Н У Х Т

Soft skills з квантової механіки від професора фізики Університету Тулейн (США)

23 листопада 2023

Soft skills з квантової механіки від професора фізики Університету Тулейн (США)

21 листопада 2023 р. відбулася онлайн-лекція «Quantum Phenomena At All Spatial And Temporal Scales» («Квантові явища в усіх просторових і часових масштабах») професора фізики факультету фізики та інженерної фізики Університету Тулейн (США) Дениса Бондаря.

Лекцію прослухали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Денис Бондар – професор фізики в Університеті Тулейн (США). Його особливий інтерес полягає у дослідженні використання квантового контролю для створення нелінійних оптичних властивостей, і як індивідуальні нелінійні оптичні ефекти можуть покращити оброблення інформації. Професор закінчив із відзнакою Ужгородський національний університет у 2006 році. У 2011 здобув ступінь PhD in Physics в Університеті Ватерлоо (Канада), після чого протягом семи років викладав у Принстонському університеті (Нью-Джерсі, США). Має багато відзнак як молодий вчений, у т.ч. W. M. Keck Foundation Award та Young Faculty Award DARPA.

Науковець представив основні положення «мікроскопічної науки» – квантової механіки та розглянув експериментальні приклади квантових ефектів, які існують у всіх масштабах від субатомного до цілого Всесвіту.

Учасники заходу отримали сертифікати. Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ вдячний Денису Бондарю та Ukraine Global Faculty за модерацію заходу!

Опублікований: 23-11-2023
Читайте також:
Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті

12 грудня викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів прослухали лекцію професора Інституту освіти Відкритого університету Великобританії Майка Шарплза на тему «Генеративний штучний інтелект і освіта: можливості та виклики». Лекція привернула значну увагу, оскільки питання використання штучного інтелекту (ШІ) в освіті стають дедалі актуальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті 13 грудня 2024

Освітній ступінь «бакалавр» здобули заочники кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист дипломних робіт студентів заочної форми навчання на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та 181 «Харчові технології», професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь «бакалавр» здобули заочники кафедри технології молока і молочних продуктів 28 лютого 2019

II командне місце виборола команда Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ на міському турнірі

З 5 по 8 лютого команда Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ брала участь у Відкритому міському турнірі з настільного тенісу пам’яті Яценка А.М. Наші спортсмени наполегливо боролися за першість. У завзятій боротьбі були і відчай, і радість досягнень, адже кожна з 8 команд була впевнена в своїй перемозі. Спортсмени нашого коледжу посіли I...

ЧИТАТИ ДАЛІ

II командне місце виборола команда Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ на міському турнірі 12 лютого 2019

До найпопулярнішого онлайн-курсу за всю історію Єльського університету долучилися студенти кафедри маркетингу

Студенти кафедри маркетингу прослухали відомий на весь світ курс «Наука добробуту». Він був створений на базі Єльського університету і зараз з ним може безкоштовно ознайомитись кожний на онлайн-платформі Coursera. Сучасна та прогресивна молодь трансформувала поняття «щастя» та «добробуту» на власний розсуд. Традиційне мірило щастя, яке було притама...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До найпопулярнішого онлайн-курсу за всю історію Єльського університету долучилися студенти кафедри маркетингу 28 травня 2020