Н У Х Т

Soft skills з квантової механіки від професора фізики Університету Тулейн (США)

23 листопада 2023

Soft skills з квантової механіки від професора фізики Університету Тулейн (США)

21 листопада 2023 р. відбулася онлайн-лекція «Quantum Phenomena At All Spatial And Temporal Scales» («Квантові явища в усіх просторових і часових масштабах») професора фізики факультету фізики та інженерної фізики Університету Тулейн (США) Дениса Бондаря.

Лекцію прослухали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Денис Бондар – професор фізики в Університеті Тулейн (США). Його особливий інтерес полягає у дослідженні використання квантового контролю для створення нелінійних оптичних властивостей, і як індивідуальні нелінійні оптичні ефекти можуть покращити оброблення інформації. Професор закінчив із відзнакою Ужгородський національний університет у 2006 році. У 2011 здобув ступінь PhD in Physics в Університеті Ватерлоо (Канада), після чого протягом семи років викладав у Принстонському університеті (Нью-Джерсі, США). Має багато відзнак як молодий вчений, у т.ч. W. M. Keck Foundation Award та Young Faculty Award DARPA.

Науковець представив основні положення «мікроскопічної науки» – квантової механіки та розглянув експериментальні приклади квантових ефектів, які існують у всіх масштабах від субатомного до цілого Всесвіту.

Учасники заходу отримали сертифікати. Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ вдячний Денису Бондарю та Ukraine Global Faculty за модерацію заходу!

Опублікований: 23-11-2023
Читайте також:
Наукова молодь НУХТ підкорює Європу

Кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв пишається багаторічною співпрацею із Факультетом харчової інженерії Університету «Штефан чел Маре» міста Сучави (Румунія). Партнери всіляко підтримують спільні наукові та освітні проекти, беруть участь у наукових заходах нашого університету і постійно сприяють участі наших студентів і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова молодь НУХТ підкорює Європу 21 листопада 2018

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників 25 лютого 2019

Гостьова лекція для маркетологів від лауреатки Еffie awards

Відбулася онлайн-лекція менеджерки національної торговельної марки «Львівське» ПрАТ «Карлсберг Україна», лауреатки найавторитетнішої нагороди в галузі маркетингових комунікацій в Україні Effie Awards Анастасії Долюк. Говорили на тему «Сучасні інструменти просування брендів: спонсорство та спеціальні проєкти». Спікерка розповіла про формування брен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для маркетологів від лауреатки Еffie awards 17 лютого 2023

Про цифровізацію туристичної галузі на гостьовій лекції досвідченої фахівчині

9 березня на кафедру туристичного та готельного бізнесу завітала з гостьовою лекцією «Цифровізація як інструмент покращення туристичної дестинації» досвідчена фахівчиня у сфері публічного управління, експертка з туризму в Україні, практикиня з формування туристичного продукту, промоції та брендингу території та цифровізації галузі Олена Чернега. С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про цифровізацію туристичної галузі на гостьовій лекції досвідченої фахівчині 10 березня 2023