно розпорядилися своїм дозвіллям. А своїми враженнями діляться студенти групи БТ-1-1:

Олена Зюзько: «Нам випала чудова можливість взяти участь у грі «Among Us» разом зі студентами нашого факультету. Грали ми близько двох годин. Спочатку було важко, адже хтось знав про гру більше, а хтось менше. Проте після двох раундів, правила стали зрозумілими всім. Ми виконували завдання, шукали зрадника на кораблі, а також  мали можливість змінити свого персонажа.

Гра в «Among Us» дала можливість більше поспілкуватися один із одним, адже весь час ми вели дискусію. Кожний із нас отримав позитивні емоції, відволікся від буденних справ і з користю провів час. Тому хочу подякувати організаторам за чудово проведений час, і сподіваюся, що у нас буде ще можливість пограти всім разом»

Михайло Галецький: «Єдине, що може веселити студентів під час карантину – це інтерактиви. Одним із таких заходів була гра «Among us», яка сильно нагадувала мафію. Заворожуючий геймплей із живими гравцями, які теж бажають виграти, дуже сильно відчувався дух змагань між людьми, дуже збуджена атмосфера в зумі (авжеж, ніхто не  хоче програвати!), в кінці кожного раунду я захоплювався діями інших людей, які отримали перемогу, бо вони зробили все максимально добре. Сам процес був складений дуже комфортно, аби ніхто нікому не заважав. Усе було дуже атмосферно, давно я не відчував таких чарівних відчуттів».

Опублікований: 24-02-2021
Читайте також:
Закордонні стажування наших викладачів – тривають

Спілкування із іноземними колегами завжди дає нові ідеї, розширює кругозір і збагачує знаннями. В умовах обмеженого пересування онлайн-стажування стали прекрасною можливістю отримати цінну інформацію від цікавих лекторів. Викладач кафедри економіки праці та менеджменту Діана Грищенко успішно завершила стажування від Європейської ліги професійного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонні стажування наших викладачів – тривають 19 червня 2020

Визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Біологія» і «Біотехнології та біоінженерія»

Щороку на базі різних закладів вищої освіти проводиться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, метою якого є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установлення на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життя. Основними завданнями конкурсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Біологія» і «Біотехнології та біоінженерія» 29 січня 2021

Кафедра готельно-ресторанної справи на найбільшій події індустрії гостинності

Кафедра готельно-ресторанної справи завітала на один із наймасштабніших івентів індустрії гостинності «BAROMETER International Bar Show 2019», який працював у Конгресно-виставковому центрі «Парковий». Міжнародний захід щороку відвідують тисячі людей, які обожнюють або пов’язують своє життя з барною справою, адже вона стрімко набирає обертів і спов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи на найбільшій події індустрії гостинності 07 жовтня 2019

Бакалаври ОП «Технології харчування» ознайомилися з ресторанною індустрією 2030 року

Американська National Restaurant Association представила футуристичне дослідження майбутніх тенденцій «Ресторанна індустрія 2030: практична інформація для майбутнього». У звіті досліджуються ключові показники, які формують майбутнє галузі, що визначає найбільш і найменш вірогідні події протягом наступних років. Висновки ґрунтуються на даних багатьо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ОП «Технології харчування» ознайомилися з ресторанною індустрією 2030 року 01 грудня 2023