Н У Х Т

Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…»

10 серпня 2023

Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…»

З користю проводять час літніх канікул наші здобувачі освіти. Чергове заняття з кулінарії для дітей школи лідерського росту «Я можу…», якими опікується Служба дітей Івано-Франківська, було присвячене солодкому світу десертів. На ньому за допомогою студентів Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ учасники заняття готували фруктові десерти з вершками та морозивом.

Творча атмосфера та підтримка наших професійних інструкторів дозволили дітям відчути себе справжніми маленькими кухарями. Кожен крок у приготуванні фруктів з вершками є важливим, тому вони уважно слухали поради й із задоволенням виконували свої завдання – самостійно нарізали свіжі фрукти, прикрашали свої десерти листочками м’яти, квітами та джемом.

Було весело та смачно! Служба дітей Івано-Франківська висловила подяку студентам нашого коледжу за активну участь в солодкому майстер-класі.

Опублікований: 10-08-2023
Читайте також:
Віртуальна подорож у світ інновацій

Пропонуємо до перегляду віртуальну експозицію нових надходжень, які стали частиною фонду науково-технічної бібліотеки університету з жовтня по грудень 2024 року. Колектив бібліотеки запрошує усіх охочих скористатися цією можливістю та поглибити свої знання, відкриваючи для себе найсучасніші джерела в галузі науки і техніки, інженерії, економіки, м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож у світ інновацій 06 січня 2025

Презентація нової лабораторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

27 квітня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася відеопрезентація можливостей нової спеціалізованої науково-навчальної лабораторії «Адаптроніка технічних систем», нещодавно обладнаної на кафедрі. Лабораторія була створена зусиллями колективу кафедри за спонсорської підтримки партнера кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, все...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація нової лабораторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 28 квітня 2021

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику дистанційно

23 червня відбулися онлайн-захисти звітів з виробничої практики здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». У зв’язку із національним карантином і запровадженими обмежувальними заходами виробнича практика проходил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику дистанційно 24 червня 2020

Слухачі сертифікатної програми познайомилися з основами аюрведичного харчування

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми познайомилися з основами аюрведичного харчування 25 листопада 2020